- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Evet bu beyniyşe alakalı bir durum. Ama elimden birşey gelmemesi çok yorucu ve üzücü. Saldırganlık yok şimdilik ama çok öfkeli ve sinirliPapatya oğlun bunları isteyerek yapmıyor ki . yaramazlık vs değil bu durum. çok uğraşmak zorundasın. ödevler bitmeyecek sınavlarında kapasitesinden düşük alacak . evde ders çalışırken kısa aralıklarlaa çalıştırmayı denesen. eşlik eden başka sıkıntı var mı peki. benim DEHB li öğrencilerim fazla saldırgan oluyorlardı. anasınfına giden öğrencim o kadar çok zarar veriyordu ki ilacını kullan derim okulda da çok zor. öğretmeni içinde
Masada ödev Yaparken oturmak 10 dakika. Masaya geri dönmek 30 dakika. Bütün bir akşam ödev peşinde koşuyoruz. Öğretmeni bu Sene daha hareketli olduğunu ben okumayacağım yazmayacağım dediğini söyledi. Öğretmene bu sene ilaç vermediğimizi söyledik. Ben gözlemleyip haber vereyim siZe dedi.
İlaç çözüm mü bilemiyorum. Kısa vadede evet. Ama uzun vadede ne olacak.
Bizi ebeveynler olarak çok yoruyor bu durum. Sabır diliyoruz Allah'tan.
Şu an saat 22:30 ve daha ancak uykuya geçiyor. Yani ben tam bir saattir yanında oturuyorum.
Hiperaktif çocuklar zaten uykuyu sevmiyor ve ilaç daha da uykusuzluk ve iştahsızlık yapıyor.