- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
hayırlı haberlerini duyarız inşallah papatyam.Konumuz para olsa da benim dikkatimi çekti. Sanırım çocuklarının arası çok fazla. Benim 9 yaşında bir oğlum var. Bugüne dek sağlık sorunlarından dolayı bebek düşünemedik. Doktorum onay verirse bebek düşünüyorum. Dediğim gibi yanlış anlamadıysam çocukların arasının çok olmasının avantaj Yada dezavantajları neler. Bana yardımcı olabilir misin
merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım gönlünüzce bol bereketli birikimleriniz olur
dün bugün baya yoğunum pek giremedim ama yazdıklarınızı okuyorum
annem bir yandan yeni ev aldı bir taraftan da şu anki durduğu evine müşteri çıktı alım satım için koşturmasına yardımcı olmaya çalışıyorum ...
çocuklar ev kendi doktor işlerim okullar açılmadan sağlık kontrolünden geçeyim dedim
hafta sonu sınav gözetmenliği görevim vardı eşimin amcası Almanya'dan izne gelmişti motosikletle amcamı araba çarptı ayağı kırıldı ameliyat oldu ... onların derdi sıkıntısına ortak olmaya çalışıyorum vs derken baya günlerin hızına yetişemiyorum .
önemli olan sağlık olsun
Allah razı olsun bitanemgeçmiş olsun canım.
annen de çook mutlu olsun inşallah yeni evinde.
Allah razı olsun canımKendi adıma hoşbuldum.geçmiş olsun amcanıza,Rabbim şifa versin.annenizin evi hayırlı olsun.huzurla,mutlulukla otursun inşallah
Canım Allah Hayırlısıyla oturmayı nasip etsin annene inşallahmerhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım gönlünüzce bol bereketli birikimleriniz olur
dün bugün baya yoğunum pek giremedim ama yazdıklarınızı okuyorum
annem bir yandan yeni ev aldı bir taraftan da şu anki durduğu evine müşteri çıktı alım satım için koşturmasına yardımcı olmaya çalışıyorum ...
çocuklar ev kendi doktor işlerim okullar açılmadan sağlık kontrolünden geçeyim dedim
hafta sonu sınav gözetmenliği görevim vardı eşimin amcası Almanya'dan izne gelmişti motosikletle amcamı araba çarptı ayağı kırıldı ameliyat oldu ... onların derdi sıkıntısına ortak olmaya çalışıyorum vs derken baya günlerin hızına yetişemiyorum .
önemli olan sağlık olsun
15 yaş. Yaşa pek takılmıyorum. Hem kendi yaşımın fazla olmasını hem de çocuklar arasındaki yaş farkını sindirdim aslında. Bakalım doktor ne diyecek.hayırlı haberlerini duyarız inşallah papatyam.
benim ablamla aramda 15 yaş var.yaşa o kadar takılma bence.
Aaaa yanıma bir yoldaş buldum. Oğlum 9 yaşında ve bu sene oldu oldu olmazsa kapatırım bu defteri. Bu kadar fazla yaş farkı küçükken fazla olur belki ama sonradan kapanır diye düşünüyorum ben.Merhabalar hepinize
Bende gelsem ya aranıza düzenli birikim yapsam nasıl güzel olur.
Bir kızım var 9 yaşında Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyorum bende.
Masraflar artacak biraz birikim fena olmazdı aslında.
İki çocuk arasındaki yaş farkı büyüdükçe kapanıyor hem rekabette olmuyo çocuklar arasında benim kardeşimle yaş farkımızda çok sayılır kimine göre. 12 yaş var aramızda ama dezavantaj sayılabilecek hiçbişey yaşamadık çok şükür.
Sizler kirli çıkılar topiğinden tanışıyorsunuz sanırım. Çok güzel bi topikmiş o da. Okumuştum biraz boş vakitlerimde.
aralarında 13 yas var....hiçbir dezavantajını şimdilik görmedim....ikiside cok mutlu...bizim ufaklık acayıp abiye düşkün...cogu zaman avantajını yasıyorum..oğlum kardeşiyle cok ilgileniyor..bunu kendi istiyor yoksa ben kardeşine bak demiyorum...bende ileriki yaslarda anne olmanın hazzının bir başka olduğunu gordum..tek sorun 3 çocuk isterseniz ona yas aralığı kalmıyor..benim oyle oldu...38 yasında doğum yaptım...3 ye zaman kalmadı:)Konumuz para olsa da benim dikkatimi çekti. Sanırım çocuklarının arası çok fazla. Benim 9 yaşında bir oğlum var. Bugüne dek sağlık sorunlarından dolayı bebek düşünemedik. Doktorum onay verirse bebek düşünüyorum. Dediğim gibi yanlış anlamadıysam çocukların arasının çok olmasının avantaj Yada dezavantajları neler. Bana yardımcı olabilir misin
aralarında 13 yas var....hiçbir dezavantajını şimdilik görmedim....ikiside cok mutlu...bizim ufaklık acayıp abiye düşkün...cogu zaman avantajını yasıyorum..oğlum kardeşiyle cok ilgileniyor..bunu kendi istiyor yoksa ben kardeşine bak demiyorum...bende ileriki yaslarda anne olmanın hazzının bir başka olduğunu gordum..tek sorun 3 çocuk isterseniz ona yas aralığı kalmıyor..benim oyle oldu...38 yasında doğum yaptım...3 ye zaman kalmadı:)
Benimde şansım varmış o zaman halaaralarında 13 yas var....hiçbir dezavantajını şimdilik görmedim....ikiside cok mutlu...bizim ufaklık acayıp abiye düşkün...cogu zaman avantajını yasıyorum..oğlum kardeşiyle cok ilgileniyor..bunu kendi istiyor yoksa ben kardeşine bak demiyorum...bende ileriki yaslarda anne olmanın hazzının bir başka olduğunu gordum..tek sorun 3 çocuk isterseniz ona yas aralığı kalmıyor..benim oyle oldu...38 yasında doğum yaptım...3 ye zaman kalmadı:)
Bankaların altın hesabı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Bugün hayırlısıyla 1 gr almayı düşünüyorum. Halkbank'da hesabım var ama altın hesabı değil. Ordanmı alsam yoksa Kuveyt Türk iyi diyorlar ordanmı açsam bilemedim.hatta ben gram altınmı dolar Euro mu onuda bilemedim.
Para biriktirmek ne zor işmiş yahu kuş kadar paraya yer bulamıyorum. Eşim dalga geçiyor adamcağızın başının etini yedim. O dolardan yana. Kıs kısta gülüyo inanmıyo biriktirebileceğime. Alışık değil tabi adam
merhaba canım ben işbankasını ve garantiyi kullanıyorum altın hesabı için