butun gelırı gıderı yazıyormusunuz aslında cok mantıklı excelde tablo yapmakHoşgeldin kozmopolit aramıza.....
Biz excel tablosu yapıyoruz gelen giden ne varsa yazıyoruz. Kredi kartımızın tekini kapattık, tekinin limitini ödedikçe azaltıyoruz. Önce 2000'di, sonra 1850 şimdi 1000 oldu. Kimbilir belki tamamen kapatırız:)
İnşallah canım :) bizim de öyle aslında nişanlım elinde para tutabilen bir insan değil ne yazık ki benden önce har vurup harman savurmuş hep, önce onları ödedik yavaş yavaş bitti sayılır şimdi sıra taksitlerde benim de seninkine benzer bir yöntemim var excelde yapmıyorum ama bir tablo hazırladım kendime 32 aya kadar kare kare ne aldıysak taksitli 1 den başlıyosun biten aya çarpı atmaya kaç aysa, ama benim problemim sadece taksit değil ki taksit dışında bi ton ödeme çıkıyor dikkat ediyoruz da aslında ama hiç çıkmamak da olmuyor, ay sonunda orada kahve burada hamburger çıkınca hesap birikiyor oooy oyHoşgeldin kozmopolit aramıza.....
Biz excel tablosu yapıyoruz gelen giden ne varsa yazıyoruz. Kredi kartımızın tekini kapattık, tekinin limitini ödedikçe azaltıyoruz. Önce 2000'di, sonra 1850 şimdi 1000 oldu. Kimbilir belki tamamen kapatırız:)
Bu %40 olayı aslında çok mantıklıymış ama işte evlilik hazırlığında bir insan da o geri kalan %60 ı vicdan yapıyorhoşgeldin.
sosyal hayatı bitirecek derecede borcun altına girmek akıl karı değil.
elde avuçta olmaz,hastalık vs olur neyse ama dünya malı için yıpranmayı ben doğru bulmuyorum.
borç toplam gelirin %40 ını geçmemeli diyor finans danışmanları.
gerisi sizin bileceğiniz iş tabii,benim kişisel fikrim bu.
bende bereket olayına çok inanırım.kimi tonla maaş alır bereketini görmez maaşının..kimi iki kuruş alır evi dolar taşar.sirkeli su ile evi silmeyi biliyorum..bide borçlu olanlar için vakia suresini19 yıllık evliyim doğru düzgün hiç birşey biriktiremedik. Nasıl oldu inanın anlayamadım sürekli borç ödüyoruz, ipin ucu bir kaçınca toparlamak zor oluyor. Bundan öncekiler için yapacak birşey yok ama en azından bundan sonrasını kurtaralım.
Kızlar bir de ben bereket olayına çok inanıyorum. Bazı insanlar az kazansalarda çok bereketli oluyor paraları.
Sizlerin evinizdeki bereketi artırmak için yaptığınız dua ya da başka ritüeller var mı? Bize de söyleyin, belki hayatımızda olumlu anlamda birşeyler değişir
Farmasi listeye bakan kisi canim mesajini gorur zaten ozeldende birikimini mesaj olark at istersen ama bu ay listr yapilfi ekimde girersin listeybende listeye girmek istiyorum napmam lazım
ekime girdik şuan.yaptığımız yatırımı ayın sonundamı bildiriyoruzFarmasi listeye bakan kisi canim mesajini gorur zaten ozeldende birikimini mesaj olark at istersen ama bu ay listr yapilfi ekimde girersin listey
ekime girdik şuan.yaptığımız yatırımı ayın sonundamı bildiriyoruz
bıldıreım yapman gerek canımbende listeye girmek istiyorum napmam lazım
tmmdır.bugünden başlayayım ben cebi cüzdanı boşaltmayabıldıreım yapman gerek canım
Canım yanlış hatırlamıyorsam farmasi eylül ayı birikimini bugün saat 17:00'ye kadar verenleri ekleyecek. Senin de varsa birikimin yaz şimdi.bende listeye girmek istiyorum napmam lazım
tmm yazyım bendeCanım yanlış hatırlamıyorsam farmasi eylül ayı birikimini bugün saat 17:00'ye kadar verenleri ekleyecek. Senin de varsa birikimin yaz şimdi.
ne kadar var bızede soyletmm yazyım bende
onu hesaplıyordum bende aklımda olan 50 euro var tl'de fazla olabilir ama ben 100 tl dedim.ayın 15'ine çok var azcık harcamalarıma ayırdımne kadar var bızede soyle
sendemi bu ay başlıyorsun.sende durumlar nasıl cutene kadar var bızede soyle
işte bende eylülde öyle harcamadıgım cüzdanımda kalanları filan attım pek bişey yoksendemi bu ay başlıyorsun.sende durumlar nasıl cute