Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ben profiterol 1 defa yaptim onuda bir sferde yapmistim aksamda kremayi dolurunca yumusar bence o

Teyzem dr outker kutularindan alip yapiyo cabucak guzel oluyo denicem bende

Ayrica geztaponun dedigi yalanci profeterolu cok seviyorum ben hepde yaparim

Gorussek farkli olmaz bence buyusu falan bozulmaz ama karanfilcem uzak
Tek tahminim zaman su gibi gecer bisi anlamayiz :)

Hayatımda ilk defa sakinleştirici bir ilaç alıyoruM ilk defa da psikiyatriye gittim. Yarım doz alacakmışım. öyle dedi. Ama o bile beni rahatlattı sanki ne bileyim belki psikolojik diyeceğim.

Kızlar merhaba. Tr lelli ve karanfilce söylediklerinize katılıyorum. Normalde işin içinde olmasam bende ayn şeyleri söylerdim. Ama iş icraata gelince öyle yapamıyorsun. Elin delisini görünce kendi deliliğin gidiyor:) Bugün kızmı doktora götürdüm. Sabhatan beri dışarıdaydım. Özel doktora gittik. Testleri falan yapıldı. Öğleden sonra da sonuçları aldım. Allah'a şükür sonuçlar güzel yani sıkıntı olacak bir durum yok. Öğleden sonra psikiyatriye de gittim. Sakinleştirici yazdı. Biraz konuştuk. Eşin çok karalı değil sen de neden karar versin diye zorluyorsun dedi. BELİRSİZLİK YORAR AMA 1-2 sene sonra keşke dememek için sakin ol beklemede kal. dedi. Ne yaptın. falan sorular sorma. onda bir adım bekleme dedi.Siz kadınlar bir şey olunca özür diler ve sarılırsınız, erkeğin de sarılmasını beklersiniz dedi. Ama erkekler böyle değil dedi. Neden soruyorsun. Bırak. dedi. Kendi haline.
Ayy evet yaa benim esimde ozur dilemez
Kus duramayiz pek laf atar sakalasir sirnasir ama ozur falan dilemez
Bide oyle askim canin demez yapmacik geliyomus ben derim fazlada sirnasigim zaten
Bilmiyorum ki canim bosanmak dile kolay basa gelince ciddi zor

Atomu bile parcaliyolar, uzaya gidiyolar su erkekleride cozsunler yada alirken yaninda kullanma klavuzu versinler

günaydın arkadaşlar

temizlik yapanlar kolay gelsin hazır başlamişken bi el atın benim eve sevaptır be
Geztapo Allah yardımcınız olsun geçer bugünler elbet

Nazah
bana sorarsan ev mev yok ortada blöf yapıyo
nası bi boya bu bitmedi bi türlü boş evin boyası 2 3 günde biter
kaldı ki evini terketmek boşanmak isteyen insanın gözü boya badana görmez
sen kadın halinle bile evden ayrılmak istesen bulduğun yere atarsın canını ne boyası Allah aşkına
nabız yokluyo eşin
ama onu üzen rahatsız eden bişeyler olabilir hep tek taraflı yüklenmekte olmaz objektif bakmak gerek.
Hala yanına geliyo çocuğun bakıcısına kadar düşünüyosa çokta gözünü karatmamış demektir.
Ayrıca maaşlarımız asgari ücretin biraz üzeri dedin diye hatırlıyorum bu iki maaş ayrılınca ev kirası nafaka nasıl öder nasıl geçinir bi muhasebe yapmıştır heralde
Alın birbirinizin gönlünü affedilmeyecek bişey yoksa yıkılmasın bu yuva değişin karşılıklı
Hayırlı haber ver bize İnşallah

Yok canım eşim asgari ücretin biraz üstü alıyor. Ne düşünüyor bilmiyorum. Benim maaşım fena değil. idare ederim.2 çocukla.

