- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Evet kesinlikle doğru.. Bazı şeyler belli yaşa dek yapılabiliyor zaten.Hzır güç kuvvet imkan varken değerlendirmek en mantıklısıteşekkürler canım
evet aynen dediğin gibi oluyor gayrimenkul işi birikim yatırım açısından gerçekten mantıklı
işte şu an oturabileceğimiz yerimiz mevcut kayınpederin mülkü de olsa bizlere çık git diyen yok olmaz da zaten ihtiyaçları da yok bizim dışımızda 4 kiracısı var bizim burada eskiden gelen bir alışkanlıktan olsa gerek kişinin hali vakti yerindeyse çocuğunun da evini temin eder ...
ben de şu anki bizim açımızdan pozitif ortamı değerlendirmeyi düşünüyorum ... yıllardır kendi çapımda 3- 5kuruş bir kenara koydum artık onlarla biraz daha büyük çaplı işler yapma vakti geldi geçiyor diyorum
eşim 2 tane girelim dedi aslında ama ben kendimizi çok da sıkmadan
parasal konulardaki yapmaya çalıştığımız ibadetlerimize de engel olmadan dünyalık ve de ahiretlik beraber götürmeyi teklif ettim .
sağolasın canım inşaat alanına gittim ,gördüm ,beğendimFarmasi hayırlı olsun canım. Ben 2. Evim olduğunu hayal bile edemiyorum. Şu bir bitse şimdilik başka düşüncem yok.
Zytn bemim bir akrabam da ev çok alır. O geldi aklıma söylediklerinle. Allah kolaylık versin
amin Allah razı olsunFarmasi Allah hayırlı etsin canım.
Ben de bugün kumbaraya 3 tl attım. Az ama ne yapalım. Okadar bozuk vardı.
Güle güle yemek nasip etsin Rabbim. Ben oek Menemen yapmıyorum.Dun 3 kavonoz melemen yaparak kışlıklara ilk adımımı attım:)inş devamı gelir...domates cok pahalanmış..taza fasulye koycam dolaba oda cok pahalanmış...artık yavaş yavaş alcaz bakalım..dun buyuk bir kumbar gordum su açılmayanlardan inş alabilirsem bende baslıyacam:) hepinize bereketli günler..
Ben güne giriyorum. Elime toplu para geçiyor sonra almak istediklerimi alıyorum yada eşime veriyorum. Hariçten de kumbara hesabımızla BES var. Yani zorunlu olarak birikim oluyor
Bende öyle yapıyordum bir ara ama olmuyor. Harcanıyor bir şekilde. Ama her ay bir çeyrek alıyordum sonra Ata ya çeviriyordum 3tane Ata yaptım öyle yani 12 çeyrek oluyorBir kaç yıl önce benimde günüm vardı. Iyi oluyrdu aslında. Ben bu sene sanki günüm varmış gibi her ay para atacağım kenara. 250 tl düşünüyorum nasipss. İnşallah aksatmam
Ben bu sene pek birşey diyemiyorum. Gelirimiz neredeyse 1000 tl azaldı. Tabi bu okul dönemi için geçerli. Ben her ay oğluma 1 gr altın alıyorum yıllardır. Hiç aksatmadım. I'leri de kullanır diye düşündüm.Bende öyle yapıyordum bir ara ama olmuyor. Harcanıyor bir şekilde. Ama her ay bir çeyrek alıyordum sonra Ata ya çeviriyordum 3tane Ata yaptım öyle yani 12 çeyrek oluyor
Olmamııı!!?tam ellllli dolarım var.Doları olan arkadaşlar var mı..?Varsa bunu nasıl değerlendiriyorlar