- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
Birkenara para koymak istiyorum ama hep birşeyler çıkıyor....şimdi oğlumun dersanesi başladı...eylül ayı okul ayı ..masraf artıyor...sonra kurban bayramı...derken hep birşeyler çıkıyor..:)))ilk defa bu ay birşeyler koyarsam paylaşcam..birde ben burda kimseyi tanımoyrum sizler ne güzel birbirinizi tanuyıorsunuz..
Kumbara ınn açılışını yapmış bulunuyorum.ilk günün şerefine oğlumunkinede attım 1-2bişey. o benden daha iyi bu konuda.108 lirasını almıştım daha önce kumbarasından senesi gelecek daha bitmedi mevzusu.
Ben hiç biriktirmedim daha önce para,denemedimde açıkçası.şimdi başarabilirsem ne yapmam gerektiği konusundada sizden yardım almak isterim.hatta hemen fikrinizi sorayım ay sonu 400 sabit gelirim var.200 ü bes e gidiyo,50 taksitim var.geri kalan 150 daha eve gelmeden bitiyo.mağaza falan değilde genelde Japon pazarı gibi yerlerde bitiyo.bu kez hiç harcamayım diyorum.sizce ne yapabilirim.önümüzdeki ay kumbaradakileride katarım.daha çok olur.bankadamı kalmalı tl olarak,yoksa altın dövizemi çevirmeliyim.
gram altın al bence 91 tl falan.... kalanınıda bir yerde tut bi sonraki ay iki gram altın alırsın....değeri düşmeyen tek şey nasılsa.... hatta altın hesabı bile açtırabilirsin. ama dikkat et hesap işletim ücreti kesmeyenini bul.... ykb ye 100 tl yatırıp 80 tl çekebilmiştim 20 tl mi iç ettiler..... ing turuncuda tutuyorum şimdi o daha iyi gibi....
Hali hazırda halkbankasında bir hesabım var aslında. Altın hesabı için ayrıca kesiliyormu ücret. Mantıklı geldi. Bankaya bile gitmeme gerek kalmadan internetten ,en azından her ay 1 gr altın yapabilirim sanırım.kumbarada da bi o kadar biriktirmeyi planlıyorum.başarabilirsem 2 gr altınım olur bir ayda.çalışmayan biri için fena birikim sayılmaz aslında.
Heyecanlandım bak şimdi.bırakmayın beni hanımlaarrrr çok fena gaza geldim
8 sınıfta oğlum..birde yeni doğum yaptım sayılır bebiş var...masraf cok:)inanın gecen gun cok hastalandı bebişim devlet hastanesi acile gittim..bu sefer ozele cok para vermiyim dedim...aldığımız sıra okadar coktuki..onumuzde 84 hasta vardı..mecbur kaldım hemen aldım ozele..zaten ateşliydi..o kalabalıkta beklese....Allah orda bekleyenlere yardım etsiz...ozelde herşey anında oldu...yani kenara soz konusu çocuklar olunca para koyamıyorum
geçmiş olsun canım.merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım gönlünüzce bol bereketli birikimleriniz olur
dün bugün baya yoğunum pek giremedim ama yazdıklarınızı okuyorum
annem bir yandan yeni ev aldı bir taraftan da şu anki durduğu evine müşteri çıktı alım satım için koşturmasına yardımcı olmaya çalışıyorum ...
çocuklar ev kendi doktor işlerim okullar açılmadan sağlık kontrolünden geçeyim dedim
hafta sonu sınav gözetmenliği görevim vardı eşimin amcası Almanya'dan izne gelmişti motosikletle amcamı araba çarptı ayağı kırıldı ameliyat oldu ... onların derdi sıkıntısına ortak olmaya çalışıyorum vs derken baya günlerin hızına yetişemiyorum .
önemli olan sağlık olsun