Hayatımda ilk defa sakinleştirici bir ilaç alıyoruM ilk defa da psikiyatriye gittim. Yarım doz alacakmışım. öyle dedi. Ama o bile beni rahatlattı sanki ne bileyim belki psikolojik diyeceğim.
Korkma kullanirken daha iyi olucaksin kafan biraz daha rahat olucak
Yarimla baslayip 15 gun sonra tama cikarir
Basdonmesi , sersemlik, uyku yapabilir
Zamanla geciyo
Ölum var ölumden öte köy yok canım
Cik bak etrfina herkes bir kosturmacada herkeste bi dert zaman herseyin ilaci
Kendi yasadiklarimi anlatip anlatip bidi bidi yapmak istemiyorum ama inan cok pembe hayatlar yasamiyoruz

Bazen okadar agliyorum ki gozlerim 2gun sis geziyorum bazende hic aglayamiyorum
Seneler alip alip goturuyo RAbbim evlatlarimizla ve saglikla sinamasin yeterki

hiç profiterol yapmadım ama duyduğum kadarıyla hamuru dayanıklı oluyormuş hemen bayatlamıyormuş,hamurunu birgün önceden yapıp,diğer kısımları misafir geleceği gün yapabilirsin bence
senin ki güzel oluyorsa tarif verde birara ben de deneyeyim,benim eşim çok seviyor :kk77:

Evet ssanırım öyle Yapcam
Yani hhamurlarini bi ggün önce
Geriye kalani misafirin gelecegi ggün yaparim
Benim eeşim hiç sevmez
VVereyim tarifini bi ara
Oktay ustadan aalmıştım sanırım ben de

Valla mesela toplanmıs olsak sanki büyu bozulurmuş gibi geliyor böyle sanal sanal daha mı iyi ne ? Ama merak ediyorum herbirinizi o ayrı :)
Evet evet büyü bozulur:KK53:

@Sevimli buranın tatlılar bölümünde yalancı profitrol diye bir tatlı var birebir tarif tutuyor ve muhteşemmm bir tadı oluyor bi baskda gelsene gülüm

evet yaa, yine burdan biri onermisti
Yaptim ondan, hem de kac defa
Etimekli olan dimi
Muhtesem oluyor

Kızlar merhaba. Tr lelli ve karanfilce söylediklerinize katılıyorum. Normalde işin içinde olmasam bende ayn şeyleri söylerdim. Ama iş icraata gelince öyle yapamıyorsun. Elin delisini görünce kendi deliliğin gidiyor:) Bugün kızmı doktora götürdüm. Sabhatan beri dışarıdaydım. Özel doktora gittik. Testleri falan yapıldı. Öğleden sonra da sonuçları aldım. Allah'a şükür sonuçlar güzel yani sıkıntı olacak bir durum yok. Öğleden sonra psikiyatriye de gittim. Sakinleştirici yazdı. Biraz konuştuk. Eşin çok karalı değil sen de neden karar versin diye zorluyorsun dedi. BELİRSİZLİK YORAR AMA 1-2 sene sonra keşke dememek için sakin ol beklemede kal. dedi. Ne yaptın. falan sorular sorma. onda bir adım bekleme dedi.Siz kadınlar bir şey olunca özür diler ve sarılırsınız, erkeğin de sarılmasını beklersiniz dedi. Ama erkekler böyle değil dedi. Neden soruyorsun. Bırak. dedi. Kendi haline.
Oh hadi bak, kizinin sonuclari guzel cikmis
Gozun aydin

Ben profiterol 1 defa yaptim onuda bir sferde yapmistim aksamda kremayi dolurunca yumusar bence o

Teyzem dr outker kutularindan alip yapiyo cabucak guzel oluyo denicem bende

Ayrica geztaponun dedigi yalanci profeterolu cok seviyorum ben hepde yaparim

Gorussek farkli olmaz bence buyusu falan bozulmaz ama karanfilcem uzak
Tek tahminim zaman su gibi gecer bisi anlamayiz :)

Ben mutfakta bişeyler yapmayı çok severim
Yani pek hazır şeyler kullanmam
Yaş pasta falan da evde yaparım
Ama dediğin gibi o tür şeyleri alsam kolaylık olur bana

Pasta bulamazsam kek yapar yerim

IMG_20141112_194041.jpg

Çok uykum var çayı demledim içmeye mecalim yok. Evde misafirim de var teyze kızım o bi yerde yatıyor ben bi yerde.
Hergün 6 da utanıyorum akşam da tavuk gibi uykum geliyor. 6-7 saat uyuyup dinç olanlar nasıl olabiliyor acaba.
Ocakta çay var kendimi uyanık tutmaya çalışıyorum.

