Bende bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım yeterınce ıstemıyorum ama cok mecburumSağlık raporu istiyorlar,bazı derslere girebilmesi için.öğretmenle alakalı bir durum değil aslında,prosedür le alakalı. Şimdi sen deyince okudum yazdığımı da bende anlamadım bişey. Öğretmene haksızlık etmişim,allah affetsin
Sende bırakmaya çalışıyosun???allah yardımcımız olsun,Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu korusun bu illetten
Tesekkurler cnm insl :)herkese günaydııın.
bereketli,helal birikimlerimize kocaman bir bravoooo diyorum.
azı çoğu yok bu işin,elden ne gelirse.
farmasim ellerin dert görmesin,tablomuz çok güzel.bu arada ben de ev-mutfak masrafından arttırdığımı yazacağım senin gibi.
diğerleri ortak birikim çünkü.
zytn ilk günü atlattın,haydi bakalım durmak yok.sen bu işi yaparsın.
yesa maşallah evin anaparası kısa zamanda toplanacak gibi.haydi hayırlısı canım.
deli kız ablan için tebrik etmeyi unutmuşum,allah tamamına erdirsin hayırlısıyla güzelim.
Bende bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım yeterınce ıstemıyorum ama cok mecburum
içmemekten ölünmez tabi de içmekten ölünebilir :)Niyetine girince oluyo. Ben bu kadar dayanabilmişsem İnan herkes yapabilir. Öyle bi tiryakiydim ki,şimdi bırakıyorum desem kimse inanmaz. Yanlız stres oluyo,ama evdekilere hiç belli etmiyorum. Eskisinden daha merhametli,daha yumuşak davranıyorum. Sanki onlardan güç alıyorum. Algıda problem yaşıyorum bide çok. Iki dakikada sıkılıyorum yaptığım şeyden vazgeçip,diğerine geçiyorum. Mesela yatmaya karar veriyorum,daha yattığım gibi kalkıp dolap düzenliyorum falan..sokak aralarında ayyaş,sarhoş dolaşan adamları düşünüyorum. Benim onlardan ne farkım varki deyip hırslanmaya çalışıyorum. Bence sende bir dene.evet zor ama içmeyenler ölmüyo ya
Herkeze günaydın bu arada
Niyetine girince oluyo. Ben bu kadar dayanabilmişsem İnan herkes yapabilir. Öyle bi tiryakiydim ki,şimdi bırakıyorum desem kimse inanmaz. Yanlız stres oluyo,ama evdekilere hiç belli etmiyorum. Eskisinden daha merhametli,daha yumuşak davranıyorum. Sanki onlardan güç alıyorum. Algıda problem yaşıyorum bide çok. Iki dakikada sıkılıyorum yaptığım şeyden vazgeçip,diğerine geçiyorum. Mesela yatmaya karar veriyorum,daha yattığım gibi kalkıp dolap düzenliyorum falan..sokak aralarında ayyaş,sarhoş dolaşan adamları düşünüyorum. Benim onlardan ne farkım varki deyip hırslanmaya çalışıyorum. Bence sende bir dene.evet zor ama içmeyenler ölmüyo ya
Herkeze günaydın bu arada
Ay canım annem oyledir. İse başlamadan evvel sigara yakar bitince sigara yakar hep sigara molası.verir .bende en cok sey oluyor mesela su ısı bı bıtıreyımde sıgara ıceyım
hep bu modda oluyorum bosluktaymısım gıbı oluyor
halbukı ben cok ıcmıyorum bıle
ıcekende en cok benı sıgara oyalnıyor onu anlıyorum yanı bı oturdumu kalkmam 30 dk buluyor
Biri benimi anlatti ne bende oyleyim :)Ay canım annem oyledir. İse başlamadan evvel sigara yakar bitince sigara yakar hep sigara molası.verir .
Merhaba Kızlar birimlerimiz hayırlı olsun. Hayırlı amaclarda harcariz inşallah :)
evde biraz dolar ve eurom vardı bugün sabah izin aldım bankaya gittim onları hesabima yatırdm evde hicbirsey bırakmadım
hepsi artık bankada. İnternet bankaciligim da var. Anlık takip ediyorum:)
Biri benimi anlatti ne bende oyleyim :)
Benm iradem cok zayf malesef basaramiom basaranlari takdir ederm
tam 45yil icen adamdi benm babam bi anda birakti 6senedr icmio