Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Hhoobbbaaa yirim ben bunu

Ersag iyi ozaman isime yarar
Esim gomleklerini tukenmez kalem yapiyo bazen
Saol tatlim

Aa yakinsak bulusup bi pasta yiyelim resim ceker buraya atar nispet yapariz
Kizlara kiyamam ben ama napcan iste

Bakıp da cevap yazmayan pasta yapcakmis
Yazim dedim hemen

Tr lelli değer verdiğin o kişiye Allah rahmet eylesin

Ben de iki yıl önce "gerçek tıp" diye bi kitap almıştım
Hayatımda hiçbir kitaptan bu kadar etkilenmemistim
Yazılanları uygulamaya çalışıyordum
Pazar günü bu kitabın yazari vefat etmiş
Kitaptan etkilendiğim icin yazarin ölümünden de etkilendim

Aynı ben

Bu arada geztapo Allah yardımcınız olsun

Pastadan kactin demek yoksa yazmicaktinn korrr zindanlaraa kapaticimmn seniii muhafizzlarr muhafizlarr atımı getiin bana
Ac kapıyı VEysel efendi ehi ehi..

Sen gel yeter kuzu pasta olmasda olur
Valla ne bilim ben cok etkileniyorum olumlerden sonumuz . Ölum oldugunu bildigim halde

Kızlar benim sıpadan atar yedim
Okuldan geldi karnim ac dedi azicik pilav azicik makarna(ikisi nasil denk geldi sastim bende) karnabahar var dedim

Hepte ayni yemeklermis mis mis
Bak ta bide dudak bukmeler basladi iyimi
Babasina rakip geliyo bana da 2. Mizmiz geliyo

Pilavla yogurdu yedi mecbur.

Mercimek corbasi
İzmir kofte
Pilav yapiyorun

Sunlar soyle begenmiyolar ya afikada onca ac insan vrken bunlari oraya paket yapip yollayasim geliyo

Ulen ananiz sogan babaniz sarimsak neyi begenmiyonuz sanki sarayda buyumus babasi anneside prenses sanki zikkimi kokuyle yemesinlermi simdi

Kızlar haftaya c.tesi annemin günü var
Annem yemek yapcak
İki çeşit de tatli yapalım diyor
Kendisi klasik tatlıları yapmayı biliyor
Şerbetli değil de incir ya da kabak tatlısı yapayım diyor
Bana da dedi ki sen de kremalı çikolatalı bi tatlı yapar mısın
Tamam dedim
Profiterol düşünüyorum
Şimdi profiterol tecrübesi olanlara soruyorum
Bi gün önceden hamurlarini yappsam
Sonra Muhallebisini yapip hamurlarini iclerini doldursam
Ertesi gün de çikolata sosunu yapip üzerine döksem olur mu
Yani misafir geleceği gün hepsini yetiştiremem diyorum
Malum biraz ugrastirici
Ee cocuk da var elime dolaşan
Ya da çikolata sosunu da yapıp akşam döksem
Yani bayatlar mı ertesi güne

hiç profiterol yapmadım ama duyduğum kadarıyla hamuru dayanıklı oluyormuş hemen bayatlamıyormuş,hamurunu birgün önceden yapıp,diğer kısımları misafir geleceği gün yapabilirsin bence
senin ki güzel oluyorsa tarif verde birara ben de deneyeyim,benim eşim çok seviyor

Valla mesela toplanmıs olsak sanki büyu bozulurmuş gibi geliyor böyle sanal sanal daha mı iyi ne ? Ama merak ediyorum herbirinizi o ayrı :)
İnternetten tanışıp çok iyi arkadaş oldugum bi kız arkadaşım var benim.
O benim düğüne ben de onunkine gelmişti. Şimdi baya uzak muhitlerde oturuyoruz
Hiç gelip gidemiyoruz ama gönüllerimiz bir.
Bi fark olmadı bizde :)

Kızlar merhaba. Tr lelli ve karanfilce söylediklerinize katılıyorum. Normalde işin içinde olmasam bende ayn şeyleri söylerdim. Ama iş icraata gelince öyle yapamıyorsun. Elin delisini görünce kendi deliliğin gidiyor:) Bugün kızmı doktora götürdüm. Sabhatan beri dışarıdaydım. Özel doktora gittik. Testleri falan yapıldı. Öğleden sonra da sonuçları aldım. Allah'a şükür sonuçlar güzel yani sıkıntı olacak bir durum yok. Öğleden sonra psikiyatriye de gittim. Sakinleştirici yazdı. Biraz konuştuk. Eşin çok karalı değil sen de neden karar versin diye zorluyorsun dedi. BELİRSİZLİK YORAR AMA 1-2 sene sonra keşke dememek için sakin ol beklemede kal. dedi. Ne yaptın. falan sorular sorma. onda bir adım bekleme dedi.Siz kadınlar bir şey olunca özür diler ve sarılırsınız, erkeğin de sarılmasını beklersiniz dedi. Ama erkekler böyle değil dedi. Neden soruyorsun. Bırak. dedi. Kendi haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…