- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
o akıllı sayacı olup,başvuranlar için geçerli.yoksa standart tarifeden faturalandırılıyorsun diye biliyorum.
Günaydın hanımlar
Berfin o akıllı sayaçlarda var diye biliyorum ben de... Ben sadece fırının fişini çekebiliyorum ..bulaşk ve çamaşır makinesi girintili ona ulaşmam imkansız.
Mümkün mertebe su ısıtıcısı kullanmıyorum.Anca acil birşey olduğunda.
tv fişi hep çekerim. gereksiz şarj aleti vs tutmam.
tasarruf ampullerinden kullanırım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar. ben kumbara tutmuyorum..
yani şu şekil. bütün bozuklukları atarsam yarın mecbur 5lira bozmak zorunda kalıyorum.
sabah işe giderken yol parası vermiyorum çünkü.. ekmek için günlük bozdurmam lazım
bide elektirik için. akşam 22:00 ve 06:00 arası ucuzmuş ben baktım onlara
06:00 17:00 arası 18 kuruş
17:00 22:00 arası 35 kuruş
22:00 06:00 arasuda 7 kuruş imiş
duydunuzmu böyle bişi netten araştırcam bakamadım henüz
Herkese günaydın, ben muhendisim fabrikada çalışıyorum isim masabasi ama yoğun. Butopic çok hareketlenmis az önce önceki yazılanları okumayı tamamladım.
Bir arkadaş döviz hesabını sormuş. Ben akbanktan kredi çekmiştim. Hesap işletim ücreti alınmasın diye de 2 tane fatura ödeme talimati vermistim.fatura ödeme talimati olunca döviz hesabından para alinmiyor. Hem euro hem dolar hesabım var. Evde para saklamaktan çok korkarım. Dövizimis internetten alıyorum
yapı kredi maaş msterisiyim ama hesap işletim ücreti almamasının yanında hiçbir avantajını göremedim.
Kurban fiyatlarından bahşedilmiş. Biz ağustos ortasında aldık. Dana 6000bakım ücreti de 400 lira. 7kişiyiz kişi başı yuvarlak hesap 915 lira. Kaporalari biz odedigimiz için biz taksitli gibi geldi:)
Geçen gün migrota ilan gördm 799 lira yaziyordu koç da 599-699 du.
Ayyy ne tatlı zamanlarınız öyle... Tadını çıkarın. Çocuklar olunca hiç bir şey eskisi gibi olmaz ki.
Çocuklardan gözün adamı bile görmez:)
Benim eşimde on gün oldu döneli altı aydır yurtdışındaydı.üç beş gün nedir ki? Hem aşkınız tazelenir
Cnm caizmi deglmi bilmiom ama kenarda birikim olsun die esimin maas bankasindan yaptirdik vakifbanka her ay otomatik kesiliyor ben memnjnum 6aydir devam edio yeni basladim yanipeki kızlar bu bireysel emeklilik konusuna ne diyorsunuz?
Yaptıranlar memnun kalanlar? Bi de burada konuşmak yasak mı bilmiyorum ama dini boyutunu da düşünerek cevap almam mümkün mü acaba? (eğer sıkıntı olacaksa sorun değil genel bilgi alsak da olur) Bir banka için caiz denmişti ama bilen var mı acaba?
Bulaşık makinesi tabletinden bahsediyosan haklısın. Bende bimden alıyorum çok memnunum. Hatta ikiye bölüp kullanıyorum. Bulaşıkları makineye akıtıp koyduğum için yeterli oluyo. Parlatıcı yerinede sirke koyuyorum arada da boşken limon tuzuyla çalıştırıyorum.Ben bulaşık deterjanını bim'den alırım pek memnunum valla:) Daha önce en pahalısından alırdım bi fark göremedim acıdım verdiğim paraya:)
Döviz hesabını soran arkadaşim bankaların internet sitesinde detaylı bilgi yazıyor. Akbank musterisiysen ve otomatik ödeme talimatın varsa ücret almiyorlar
Ayyy ne tatlı zamanlarınız öyle... Tadını çıkarın. Çocuklar olunca hiç bir şey eskisi gibi olmaz ki.
Çocuklardan gözün adamı bile görmez:)
Benim eşimde on gün oldu döneli altı aydır yurtdışındaydı.üç beş gün nedir ki? Hem aşkınız tazelenir