Bugün diğer elbiseyi almaya gidicem,terziye verilmişti. Böyle bir hakkım olduğunu bilmiyodum çok sağol.yüzyüzede bi söyleyim bakalım. Arma dan aldım. Belki şikayet lafını edersem adlarını korumak açısından etkili olur.nasıl iade kabyul edilmiyormuş uğraşmak istersniz yarın gidin kaşlerinin basılı olduğu müdür onaylı aide kabul edilmediğine dair belge isteyin ve o belgeyle tüketici haklarına gideceğinizi söyleyn. fişinizi de alın gidin. bize de böyle diyen bi mağaza vardı arkadaşım avukat belge istedi vermiyoruz dedi o da dava açacağını söyledi adamlar oatronu aradı patron özür dileyip iadeyi aldı. ürüne zarar gelmediyse almak zorundalar. çok sinir oldum ya
Bugün diğer elbiseyi almaya gidicem,terziye verilmişti. Böyle bir hakkım olduğunu bilmiyodum çok sağol.yüzyüzede bi söyleyim bakalım. Arma dan aldım. Belki şikayet lafını edersem adlarını korumak açısından etkili olur.
Yok canım. Biri kısaltılıyo. Onu zaten geri vermeyi düşünmedim. Zaten onu düğün için almıştım. Diğeri gereksiz olan için iade istemiştimTerziye gitme sebebi boy kısaltma mı? Öyle ise olmayabilir diye biliyorum ben.Çünkü sizin vücudunuza göre işlem yapılıyor.
Ben sabah oğlumun okuluna gittim. Normalde kitap getirmiyolar eve. Bizimki öğretmenden habersiz almış getirmiş. Zordu yapamazsam diye korktum,sen yardım edersen yaparım diyo. Buna çok canım sıkıldı. Yaptığının yanlış olduğunu anlattım bu kezde sanırım cesareti kırıldı,uyur numarası yaptı gitmemek için. öğretmeninden özür dilersin bişey olmaz,ama istersen yanında olurum dedim ve gittim
Yanlız canımı sıkan başka bi olay daha oldu. Yanlış düşünmüş olabilirim,lütfen beni uyarın.ben oğlumdan önce gittim okula(servisle gidiyo)fırsattan istifade öğretmende sınıftaydı ve konuştuk. Biz konuşurken 2-3 öğrenci geldi. Biri kendi geldi ve geçip oturdu yerine. Diğer ikisini anneleri getirdi ve bu öğrencileri öğretmenimiz günaydın deyip öptü. Benim oğlumuda öptü,konu bu değil
Kesinlikle öğretmeninde bir insan olduğunu ve herkesi aynı derecede sevemeyeceğinin farkındayım. Fakat o çocuklar açısından düşündüğümde takıldım konuya. Daha çok küçükler ve daha 5.günleri okulda. Bu çocuklar üzerinde değişik algı yaratmazmı.
Eşim biraz fevri davranabilir diye ona bahsetmedim. Ama arada gidip biraz daha gözlemleyip,devam ederse konuşmak istiyorum öğretmenimizle. Şimdi çoğunuz öğretmensiniz ve o taraftan bakıldığında yanlış düşünüyorsam,abartıyosam lütfen beni uyarın
Evet sanki anneleri yanlarında olduğu için böyle davranmış gibi gözükmüş.
Ancak aklıma bir şey takıldı, seninle konuşurken tek gelen çocuğu görmedi mi acaba?
İlk günler çocuklar için çok önemli ve hepsine eşit sevgi göstermesi, hepsini eşit güven vermesi gerekir. İnsan sonuçta, hata yapabilir. Başka göze batan bir davranış olursa tekrar konuşuruz. Şimdilik eşine bahsetme bence, eğer fevri davranan briyse oğluna falan da yansıyabilir, öğretmen algısına müdahale etmemek lazım.
özel okuldu dimi zytin. bazen farkında olmadan da davranabiliyoruz. ilk yılı tecrübesizlikte var biraz bekle derimBen ilk günden sonra (oda 30-45 dk arası)okula bile gitmedim. Öğretmende baskı,çocuğumdada kayıtsız şartsız arkamda ailem var dememesi açısından..
Çocuğu görmemesi mümkün değil,kapıdayız ve gelenlere yol vermek durumundayız. Belki o anda öyle denk gelmiştir bilmiyorum. Çok takıntılı,çok kaprisli biri değilimdir aslında. Birebir haksızlığa uğrasam bile hep karşı taraftan bakmaya çalışırım olaya. Öğretmenimiz yeni. Ilk sınıfı bu yıl. Dün kitap için aradığımda müdürün yanındaydı ve tlf açıldığını farketmediler. Müdürün yanlızca sakin ol,rahat ol diye telkinini duydum tlf kapattım hemen,belki benim aramamla ilgilidir konu diye.belkide oda heyecanlıdır kızcağız ...tanıycaz zamanla birbirimizi.
Merhaba kızlar oğlumun okul tsörtünü arkadası yazmış. O bahaneyle gıttık uzun kollu yedek aldık 15 tl ve ilk defa gittiğim avm yi gezdim ve ihtiyacım yok diye bişey almadan çıktım para cebimde kaldı. Sonrada ikea ya gırdık ordanda bişey almadan çıktım.
Oğlumun tsörtü çıkmamış öylede gıyılmez ancak kısın hırkayla giydirebilirim.
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben her hafta önlüğümü boyuyorumda:)Tanger bi de aspirin ile çıkarmayı denesene o da olmazsa rossman'da leke çıkarıcı var 8 farklı çeşit. Onlardan boya kalemleri için olanı deneyebilirsin. Benimkinde işe yaramıştı.
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben her hafta önlüğümü boyuyorumda:)
Bende Arap sabununun köpüğü işe yarıyo diye duymuştum.arkadaşın koltuğunda kalem lekeleri vardı o denedi.köpüğünü sürüp bekletip sildim demişti
Cüzdanumda kocaman bi boşluk var
Kurs 280
Aidat ( 2 aylık) 175
Paso çıkartna 10
Kitap fotokopi 40 tl
Parfüm 25
Yol 4
Toplam harcama 534 :-( gereksiz hiç bişi yok
Bese başvurdum bugün 4 yıldır erteledim durdum şimdiye kadar birikecekti
Yesa açıkcası kayılımla normalin arasınds bebce çok da bi fark yok . İnsanların birazcık kılf bulması givi. Banka zarar edersr sen de edersin diyorlar bankanın zarar etmesi batması demek bnın da olması için büyük kriz gerek şimdiye kadar faiz oranlarında z arara uprayan yokHadi hayırlı uğurlu olsun bes'in...
Siz böyle yazdıkça ben de hevesleniyorum ama şu katılım emeklilik işini araştıracak bir arkadaş vardı ondan yorum mu alsak acaba?