- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
biz 1 aydır battaniye örtüyoruz delicim.Evet sanirim yorgan cikarticam pazartesi :) bende usudum
bende de aynı, tembellik yapıyor,canım uzanıp okumak istiyor sadece.Günaydınlar
bu havaları severim ama her yerim dökülüyor mevsim geçisinden midir nedir? yatıp uyuyasım var fena halde.
dün 17 tl harcadım kumbarama 1 tl gitti.
Farmasi ,Allah kabul etsin.ne güzel düşünmüşsün.
darısı kalanların başına yesa.Günaydın arkadaşlar...
Dün eşimi ikna ederek kredi kartlarımızdan birini kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık. Bayaa uğraştırdılar ama sonunda tamam dediler. Kontrol edince de içinde 16tl'lik birikmiş para var. Önce onu harcayın dediler... Çok sevindik :) Bugün 16 tl harcayıp (ama eve lazım olan şeyleri) akşamında kapatacağız inşallah :)
ben de çok severdim sonbaharı eskiden.şimdi içim daralıyor nedense.Yagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş
Hadi İnşallah canım :)Kizlar dua edin hamile olmus oliyim
bugun normalde adet olmam gerekiodu
Hic bi belirti yok vitabiol surup ictim bu ay ve zinko hapi cildiyeci vermisti yan etkilerinde geciktirmeye dahil belirti yok
adete dair belirtimde yok para olsa yanibasimizda ozel hastane var ama gidemiyom bu suphe yedi bitirdi beni simdiden hayirlisi diorm tabiki
belki gene gecikerek olcam ama son 3-4aydor duzenliydi bakalimof gebelik testi icinde erken devlet hastanesinde bufune yarina randevuda yok bole beklemedym esimde bekle dio bakalm ne olcak dua edin neolur 3senedr bekliyoz
oturduğum yerden para harcadım sabah sabah.
çocuklara sürekli alışveriş yaptığım sitede çok iyi indirimler vardı.
hem de önümüzdeki günlerde kullanabileceğim ürünlerde.
100 tl ye bir dünya şey aldım.
ben daha sepete atarken ürünler bitiyordu,tek uyanık ben değilmişim demek ki.
Kizlar dua edin hamile olmus oliyim
bugun normalde adet olmam gerekiodu
Hic bi belirti yok vitabiol surup ictim bu ay ve zinko hapi cildiyeci vermisti yan etkilerinde geciktirmeye dahil belirti yok
adete dair belirtimde yok para olsa yanibasimizda ozel hastane var ama gidemiyom bu suphe yedi bitirdi beni simdiden hayirlisi diorm tabiki
belki gene gecikerek olcam ama son 3-4aydor duzenliydi bakalimof gebelik testi icinde erken devlet hastanesinde bufune yarina randevuda yok bole beklemedym esimde bekle dio bakalm ne olcak dua edin neolur 3senedr bekliyoz
Çok güzel bir uygulama,çok güzel örnek oldun bana teşekkürler :)Yagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş
Günaydın kızlar ben günlük attığımı harcadığımı yazamıyorum aslında ne yaptığını görmek adına iyide sinirlerimi bozmak istemiyorum
Bes te kesinti yok artık 10 yıl sonra çıkarsan devlet katkısını % 25 değil % 15 alıyorsun ama anaparadan kesinti yok. Ayrıca lehdarını kendin belirliyebiliyorsun bende oğlumu yaptım. Belirlemezsen bütün mirasçılarına kalır.
merhaba canım ne niyette veriyorsan onu vermiş olursun şöylekikızlar merhaba,
cok bılmedıgım bısey sorucam komık gelebılır sıze ama.
sımdı benım bı teyzem var maddı durumları bayağı kotu eskıden berı, ben de onlara gıderken toplu market alıswerısı falan yapıyorum, bazen hanı nakıt verıyorum oyle harçlık gıbı. hep aynı kısıye yapmış oluyorum ya bu da sadaka mı oluyor? yoksa başka kısılere de mı vermem lazım?
açıkçası herhangı bı nıyetle degıl de sadece yardım olsun dıye verıyorum. cok teşekkür ederım aminmerhaba canım ne niyette veriyorsan onu vermiş olursun şöyleki
sadaka niyetiyle veriyorsan sadakadır
zekat niyetiyle veriyorsan zekattır
ve de sadece 1 kişiye verip başkalarına vermemiş olmanın da ne mahzuru olsun ki
herkes kendi kardeşinin akrabasının komşusunun ihtiyacını karşılasa dünyada muhtaç kişi kalmaz
Allah kabul etsin canım
Banu sultan nerden aldınaklımızda bulunsun
bende netten alışveriş yapanlardanım.bayağıdır yapmıyorum ama
bankayla da konuştum limitimi 1000 tl düşürdüm.