Yalniz degilsin cnm benimkidd az :)en az benmişim :) olsun öğrenci halimle bu kadar oldu :) maşallah kızlar hepinizee
zytn yenilmek yok sigaraya,gerekirse günlük,anlık rapor ver bize destek olalım.
canım yazdıklarını okudum
öğretmen ne konusunda ısrarcı ben anlamadım
sadece bende bugun su saate kadar sıgara ıcmedım senı anlıyorum
Cok sevindim zytncm eminim yapicaksin sana guveniyormCanımsınız ya. Çok seviyorum ben sizi. Her ne kadar sanalda olsa hislerim çok gerçek.
En korktuğum gün bugündü..özellikle sabahın ilk saati..atlattım çok şükür. Mevlam verdi sabrını..papatyanın konusunu okuyorum bastıkça.ezberledim ama olsun,yinede okuyorum. Bide esma çekiyorum bol bol.
Olacak sanki..
Canımsınız ya. Çok seviyorum ben sizi. Her ne kadar sanalda olsa hislerim çok gerçek.
En korktuğum gün bugündü..özellikle sabahın ilk saati..atlattım çok şükür. Mevlam verdi sabrını..papatyanın konusunu okuyorum bastıkça.ezberledim ama olsun,yinede okuyorum. Bide esma çekiyorum bol bol.
Olacak sanki..
böyle az az birikir .ok olur artık :)Yalniz degilsin cnm benimkidd az :)
Cok sevindim zytncm eminim yapicaksin sana guveniyorm
bende sanal olaada cok seviyorum burdaki arkadaslari :)
Ay olmaz mı olacak tabi. Neler yaşadın bugün. Kriz geldiği zaman bol su iç. Düşün ki ğr toplantıdasın. Sigara içmek istiyorsun. Ne oluyır içemediğin için bir zaman sonra gidiyor o istek.
Ben gün gün yaşadıklarımı yazmıştım. Ne mutlu bana ki birine faydam dokunmuş.
Ben de çok seviyorum burayı. Gerçekte arkadaşlarımın bilmediği pek çok şeyi yaIyorum buraya.
Yalniz degilsin cnm benimkidd az :)
Yok cnm aza tamah edilmezmi cok sukurSiz neden az diyosunuzki.aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış. Benimkide az ,bi tanecik çeyrek..ama ben bugün kendimi altın havuzunda hayal ederken buldum..ben bende degilem bögüüün,kendimde degilem bögünn. Yahey,yaheyy
Merhabamaşallah bu güzel birikimlerinize...Valla bendemi bir şey var bilmiyorum..2000 tl maas uçup gitti..okul açıldığından belli oğlumun istekleri hiç bitmedi..bugünde resim hocasıyla müzik hocamıızn istedikleri 45 tutmus...hergun böyle masraf..bebek deseniz o pıtırcıgın hiç masrafı bitmiyor:) Rabbim sağlık versin..birde gelenim gidenim hiç eksik olmuyor..misafir bereketiyle gelir tabiiki...ama masraf biraz oluyor..Genede kenara bir 100 tl koydum..benim bildirimim bu kadarcık..bugun birde kumbara aldım:) birdahaki aya dahada hırslandım..Birde arkadaşlar ben burda kimseyi tanımıyorum..soyle kısacık eger isteyen olursa tanısalım.Ben baslıyım..14 yıllık evliyim..bir oğlum bir kızım var..oğlum 14 kızım 9 ayı bitti..çalışıyorum..yabancı dil öğretmeniyim..eşim kpss mağduru...maaşı az da olsa aynı işyerinde istikrarla 13 yıldır çalışıyor:) cesaret edip iş değiştirmedi...ikimizin maaşı 3000 ama elde kalan hiç ..nasıl oluyor anlamıyorum..eşim hiç müsrif değildir...gerçi ben 6 yıldır çalışma hayatındayım..eşimin yol parası yemek parasıda kendine ait...sadece 2+1 evimiz var..borcunu bitirdik...birde lüks olmayan ayağımızı yerden kesiyo hesabı bir arabamız var....eşimle bizde herseyimizi kendi yapanlardanız...üstelik ilk bir yıl işsizdi...Rabbimize sukur ev ve arabamız var..arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz..inş satarsak 15 binliralık alabilcez...Allah herkese yardım etsin hayat cok zor...sizlrri seviyorum:)
Papatyaya yaZmissin ama bende kendimi tanitiyim cnmcnm inş oğluna bir kardeş en kısa zamanda hayırlıysa olsun:)
Aynen dedigin gibi bnde oylr ev araba hayali yoktur zaten ev sahibinin bi tane kiracinin bintane evi olurmus derleryaYasın cok genç canım..evinizde olur arabanızda..benim yas 38 oldu:) omur gelip geçiyor...Bazen diyorum malda yalan mülkte ayalan..sonuçta emanet hepsi...suan ne kadar insan savaştan kaçıyor..ne evleri kaldı ne arabaları..bir lokma ekmeğe muhtaç oldular...kimseyi Allah bu duruma düşürmesin...coluk çocuk insanın nasılda içi acıyor..onları gördükçe sukursuzlugume kızıyorum..