- 6 Ağustos 2010
- 38.783
- 68.042
evet vadesiz altın hesabıvadesiz altın hesabını mı kullanıyorsun farmasi benim de işbankasında hesabım.
bir de dün kumbarama bozuk paralardan 9 tl attım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet vadesiz altın hesabıvadesiz altın hesabını mı kullanıyorsun farmasi benim de işbankasında hesabım.
bir de dün kumbarama bozuk paralardan 9 tl attım ..
Calisiyosaniz birikim yapmak daha kolaydir sanirim.ben hayatim boyunca calismadim.hic birikim yapmadimda hayatimda.az olunca yetinmeyi cok olunca harcamayi iyi bilirim.ama bende soyle sizler gibi kenarda su kadarim var demeye ozendim.henuz yeni basladim daha sadece 50 dolarim var.bide bes oduyorum sahi.simdilik hedefim yok ne yaparim ne alirim bilmiyorum.ama bir yil boyunca biriktirmek istiyorum.bakalim ne kadar olacakGünaydın birikimci hatunlar Bende kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum biraz birikmiş param ve altınım var. Yaklaşık 5 yıldır bes ödüyorum. Kumbara da var tabi evde Bunların yanında müsriflikte var maalesef
Kirli cikilari okuyorum simdi.farmasi takdir ettim sizi.ne kadar basarilisiniz bi konuda.cokta heveslendirici..burdada liste olayi olsa guzel olmazmi.gerci ben oyle cok biriktiremem ama yinede sistemli bi sekilde tasarruf ve birikim yapmami saglayabilirgerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....
Bence birikim yapmanın altın kuralı o parayı yok saymak. İçinden alınca tadı kaçıyor. Azimli olursan biriktirirsin merak etme.Calisiyosaniz birikim yapmak daha kolaydir sanirim.ben hayatim boyunca calismadim.hic birikim yapmadimda hayatimda.az olunca yetinmeyi cok olunca harcamayi iyi bilirim.ama bende soyle sizler gibi kenarda su kadarim var demeye ozendim.henuz yeni basladim daha sadece 50 dolarim var.bide bes oduyorum sahi.simdilik hedefim yok ne yaparim ne alirim bilmiyorum.ama bir yil boyunca biriktirmek istiyorum.bakalim ne kadar olacak
güle güle yiyin canımMerhaba kızlar
Pazara girtim bugün. 6 kilo barbunya aldım. Onu atıklayıp dolaba atıcam. Bir de normal pazar alışverişi yaptım. 60 tl gitti pazarda.
Ardından markete gittim. Zeytin. Peynir yoğurt süt aldım. 40 tl de o tuttu.
Kumbaraya da 5 tl attım bugün.
Teşekkür ederiz canım. Inşallahgüle güle yiyin canım
Benim hiç bereketim kalmadı bu aralar. Markete çıkıyorum bi bakıyorum bir sürü para çoğu şeyimde alamamıştım. Anlamadım gitti. Şu son haftadır böyleYa ihtiyacım farklılaşıyo yada hakikaten bereketim kaçtı. Yalanda söylemedim kimseye ama
Amaaa yinede kumbaraya atıyorum bişeycikler.
Farmasi canım hayırlı olur inşallah. Aldığın evde neden kendin oturmayı düşünmüyorsun. Hemen satmayı m planlıyorsun.
Bi gör bakalım eğer içine sinerse alırsın ve eminim sen en doğru kararı verirsin
Selam canım izmirdesin sanırım hangi semttesinFarmasi çok mantıklı düşünmüşsünüz..
İleride çok uygun fiyata satabilirsiniz...
Bizim şuan oturduğumuz evi 130.000 e almıştık..
Şuan 250.000 fiyat biçiliyor..
Keşke zamanında paramız olsaydı bir tane daha alırdık, anaparayı 2ye katlamış olurduk..
Herşey değişiyor ya merkezileşiyor ya metro-izban -doğalgaz geliyor derken bir bakmışsın .. Kenar mahalle diye adlandırılan yerler Vegas olmuş.
teşekkürler canımFarmasi çok mantıklı düşünmüşsünüz..
İleride çok uygun fiyata satabilirsiniz...
Bizim şuan oturduğumuz evi 130.000 e almıştık..
Şuan 250.000 fiyat biçiliyor..
Keşke zamanında paramız olsaydı bir tane daha alırdık, anaparayı 2ye katlamış olurduk..
Herşey değişiyor ya merkezileşiyor ya metro-izban -doğalgaz geliyor derken bir bakmışsın .. Kenar mahalle diye adlandırılan yerler Vegas olmuş.