BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba. Ben de ise yeni basladim iki bucuk ay oldu. Kiyafet ona buna hediye derken kredi karti borclarim oldu.Zaten ogrencilikten kalma da vardi.Ama cok yok.Artik dikkatte ediyorum zaten.Gecen ay 300 lira bankaya yatirmistim.Bu ay bi 300 daha bir de 3 gram altin aldim :) Bu ay icin belki bi 300 daha koyarim paranin ustune

Öncelikle işin hayırlı uğurlu olsun. Bence başlangıç için güzel birikimler yapmışsın, Allah devamını getirsin...

Günaydın kızlar
Aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler. Hepimizin birikimleri hayırlı olur inşallah. Bugün o kadar gerginim ki. Hakkıyla tamamlamam gereken bir görevim var ve gerginlikten bacaklarım bile titriyor.

Yok merkezdeyim aslında bulurum heralde bugün bakacağım artık
Benim kumbaramı sevdiceğim almştı. Açabiliyorum ama sadece bozuk para var içnde. Eğer bozk ekmek param yoksa ordan sadece ekmk parası alıorum:)

Yok merkezdeyim aslında bulurum heralde bugün bakacağım artık
Bemde anca ekimin15inde maasi cekince alcam orta boy alicam bu ay bozukluklari biriktirebilirz belki onuda yapamicz kurbandan.dolayi bakalim duruma gore kenarda bozukliklar birikiyor esim gizli gizli biriktirdiyss bilemcm

günaydın kızlar hayırlı sabahlar. ben kumbara tutmuyorum..
yani şu şekil. bütün bozuklukları atarsam yarın mecbur 5lira bozmak zorunda kalıyorum.
sabah işe giderken yol parası vermiyorum çünkü.. ekmek için günlük bozdurmam lazım

bide elektirik için. akşam 22:00 ve 06:00 arası ucuzmuş ben baktım onlara
06:00 17:00 arası 18 kuruş
17:00 22:00 arası 35 kuruş
22:00 06:00 arasuda 7 kuruş imiş

duydunuzmu böyle bişi netten araştırcam bakamadım henüz

herkese günaydın.
ay ne güldüm sabah sabah.
Arkadaslar selâmün aleyküm araniza yeni katıldım. Bu konuda benimde destege ihtiyacım var.yardimlasalim
aleyküm selam,hoşgeldin.
Bemde anca ekimin15inde maasi cekince alcam orta boy alicam bu ay bozukluklari biriktirebilirz belki onuda yapamicz kurbandan.dolayi bakalim duruma gore kenarda bozukliklar birikiyor esim gizli gizli biriktirdiyss bilemcm
nerede okudum hatırlamıyorum,küçük pet şişeleri kaplayıp kumbara yapmışlardı,bozuk para geçiyor ama geri çıkmıyordu.
maksat birikimse evdeki eşyaları değerlendirip bir de kumbaraya para vermemek de bir adım olabilir.

o akıllı sayacı olup,başvuranlar için geçerli.yoksa standart tarifeden faturalandırılıyorsun diye biliyorum.

Tabiki denedik onuda ama hosumuza gitmedi tum altin ve dovz borikimlerinidd oraya loymayo dusunuyorz ondan birazda hevesimiz artsin.die ne.biliim hep almak istemisimdir :) denicez

o akıllı sayacı olup,başvuranlar için geçerli.yoksa standart tarifeden faturalandırılıyorsun diye biliyorum.
Evet dedigin seklde ama ben elektrkte tasaerf seklini.buldum
tum fisler yerindrn cikik bulasik mak.camasir mak firin ocak fisi hel cikik isleri biter bitmez cikiriom kombide dahil ise yario deneyin derm asla sarj aletife birakmayi

Ocagi yakicaksam eger yakip fisi tekrar cekiom kombiyide su an sadece banyo yapacaksak kullaniorz acioz cikinca direk fisteb cekiorz burda topicten okumustum ilk denememde 25tl gelmsti sonra temzlik flab 33/5odedim en fazla

Deneyin farki goreceksiniz bi de bz lamba kapali oturuoz genelde cok nadir ama use yario ozellkle kisin kombide elektrk yakioya az gelsin die teksej lamba yakmioz

Tabiki denedik onuda ama hosumuza gitmedi tum altin ve dovz borikimlerinidd oraya loymayo dusunuyorz ondan birazda hevesimiz artsin.die ne.biliim hep almak istemisimdir :) denicez
al tabii.benim dediğim bozuk para için geçerli zaten.ben de kızların kumbarasını kullanıyorum evde.
Evet dedigin seklde ama ben elektrkte tasaerf seklini.buldum
tum fisler yerindrn cikik bulasik mak.camasir mak firin ocak fisi hel cikik isleri biter bitmez cikiriom kombide dahil ise yario deneyin derm asla sarj aletife birakmayi
kesinlikle işe yarayan bir yöntem.stand-by da bile elektrik harcıyor aletler.en iyisi çekmek.
yavaştan okula hazırlanayım ben de.
bu hafta oryantasyondan dolayı 1.5 saat okul.
haftaya normale dönecek. büyük te başlayınca ben bayağı bir özgür kalacağım sanki.

Günaydın hanımlar

Berfin o akıllı sayaçlarda var diye biliyorum ben de... Ben sadece fırının fişini çekebiliyorum ..bulaşk ve çamaşır makinesi girintili ona ulaşmam imkansız.
Mümkün mertebe su ısıtıcısı kullanmıyorum.Anca acil birşey olduğunda.
tv fişi hep çekerim. gereksiz şarj aleti vs tutmam.
tasarruf ampullerinden kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…