BİRİKİMCİ HATUNLAR

selamlar fıstıklar.
kızları gönderdim,keyifteyim şimdi.ohh,üşenmesem de bir kahve yapsam tam olacak.
sabah ufaklığı doktora götürdüm,oradan markete uğradım dönüşte.
ev temizliği,çamaşır,bulaşık,öğle yemekleri,beslenme hazırla derken yeni oturuyorum.
azıcık bizim kızlara bakayım ne kaynatmışlar dedim.
yeni gelenlere de merhaba diyorum.haydi bizimle beraber biriktirin.

Hoşgeldin banusultan..güle güle arkadaşlar. Bende hastaneye çıkıcam,annemin sonuçlarını almaya. İnşallah bana verirler

bu sene bayağı bir turşu yaptım ben ama normal sivri biber yapmamıştım.
az sonra da onu yapayım diyorum 3-5 kavanoz.
böylece kış hazırlığına da noktayı koyarım,çıkar aradan.
akşama ne yemek var kızlar,yazın da fikir olsun.
ben bu ara pişirecek bir şey bulamıyorum.
ıspanak,pırasa,karnıbahar,brokoli vs. ne varsa bir aydır pazarda tüm kışlıklar.
şimdi bunları yersek bıkarız,tüm kış ne yiyeceğiz diye almıyorum.
sonra da her gün bugün ne pişirsem derdi tutuyor.

Taktiğimiz aynı da..Ben 200 lirayı henüz bütün görmedim farmasicim. Listeye gircem diye panikleyip 150 de altın aldım. Bende sınır 150 arkadaşım
areser hoşgeldin

Hoşbulduk canım.... Bende kendimce birikimler yapmaya başladım gecen ay 1 gram yaptım biriktirdiğim paralarla bakalım bu ay kumbaramda ne çıkacak. Ne zaman bildirim yapıyorsunuz biraz anlatırmışım canımm

hoş geldin canım
kuzucuğuna geçmiş olsun

benim de öğleden sonra okulum yok , çocukların karınlarını doyurdum okula gönderdim

öğle namazı çarşıda işlerim yemek derken akşam olur birazdan günler baya kısalmış

Kızlar merhaba beni de alın aranıza nişanlımla büyük borçların altına girdik, sıkıntılarımız var hele şimdi bir de ev almaya kalktık ki kredi çekicez o zaman biraz zorlanıcaz gibi. Yine de elimden geldiğince kıyıda köşede 3 - 5 biriktiriyorum.
Sizlere aslında bir sorum olacak bütçeyi nasıl idare ediyorsunuz, biz ne kadar dikkat etsek de her ayın sonunda taksitlerden elde avuçta bir şey kalmıyor kendimizden kıstık hep bu da sıkmaya başladı bir de ev alınca böyle mi olacak diyoruz gezip tozamayacak mıyız bu da stres yaptırıyor

ee gelsene canım,beraber oturalım.:)

geldin bile,biraz kendinden bahset areser.

Hoşbulduk banusultan.... Ne guzel paylaşımları bol bir topik... Yarışmaya katılır gibi anlatıcım evliyim 34 yadında 2 cocuk annesiyim....cocuklar büyüdükçe bazı seylerin farkına varmaya başladım... Şimdiki aklım olsaydı eğer 2. Evimizi almıştık. Gereksiz yere cok paralar harcamısız... Bende artık akıllandım kendince bişeyler biriktirmeye daha tasarruflu olmaya böyle topiklerde beni motive ediyor....

hoşgeldin.
sosyal hayatı bitirecek derecede borcun altına girmek akıl karı değil.
elde avuçta olmaz,hastalık vs olur neyse ama dünya malı için yıpranmayı ben doğru bulmuyorum.
borç toplam gelirin %40 ını geçmemeli diyor finans danışmanları.
gerisi sizin bileceğiniz iş tabii,benim kişisel fikrim bu.

giden gitmiş boşver.zararın neresinden dönülse kardır.önemli olan bugün,çünkü elimizde sadece o var.
bildirimleri ayın son günü farmasi ye özel mesajla yapıyoruz.

giden gitmiş boşver.zararın neresinden dönülse kardır.önemli olan bugün,çünkü elimizde sadece o var.
bildirimleri ayın son günü farmasi ye özel mesajla yapıyoruz.

Şimdi Eylül ayındaki birikimi mesajla gönderecek yoksa ben Ekim'den itibaren mi başlıyım

kaçıyorum ben fıstıklar,işler bekler.
sonrasında azıcık kitaplarıma zaman ayırayım.
görüşürüz.

Hoşgeldin kozmopolit aramıza.....
Biz excel tablosu yapıyoruz gelen giden ne varsa yazıyoruz. Kredi kartımızın tekini kapattık, tekinin limitini ödedikçe azaltıyoruz. Önce 2000'di, sonra 1850 şimdi 1000 oldu. Kimbilir belki tamamen kapatırız:)

Evet çok zor biz de nerdeyse hiçbirlere gitmiyoruz. Sadece dışarı çıkıyoruz bazen.
Ödevler yüzünden kendimize bile vakit kalmıyor.
Ben yarın kendi pdikoloğuma gideceğim. Küçük bir şehirde yaşıyorummsadece çocuk eğitimi alan biri yok. Ama da olacağım kendi doktoruma belki o da bir yönlendirme yapar.
Öğretmen bizimkinden de şikayetçi. 4 ay çok kısa nir süreç. En kısa zamanda doktorumuzla görüşeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…