Krew Krew canım kızının tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.İnşallah herşey yoluna gireck yüreğini ferah tut
karanfilce karanfilce aynı seninkilerde böyle olur işte ,eşinede gösterdinmi o ne diyo

Bizim gelin kızın annesinin de evi çok hoştu. Koltukları yeniydi ama vitrinleri benimkinin aynısıymış kadın boyamış beyaza. Bana da cesaret geldi inanın.

Evet gösterdim hoşuna gitti.
Zaten beyfendinin iznine tabi fotoğraf koyabiliyoruz. Nazar değiyormuş. :KK51:A benim pimpirik kocam benim neyime nazar değsin. KV zevki koltuklarıma mı:KK51:

Beraber olsun geztpom
Kranfilcem cok Begendim
Uyku mevzusu bizdede ayni kendim gibi herkeside erkenden ytirmaya calisiyorum
Gerci 12den once uyumus oluyoruz ben uykusuzluga hic dayanamam helede aksam uyku saatim saparsa uykum kacar

Erkenden uyurum
Rahat birakmiyolar ama o ayri
Sutt cay meyve bidi bidi

Gunaydin
Benim oglan saat 10da uyudu sonra bende mutfagi topladim yattim esim dizi izliyodu
Bu adamin dizileri beni oldurecek
Bi suru dizisi var netten izliyo yeni bolumlerine yetisemedigu icin bazen gece bi uyaniyorum karsimda kenan imirzalioglu (karadayi) laptop acik kalmis

Hooyytt noluyo yahu tobe bismillah diye sicriyorum silah sesleri falan bu adam yuregime indircek bi gun panikatak var bende sakinles sakinlese bilirsen

Bugun hava kapali zamanda gecmez simdi yemegim flanda var

Bu arada ersaglarim gelmis
Sivi el sabunu ve yag cozucuyu hemen kullandim sabunun kokusu hos yagcoz baya iyi ocagim parladi guzel oldu
Yaninda puskurtme aparati
Dis macunu(hem oglusa hem bize)
Agri kremi
Ve oda kokusuda yollamislar

Arkadas kiyagimidir nedir
Esim bi de parfum istemis yuzsuz iki kurus para verip herseyi istiyosun dedim o bize biz istemeden satinca yuzsuzluk olmuyoda diyo ne diyimm

İyi olmuş canım güe güle kullanın.
Bizimki de izlerdi dizi dexter, hanibal, walking dead filan:KK53:
Şu sıralar ikimiz de erkenden yatıyoruz.

Bu arada eşim herşeyime karışıyor ya bi konuya açıklık getireyim,:KK49:
Bizi okumaz korkmayın gece öyle yazınca yanlış anlaşılcağını düşündüm. Benim de en sinir olduğum şey yazdıklarımızın yakınlarımızca okunması. bizimkinin derdi sadece efendim resim paylaşma şunu paylaşma bla bla kafa şişirir. Ben de onu sözünü geçmek istemem tabi.

İyi olmuş canım güe güle kullanın.
Bizimki de izlerdi dizi dexter, hanibal, walking dead filan:KK53:
Şu sıralar ikimiz de erkenden yatıyoruz.

Bu arada eşim herşeyime karışıyor ya bi konuya açıklık getireyim,:KK49:
Bizi okumaz korkmayın gece öyle yazınca yanlış anlaşılcağını düşündüm. Benim de en sinir olduğum şey yazdıklarımızın yakınlarımızca okunması. bizimkinin derdi sadece efendim resim paylaşma şunu paylaşma bla bla kafa şişirir. Ben de onu sözünü geçmek istemem tabi.
Benin esin buraya girdigimi biliyo ama uye ismimi biliyo uye oldugumu sanmiyo belkide sormadi soylemediim bilse okur mutlaka meraklidir

Ama benim annemin koyuyle ilgili baska bi topikte koyun resimlerini paylasmistim
Benin kuzenlerde köy asigi hepiniz öyleyiz
Googleden köyün resimlerini taratirken burayi benim paylastigim resimleri bulup anlamis benim oldugumu mimlendim yani
:KK48::KK48:
Neyseki teyzemin kizi icimi disimi biliyo
Bakmis siteye hosuna gitmis o da uye olmus ama uye adimi unuttum diyodu gecen gun

Yakalaniliyomus demek ki boyle

X