- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Sagol cnm insl isteyen herkese cnm nasip etsin bakalim bekleuisteyimCanım benim dualarım seninle... Allah sana hayırlısıyla bir bebek nasip etsin.. Hem de bereketiyle gelsin inşallah:)
Sagol cnm insl isteyen herkese cnm nasip etsin bakalim bekleuisteyim
İnsl cnm :) olmasda vardir bi hayir bu sevinvi yasamak bile guzel spncta bu da bi nimetAyyyy inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah hamilesindir
Amin :)günaydın hanımlar
bugünün kalbimizden geçenlerin gerçeğe dönüştüğü güzel bir gün olması dileğiyle ...
Evet sanirim yorgan cikarticam pazartesi :) bende usudumgünaydın arkadaşlar.
eylül ayı sonbaharı takmış peşine,hava yağmurlu bugün.
bayağı da soğudu.
içim kararıyor kış yaklaşırken,yaza doyamadık sanki.
Allah razı olsun canımGünaydınlar
bu havaları severim ama her yerim dökülüyor mevsim geçisinden midir nedir? yatıp uyuyasım var fena halde.
dün 17 tl harcadım kumbarama 1 tl gitti.
Farmasi ,Allah kabul etsin.ne güzel düşünmüşsün.
çok güzel bir uygulama ve de çok güzel bir örnek bence Allah razı olsun canım paylaştığın için bizlerle böyle güzel bir uygulamayıYagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş
Cok sevindim cnm bi yukten kurtuldunuz :)Günaydın arkadaşlar...
Dün eşimi ikna ederek kredi kartlarımızdan birini kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık. Bayaa uğraştırdılar ama sonunda tamam dediler. Kontrol edince de içinde 16tl'lik birikmiş para var. Önce onu harcayın dediler... Çok sevindik :) Bugün 16 tl harcayıp (ama eve lazım olan şeyleri) akşamında kapatacağız inşallah :)
tüylerim diken diken oldu okurken .Yagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş
teşekkürlerAllah razı olsun canım
sana da çok çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen yemene içmene dikkat et
Günaydın arkadaşlar...
Dün eşimi ikna ederek kredi kartlarımızdan birini kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık. Bayaa uğraştırdılar ama sonunda tamam dediler. Kontrol edince de içinde 16tl'lik birikmiş para var. Önce onu harcayın dediler... Çok sevindik :) Bugün 16 tl harcayıp (ama eve lazım olan şeyleri) akşamında kapatacağız inşallah :)
Hayırlı olsun darısı diğer kartlariniza :)Günaydın arkadaşlar...