BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba, birikimci hatunlar kac haftadir kendime alisveris yapmadim ve cuzdanimda kalan ev icin yaptigim alisveristen ne kaldiysa kumbaraya attim ne kadar oldu bi fikrim yok, ama seneye izine gidene kadar acmayi dusunmuyorum kumbarayi.

Adsız 2.png

kızlar şu anki tablo bu birikim yapacağını ümit ettiklerimi çıkarmadım ümidimi kestiklerimi listeden çıkardım...

bildirim yapacaklar bugün saat 17 :00 ye kadar bildirimde bulunsunlar ...aksi taktirde önümüzdeki ayı beklemek zorunda kalacaklar , sileceğim

Ben paramı defterim var bitane kocaman,onun içinde saklıyorum. Markete gitmeden önce 10 lira koyuyorum arasına. Marketten kalan bozuklarıda kumbaraya atıyorum. Ne kadar çıkarsa kumbaradan, pazarda harcıyorum,harcadığım kadarda kağıt parayı yine defter arasına...
Bugün atmadım ama,oğluşuma hediye aldım. Kalem ve teneke kalemlik(obje)bu aralar nerden duymuşsa duymuş "teneke kafa"diye bi tabir,söyleyip söyleyip gülüyo yavrum benim. Annesinin kara kuzusu...ya hanımlar ben çok özlüyorum oğlumu ama. Geçen yılda kreşe gitti ama yarım gündü,bu kez sekizbuçuktan,dörtbuçuğa kadar..

Eki Görüntüle 1259162

kızlar şu anki tablo bu birikim yapacağını ümit ettiklerimi çıkarmadım ümidimi kestiklerimi listeden çıkardım...

bildirim yapacaklar bugün saat 17 :00 ye kadar bildirimde bulunsunlar ...aksi taktirde önümüzdeki ayı beklemek zorunda kalacaklar , sileceğim

İsmimi birikim listesinde görünce bir hoş oldum:KK73:Ellerine sağlık farmasi.

Kızlar kumbarada biriken bozukluklarınızı nasıl kağıt paraya çeviriyorsunuz?

İsmimi birikim listesinde görünce bir hoş oldum:KK73:Ellerine sağlık farmasi.

Kızlar kumbarada biriken bozukluklarınızı nasıl kağıt paraya çeviriyorsunuz?

Ben karşımızdaki büfeye götürüyorum bugün yapacağım mesela tam 70tl bozukluk götüreceğim. geçen ay almıştı umarım bu ay da alır..

Bende bikaç kez markete götürmüştüm,kızlar afra tafra yapınca bende sırf bozukluklarımı bütünlemek için pazara çıkıyorum. Aslında pazar uzak bana ama...

ben pazara çıktığımda küçük bir para kesem ya da poşetim var ona bozuklukları koyuyorum elimde taşıdığım çantamın içerisine koyuyorum pazarda bozuklukları harcıyorum

kağıt paraları biriktiriyorum 50- 100- 200 şeklinde

maaşımı hiç eve getirmiyorum bankadan bankaya transfer ediyorum
kredi kartımı ödeyip geri kalanı bir şekilde değerlendiriyorum
döviz tl ya da altın alarak

evde yaptığım birikim eşimden aldığım 400 tl lik mutfak parasından artırmaya çalıştığım...

Hepimizde aynı yalan desenize:KK70:

Beni bir gün fırıncı bozmaya çalışmıştı.Sinir olmuştum.yİNE aynı hangi camiye gittin lafı..
Bende senin gitiğin camiye demiştim :KK62::KK62: tabi o zaman bekardım ilk bütünlettirme tecrübemdi.:KK45::KK45:
sonra fırına gittikçe o kişi benimle muhatap olmadı ekmek vermek icin dahi :KK70:

Taktiğimiz aynı da..Ben 200 lirayı henüz bütün görmedim farmasicim. Listeye gircem diye panikleyip 150 de altın aldım. Bende sınır 150 arkadaşım
areser areser hoşgeldin

X