BİRİKİMCİ HATUNLAR

3-4aydir dediysem en son nisan sonrasi gexikme yasdimayis 17de adet gecikmeli gelmisti dpktora gitmistim ondan sonra normal demisti simdiki adet duzeni icin
bakal hayirlisi

Bugun okul kıyafetlerimizi aldık...bayağı bir masrafımız oldu..ben hala bir kumbara edinemedim:)) Ben yabancı dil öğretmeniyim...ozel ders önceden veriyordum..bayağı bir fark oluyordu ama 2 senedir almıyorum...

Günaydın arkadaşlar...

Dün eşimi ikna ederek kredi kartlarımızdan birini kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık. Bayaa uğraştırdılar ama sonunda tamam dediler. Kontrol edince de içinde 16tl'lik birikmiş para var. Önce onu harcayın dediler... Çok sevindik :) Bugün 16 tl harcayıp (ama eve lazım olan şeyleri) akşamında kapatacağız inşallah :)

Yagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş

Günaydınlar :KK24:
bu havaları severim ama her yerim dökülüyor mevsim geçisinden midir nedir? yatıp uyuyasım var fena halde.:KK51:
dün 17 tl harcadım kumbarama 1 tl gitti. :KK53:

Farmasi ,Allah kabul etsin.ne güzel düşünmüşsün.:KK28:
Allah razı olsun canım

sana da çok çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen yemene içmene dikkat et
Yagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş
çok güzel bir uygulama ve de çok güzel bir örnek bence Allah razı olsun canım paylaştığın için bizlerle böyle güzel bir uygulamayı

Allah kabul etsin inşaallah

Günaydın arkadaşlar...

Dün eşimi ikna ederek kredi kartlarımızdan birini kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık. Bayaa uğraştırdılar ama sonunda tamam dediler. Kontrol edince de içinde 16tl'lik birikmiş para var. Önce onu harcayın dediler... Çok sevindik :) Bugün 16 tl harcayıp (ama eve lazım olan şeyleri) akşamında kapatacağız inşallah :)
Cok sevindim cnm bi yukten kurtuldunuz :)

tüylerim diken diken oldu okurken .:KK9::KK9: tebrik ederim. yapılınabilir bir uygulama.

Allah razı olsun canım
sana da çok çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen yemene içmene dikkat et
teşekkürler :KK36: sanırım mevsim geçişinden kaynaklı. vitamin depolamam gerek..ah iş olmasa ne yatardım :KK53:

Günaydın arkadaşlar...

Hadi hayırlı olsun kredi kartsız hayatınız:KK49:

Yok canlarım nerdeeee o kredi kartsız hayat.

Eşimin 2
benim 1
kp 'den alınan 1 kredi kartımız var.

Şimdi eşimin 1 kaldı, benimkinin limiti düşecek, kp'ninkini de evde sakladım bir yere sadece ödeme yapacağız artık ondan harcama yok:)

Günaydın arkadaşlar...

Hayırlı olsun darısı diğer kartlariniza :)

X