BİRİKİMCİ HATUNLAR

hoşbulduk yesa.sanırım sen eşinle birlikte yapıyorsun birikimi.ya şu gün olayını bende seviyorum.bizim iş arkadaşlarıda girmiş.o dönem ben raporluydum dışarda kaldım..altına yönelmek istiyorum bende

lavin ata liran hayırlı olsun, güncel listeyi farmasi tekrardan gönderir heralde, her ayın son günü 18:00'a kadar bildirim yaptıktan sonra yayınlansa daha iyi olur gibi sanki??

DonukPudra eğer nakit ihtiyacınız var eşinin teklifi mantıklı... Ama bence çok uzun taksitler yaptırmak pek mantıklı değil bir yerden sonra "aman ne olacak zaten 50 taksit ödüyorum, bir de şunu alıyım vs" diyor insan...

Aynı soruları değil ama sürekli bilinmeyen şeyleri soruyo benimkide. Uzayı,ölümü,ölenlerin nereye gidip,nasıl yaşadığını,yabancı dili olan insanların hayatlarını... Sürekli ama sürekli bu konulardan konuşmak istiyo. Takıntısı çok fazla. Mesela Deniz'de kumdan bile rahatsız olan bi çocuk. Hatta terasta çicek,ağaç vs...yetiştiriyorum. Haliyle sularken yada rüzgarda bazen yaprak bazen toprak döküldüğü oluyo. Ayağıma bulaşır korkusuyla parmak ucunda yürümeye başladı ve işin kötüsü alışkanlık haline getirdi. Bu tarz takıntıları oluyo. Sence bende bi psikiyatra göstereyimmi ne dersin dahada büyümeden

Canım maaşlarımız aynı günlerde yatıyor gibi, tek hesapta toplayıp ödemelerin hepsini yapıyoruz, eşim pek anlamaz hesap kitap işinden daha çok ben takip ediyorum etmeyi de seviyorum.... Ben de pek seviyorum gün olayını ve iş arkadaşlarımızla yapıyoruz... Altın pek düşük bu ara tam alımlık.... Ben 106'dan sattığım günleri biliyorum hey gidi günler hey...

Tebrik ederim. Darısı başıma. Bide delimideli ınn başına

@zytn_lmn nasıl gidiyor sigarasızlık. bugün 3. gün değil mi. hadi bakalım bu kez olacak inanıyorum ben.

bizde eşimle aynı gün alıyoruz.kasamız bir.hesap kitap işini o yapar genelde.ben karışmıyorum sevmediğimden..artık kendi maaşımdan kalanla kendime birikim yapmak istiyorum

liste nerde acaba bende merak ettim ..neler yapmışsınız neler birikmiş...

Evet onun içinde kumbara yaptım bende. Iyi hatırlattın bak bende mutfağa jaluzi istiyorum ne zamandır eşime kalsa ohoo...gider alırım keyfini beklemem hiç değilse. Yanlız papatya böyle kuyruğumu diktiğime bakma,niyeti bozuyorum arada. Bereket evde içen yokta,üstümü giyinip markete gidene kadar değişiyo fikrim. Allah sabrını verir inşallah.

cnm..bizim psikoloğumuz sorduğu sorulara bir saat hak verceksiniz...mesala aksam sadece 5 ten 6 ya kadar istediği kadar sorcak..ama sonrasında ne sorarsa asla cvp verilmeyecek..ıstıkrarlı oluncak..inanın bunu bir haftada halletti...şimdi 1 senedir takıntımız hiç yok..Allaha sukurler olsun..psklogumuz artık gelmenize gerek yokd edi...oğlumda cok değişti...Ankaradaysanız tavsiye ederim..sırf çocuk doktoru

Arkadaslar simdi carsamba pazarindayim
carsiya gectim sonunda uydu aldim hepsi 110tl paAryaptm hazir gelmisken
marketten buzdolabi poseti sut aldim
Hesaplamadim ama eve gidince hesaplicam araba bekliyorum durakta
cantamda 5-6tl kaldi o da kumbaraya gidicek kisa gunun kari
160tl ile ckmstm

bozma sakın. emin ol yeniden başlarsan bundan sonra o bırakmam gerek düşüncesi yakanı bırakmayacak ve senin dehşet verici bir kısır döngü içine gireceksin.
sakın ha...zaten bunlkar olması beklenen şeyler. sen yıllarca vücuduna nikotin ver şimdi de 2 günde alışmasını bekle. yok öyle şey.
maalesef ankarada değilim. bir tek yarın kaldı zaten . yarında ilacını vermeyip çarşamba doktora götüreceğim yeniden. sonra durumu değerlendireceğiz. yarın da kendi psikoloğuma gideceğim. ona da danışırım zaten durumu biliyor.
bu soru işi benide çok yoruyor. yatarken bile hala soru soruyor. bazıları çok saçma bazıları mantıklı

cnm bilmezmiyim...o sorular hayatı çekilmez kılıyor...biryere bile gitmek istemezdim...eşimle moralimiz sıfır olurdu...sonra bo psikologomuza denk geldik..kendisi sadece çocuk ve ergen üzerine egiitmını tamamlamış...ben hep yetişkin psıkolguna goturuyormusum megersem..sonradan uyandım...bu işi çocuk uzerinede çalışmaları olana götürmeli...şimdi okadar rahatladımki bir senedir hiç soru sormadı...hepsi gitti..4 ayda halletti...yıllarca ugrasmıstık oysa...denk gelcek işte...hep okuldan şiakyet alan ben gecen sene sınıf öğretmeninden bu çocuk değişti..ne yaptınız diyince cok sasırmıstım..nasıl sevinmiştim anlatamam...şimdi ergen sorunlarımız var...:) sorun bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…