BİRİKİMCİ HATUNLAR

hayırlı haberlerini duyarız inşallah papatyam.
benim ablamla aramda 15 yaş var.yaşa o kadar takılma bence.

Kendi adıma hoşbuldum.geçmiş olsun amcanıza,Rabbim şifa versin.annenizin evi hayırlı olsun.huzurla,mutlulukla otursun inşallah

Merhabalar hepinize
Bende gelsem ya aranıza düzenli birikim yapsam nasıl güzel olur.
Bir kızım var 9 yaşında Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyorum bende.
Masraflar artacak biraz birikim fena olmazdı aslında.
İki çocuk arasındaki yaş farkı büyüdükçe kapanıyor hem rekabette olmuyo çocuklar arasında benim kardeşimle yaş farkımızda çok sayılır kimine göre. 12 yaş var aramızda ama dezavantaj sayılabilecek hiçbişey yaşamadık çok şükür.
Sizler kirli çıkılar topiğinden tanışıyorsunuz sanırım. Çok güzel bi topikmiş o da. Okumuştum biraz boş vakitlerimde.

Yaş farkını bilmem ama çocuklar yanlız büyümek istemiyo.bu yıl okula başlıycak bi oğlum var ve bu yaz inanılmaz zor geçti ikimiz için.gece gündüz kardeş istiyo ve bizim herhangi bir eleştirimiz yada talebimiz karşısında bunu kullanıyo.kardeşim olsa canım sıkılmazdı,kardeşim olsa öyle olurdu böyle olurdu gibi..hiç bu kadar zorlanmamıştım heralde onu büyütürken.üstelik son bir aydır koskoca bir yastığı yanında taşıyo.yemek yerken,uyurken..kardeşiymiş...bilmiyorum bizi bu şekildemi ikna etmeye çalışıyo,yoksa gerçekten psikolojik bi sendromamı bağladı işi çözemiyoruz.hayırlısıyla bir başlasın okulumuz duruma göre değerlendiricez artık.

Canım Allah Hayırlısıyla oturmayı nasip etsin annene inşallah
Bu arada amcan için de çok geçmiş olsun
hayırlı haberlerini duyarız inşallah papatyam.
benim ablamla aramda 15 yaş var.yaşa o kadar takılma bence.
15 yaş. Yaşa pek takılmıyorum. Hem kendi yaşımın fazla olmasını hem de çocuklar arasındaki yaş farkını sindirdim aslında. Bakalım doktor ne diyecek.

Aaaa yanıma bir yoldaş buldum. Oğlum 9 yaşında ve bu sene oldu oldu olmazsa kapatırım bu defteri. Bu kadar fazla yaş farkı küçükken fazla olur belki ama sonradan kapanır diye düşünüyorum ben.

çok güzel demişin de öğrenci olunca ihtiyaç çok oluyor kıyafet makyaj yeme içme derken gidiyor

Bende bu günlerde birikim yapamadim haftaya Esim maaşalirsa 100-200 ondan alicam sonrada kendi maasini bekliycem. Su aralar para harcamayim yeter. Zaten onumuzde okul eksikleri var masraf olacak gereksiz harcama yaomamaliyimm

aralarında 13 yas var....hiçbir dezavantajını şimdilik görmedim....ikiside cok mutlu...bizim ufaklık acayıp abiye düşkün...cogu zaman avantajını yasıyorum..oğlum kardeşiyle cok ilgileniyor..bunu kendi istiyor yoksa ben kardeşine bak demiyorum...bende ileriki yaslarda anne olmanın hazzının bir başka olduğunu gordum..tek sorun 3 çocuk isterseniz ona yas aralığı kalmıyor..benim oyle oldu...38 yasında doğum yaptım...3 ye zaman kalmadı:)

merhaba ben de para biriktirmek istiyorum kendim biraz bişeyler yapıyorum
harcamalara dikkat ediyorum tasarruf yapmaya çalışıyorum ama daha yeni başladım
yaz tatilinde epey açıldık biraz toparlanmak gerek nette ararken burayı buldum
kumbarada mı para biriktirip yazıyoruz buraya

Günaydın
Ben oğlumun doğumunda büyük sıkıntılar yaşadım. 2-3 yıl atamadım üstümden. Sonra da doktorum çok sıcak bakmadı. Fakat şimdi benimle aynı rahatsızlığı yaşayanlar bir iğne kullanarak 2 bebeklerini dünyaya getiriyorlar öyle olunca yeniden düşünmeye başladım.
3. Gibi bir düşüncem yok.
Benim yaşım 36. Doktorum okey derse hemen bırakacağım korunmayı. Bakalım nasip...
Teşekkür ederim....

Günaydınlar ,
Farmasi annenin evi hayırlı olsun, amcana da Allah şifalar versin.

Herşeyin başı sağlık boşuna güzelliğine ve sağlığına güvenme demiyorlar.

Ben günde en az 1 tl kumbaraya atmaya bakıyorum.. kısa günün karı en basidi ay sonu 30 tl olur mantığı...
dün 3 tl attım.
bugün sanırım 5 tl atacağım.. eşim de girişe anahtar ve bozuk para bırakınca ceplerini boşaltıp çaktırmadan bozuklukları topluyorum...

bazı sabahlar poğaça alcam para koymamış mıydım moduna giriyor hiç ben çaktırır mıyım

Benimde şansım varmış o zaman halaBende 36 ya gidicem Ocak'ta artık çok geç diye düşünüyordum

Bankaların altın hesabı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Bugün hayırlısıyla 1 gr almayı düşünüyorum. Halkbank'da hesabım var ama altın hesabı değil. Ordanmı alsam yoksa Kuveyt Türk iyi diyorlar ordanmı açsam bilemedim.hatta ben gram altınmı dolar Euro mu onuda bilemedim.
Para biriktirmek ne zor işmiş yahu kuş kadar paraya yer bulamıyorum. Eşim dalga geçiyor adamcağızın başının etini yedim. O dolardan yana. Kıs kısta gülüyo inanmıyo biriktirebileceğime. Alışık değil tabi adam

Ilk yatırımımı yapmış bulunmaktayım. 50dolarVayyy be ilk kez kendimi finansın içinde buluyorum.
Bide üstüne 50 lirayı çöpe attım resmen.namaz elbisesi aldım(açığım,pratik olur diye düşündüm)30 lira.ama standart ölçülerde ve bana epey büyük.gelirken terziye uğradım 15 lirada o istedi.verdik tabi mecburen. Sanki eteğim yok giy işte ne var. Üstelikte ablam çok iyi terzi. Az sabretsem çok daha güzeli olurdu. Bilmiyorum hakikaten harcamasını ben yaa. Böyle saçmalıklar yapmasam şimdiye çoktaann bir sürü param olurdu kenarda. En nefret ettiğim huyum,sırf tezgahlar çok ilgilendi ayıp olmasın diye alıyorum çoğu şeyi. Evet ihtiyacım vardı ama bilmem kaç beden büyüğüne değil

bugün bir marketin indirimlerinden uzun bir süre almayacağım şeyleri stokladım kaçırmadım

16 lı tuvalet kağıdı, banyo sabunu ,4 lt sıvı sabun ,4lt sıvı çamaşır deterjanı , 24 lü maden suyu , 4,5 lt Ayçiçek yağı,6 lt lik yumuşatıcıya 65.6 tl ödedim ...

merhaba canım ben işbankasını ve garantiyi kullanıyorum altın hesabı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…