- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
aynen "di"li gecmis zamn kullancn artk unutcaksin emin ol :)Bende,bende...her işin arasında mola yapardım. Sigara arası iş molası gibiydi hatta
aynen "di"li gecmis zamn kullancn artk unutcaksin emin ol :)
bizim evde babm haric herkes sigara icer balkonda ama evde yasak ama hic cani cekmez babamin iradesi yuksektr eminim sendeboylesin cnm arkandayim :)
@zytn_lmn nasılsın. geçmişi okuyamadım maalesef...sana sorayım dedim. nasıl gidiyor. bugün biraz daha kolay geçecektir. en zoru 4. gün olcak. hazırla kendini. çünkü ilk 3 günde fiziksel bağımlılık bitiyor. yani artık bedenin sigara istemeyecek. psikolojik bağımlılık başlayacak. beynin eeeehhhhh yeter artık bu kadar oyun hadi iç diyecek. psikolojik bağımlılığa attın mı bu iş tamamdır. bir de mesela x arkadaşınla aylardan sonra ilk defa görüştün. eskiden ne güzel berabner sigara içerdiniz. beynin gene başlayacak. bak kaç aydır içmiyorsun. hem bir taneden bir şey olmaz. hadi iç arkadaşınla diyecek. yani sigarasız hayatında herşeyi ilk yaşadığın da beynin sana baskı yapacak. fakat başlmak bitirmenin yarısıdır. sen başaracaksın inanıyorum.
diğer kızlar nasılsınız.
ben pek iyi değilim. oğlumla ilgili sıkıntılarımız gün geçtikçe daha da artıyor. ne yapacağımızı bilemez haldeyiz.
Canım benim hesabım akbnkta otomatik ödemem olduğu için işletim ücreti almiyorlar.Benimde hesabım var halkbankasında.ama altındada dövizdede kesinti yapıyolarmış. Duyduğumdan beri vazgeçtim,hatta bir ara olanıda bozdururum kendim saklıycam
Merhaba hanımlar, kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum
37 yaşımdayım, 17 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var. Şimdiye kadar borçtan başka birşey biriktiremedim maalesef. Ama artık değişmeliyim, sizlerle beraber bu işi baraşaracağıma inanıyorum
Bütün sayfaları okudum ve sırf burası için üye oldum. Kumbara yaptım kendime rulokat kutusundan
Bu ayki birikimim 100 TL BES, 100 TL de gün parası. Kumbaramda da var ama onu önümüzdeki ay toplam vereceğim.
Farmasi beni de listeye ekler misin
papatya sıkıntınız sağlık mı ? hayırlıslıyla atlatırısnız inşallah@zytn_lmn nasılsın. geçmişi okuyamadım maalesef...sana sorayım dedim. nasıl gidiyor. bugün biraz daha kolay geçecektir. en zoru 4. gün olcak. hazırla kendini. çünkü ilk 3 günde fiziksel bağımlılık bitiyor. yani artık bedenin sigara istemeyecek. psikolojik bağımlılık başlayacak. beynin eeeehhhhh yeter artık bu kadar oyun hadi iç diyecek. psikolojik bağımlılığa attın mı bu iş tamamdır. bir de mesela x arkadaşınla aylardan sonra ilk defa görüştün. eskiden ne güzel berabner sigara içerdiniz. beynin gene başlayacak. bak kaç aydır içmiyorsun. hem bir taneden bir şey olmaz. hadi iç arkadaşınla diyecek. yani sigarasız hayatında herşeyi ilk yaşadığın da beynin sana baskı yapacak. fakat başlmak bitirmenin yarısıdır. sen başaracaksın inanıyorum.
diğer kızlar nasılsınız.
ben pek iyi değilim. oğlumla ilgili sıkıntılarımız gün geçtikçe daha da artıyor. ne yapacağımızı bilemez haldeyiz.
yesa maşallah evin anaparası kısa zamanda toplanacak gibi.haydi hayırlısı canım..
