BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evet sanirim yorgan cikarticam pazartesi :) bende usudum
biz 1 aydır battaniye örtüyoruz delicim.
bu sene böyle oldu yoksa tüm yaz burada cam kapalı,üstte battaniye uyunuyormuş.
taşındık havası değişti memleketin.

bende de aynı, tembellik yapıyor,canım uzanıp okumak istiyor sadece.
darısı kalanların başına yesa.
ben de çok severdim sonbaharı eskiden.şimdi içim daralıyor nedense.
anneannen ne güzel düşünmüş suefsan.sadaka belayı önler,ummadık anda kapı açar.ben çok inanırım.

kredi kartından bahsedilmişken bende limitimi düşürteceğim. şimdi hemen arayayım iş yoğunluğu da yokken.

düğün arifesi masraflardan taksitler şişmişti. şimdi limiti indirme zamanı

oturduğum yerden para harcadım sabah sabah.
çocuklara sürekli alışveriş yaptığım sitede çok iyi indirimler vardı.
hem de önümüzdeki günlerde kullanabileceğim ürünlerde.
100 tl ye bir dünya şey aldım.
ben daha sepete atarken ürünler bitiyordu,tek uyanık ben değilmişim demek ki.

Hadi İnşallah canım :)

Ama böylece değişik zamanlarda yapacağın alışverişlerden daha ekonomik olarak hallettin ihtiyaçlarını. Böylece önümüzdeki birkaç ay belki çocukların giyim ihtiyacı olmaz.

Allah inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hemencecik.

Günaydın kızlar ben günlük attığımı harcadığımı yazamıyorum aslında ne yaptığını görmek adına iyide sinirlerimi bozmak istemiyorum

Bes te kesinti yok artık 10 yıl sonra çıkarsan devlet katkısını % 25 değil % 15 alıyorsun ama anaparadan kesinti yok. Ayrıca lehdarını kendin belirliyebiliyorsun bende oğlumu yaptım. Belirlemezsen bütün mirasçılarına kalır.

DELİ KIZ alıntılardan gördüm şimdi,eczaneden 3 tl lik testler bile kesin sonuç veriyor günün gecikince güzelim.
hastaneye pozitifi görünce teyide gidersin.
haydi hayırlısı.
LAVİN,evet canım,denk getirince kaçırmamak lazım.
normalde ev botlarından alacaktım hem kızlara hem kendime twigy den, 80 e falan geliyordu.buradan indirimle 3 tanesini 30 aldım.

delimideli Allah gönlüne göre versin canım evlat isteyen anne baba olma vasfını taşıyan herkese nasip etsin Rabbim.

Öğrenim kredisi almadığım için çok mutluyum şimdi bi de onları ödemekle uğraşacaktım

ben de kaçayım.öğleden sonra bayağı bir işim var dışarıda.
bir de günüm var.100 oraya,20 tl hediye için toplanacak ev alan arkadaşa,20 de bebeği olan için.
evden çıkmadan 240 lira gitti kızlar.
bekle ay sonunu şimdi.:KK

Çok güzel bir uygulama,çok güzel örnek oldun bana teşekkürler :)

forumlarla öyle okudum. anneme yapmak istiyordum. bankayla iletişime geçicemç öğrenince herşeyi yazarım buraya.

suefsan çok güzelmiş. ilerde yapabilirim. çok güzel geliyor kulağa..

delimideli hakkında hayırlısı. inşALLAH gönlüne göre olur.

bende dün yorganla uyudum. baya üşüdüm. havalar doğumaya başladı.
dün bir yer keşfettim hem taze hemde ekonomik bir yer.. pazar alanı gibi up uzun bir çarşı var. sebze meyve satılıyor. domates patlıcan taze fasulye kara lahana aldım 5 6 lira tuttu.
taze fasulyenin kilosu markette 3,50 iken benim aldığım yerde 1.50. hemde tam taze. çamurları fazlaydı pazar alanında 2.00 di genelde. artık buraya uğrayacam inşALLAH

kızlar merhaba,
cok bılmedıgım bısey sorucam komık gelebılır sıze ama.
sımdı benım bı teyzem var maddı durumları bayağı kotu eskıden berı, ben de onlara gıderken toplu market alıswerısı falan yapıyorum, bazen hanı nakıt verıyorum oyle harçlık gıbı. hep aynı kısıye yapmış oluyorum ya bu da sadaka mı oluyor? yoksa başka kısılere de mı vermem lazım?

merhaba canım ne niyette veriyorsan onu vermiş olursun şöyleki

sadaka niyetiyle veriyorsan sadakadır

zekat niyetiyle veriyorsan zekattır

ve de sadece 1 kişiye verip başkalarına vermemiş olmanın da ne mahzuru olsun ki

herkes kendi kardeşinin akrabasının komşusunun ihtiyacını karşılasa dünyada muhtaç kişi kalmaz
Allah kabul etsin canım

acıkc
açıkçası herhangı bı nıyetle degıl de sadece yardım olsun dıye verıyorum. cok teşekkür ederım amin

Banu sultan nerden aldın aklımızda bulunsun
bende netten alışveriş yapanlardanım. bayağıdır yapmıyorum ama
bankayla da konuştum limitimi 1000 tl düşürdüm.

Ben de 1000 yapacağım ama şu an dolu :) bu ay ödeyip hiç harcamaya vakit kalmadan 1000 yapacağım yani yine dolu kartla gezmiş olacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…