Yeni ayda bende varım farmasi
İnşallah Allhaım cıkmamak uzere
Niyetine girince oluyo. Ben bu kadar dayanabilmişsem İnan herkes yapabilir. Öyle bi tiryakiydim ki,şimdi bırakıyorum desem kimse inanmaz. Yanlız stres oluyo,ama evdekilere hiç belli etmiyorum. Eskisinden daha merhametli,daha yumuşak davranıyorum. Sanki onlardan güç alıyorum. Algıda problem yaşıyorum bide çok. Iki dakikada sıkılıyorum yaptığım şeyden vazgeçip,diğerine geçiyorum. Mesela yatmaya karar veriyorum,daha yattığım gibi kalkıp dolap düzenliyorum falan..sokak aralarında ayyaş,sarhoş dolaşan adamları düşünüyorum. Benim onlardan ne farkım varki deyip hırslanmaya çalışıyorum. Bence sende bir dene.evet zor ama içmeyenler ölmüyo ya
Herkeze günaydın bu arada
Biri benimi anlatti ne bende oyleyim :)
Benm iradem cok zayf malesef basaramiom basaranlari takdir ederm
tam 45yil icen adamdi benm babam bi anda birakti 6senedr icmio
Benimde hesabım var halkbankasında.ama altındada dövizdede kesinti yapıyolarmış. Duyduğumdan beri vazgeçtim,hatta bir ara olanıda bozdururum kendim saklıycam
türkiye bu konuda maalesef çok geri. ilaç tedavisi şart maalesef uyuşturmak belki ama sınıf içerisinde odaklanmasını sağlayan ilaç oluyor. evde mandala resimleri yaptırabilirsin, dikkat geliştirici yayınlar var en azından odaklanmasına birazcık olsa da fayda sağlayabilirsin. papatya elinden çok da bişey gelmeyecek maalesefKızlar soranlar olmuş. Alıntı yapamadım. Benim oğlum hioeraktivite tedavisi görüyor. Doktorumuz ritalin verdi. : yıl boyunca tatiller dışında kullandık. Fakat nette ritalin ile ilgili özellikle yan etkileri konusunda çok kötü şeyler yazıyor. Ben okul başladığında beri vermem istemiyorum. Eşim de verelim diyor. Ve oğlum bizi çok yoruyor. Ona o hapı verip onu uyuşturmak da benim ciğerimi sızlatıyor.
Ama şimdi aşırı hareketli ders dinlemiyor ödev yapmıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık
Gecmis olsun papatyacim allah yardimcin olsunKızlar soranlar olmuş. Alıntı yapamadım. Benim oğlum hioeraktivite tedavisi görüyor. Doktorumuz ritalin verdi. : yıl boyunca tatiller dışında kullandık. Fakat nette ritalin ile ilgili özellikle yan etkileri konusunda çok kötü şeyler yazıyor. Ben okul başladığında beri vermem istemiyorum. Eşim de verelim diyor. Ve oğlum bizi çok yoruyor. Ona o hapı verip onu uyuşturmak da benim ciğerimi sızlatıyor.
Ama şimdi aşırı hareketli ders dinlemiyor ödev yapmıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık
türkiye bu konuda maalesef çok geri. ilaç tedavisi şart maalesef uyuşturmak belki ama sınıf içerisinde odaklanmasını sağlayan ilaç oluyor. evde mandala resimleri yaptırabilirsin, dikkat geliştirici yayınlar var en azından odaklanmasına birazcık olsa da fayda sağlayabilirsin. papatya elinden çok da bişey gelmeyecek maalesef
Sağolun kızlar. Maalesef elimizden birşey gelmiyor ödevleri bittiğinde saat 21:30 dü. Yazısı da çok kötü. 21:40 da yataktaydı. Saat şu anda 22:20 ve hala yatakta konuşuyor. Öyle tek başına odasına gitsin uyusun olayı yok zaten. Ben illa yanında oturacağım.uyuyamak için sürekli konuşup soru soruyor.Gecmis olsun papatyacim allah yardimcin olsun
Papatya oğlun bunları isteyerek yapmıyor ki . yaramazlık vs değil bu durum. çok uğraşmak zorundasın. ödevler bitmeyecek sınavlarında kapasitesinden düşük alacak . evde ders çalışırken kısa aralıklarlaa çalıştırmayı denesen. eşlik eden başka sıkıntı var mı peki. benim DEHB li öğrencilerim fazla saldırgan oluyorlardı. anasınfına giden öğrencim o kadar çok zarar veriyordu kiSağolun kızlar. Maalesef elimizden birşey gelmiyor ödevleri bittiğinde saat 21:30 dü. Yazısı da çok kötü. 21:40 da yataktaydı. Saat şu anda 22:20 ve hala yatakta konuşuyor. Öyle tek başına odasına gitsin uyusun olayı yok zaten. Ben illa yanında oturacağım.
En son sorduğu soru şu. Anne sen evlendiğiniz ilk yılarda da okulda yoruluyor muydun sonraki soru karnından ben çıkarken kesilen yer hep öyle mi kalacak.
Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Okumuyor yazmıyor boş şeylerle vakit geçiriyor. Ödev başına oturmamalı için türlü dolaplar çeviriyor. Ben sabırlı davranmaya çalışıyorum ama eşim dayanamıyor basen. Bağırıyor. Bu sefer oğlum ben babamı istemiyorum diyor.
Yapılan IQ testinde üstün zekalı çıktı ama zekasını kullanmıyor.
Delirmek üzereyim