Bulaşık makinesi tabletinden bahsediyosan haklısın. Bende bimden alıyorum çok memnunum. Hatta ikiye bölüp kullanıyorum. Bulaşıkları makineye akıtıp koyduğum için yeterli oluyo. Parlatıcı yerinede sirke koyuyorum arada da boşken limon tuzuyla çalıştırıyorum.
Sen yeni gelinsin galiba hayırlı uğurlu olsun İnşallah.
Senin evin şimdi mis gibidir. Yeni eşya kokar. Çok severim yeni gelin evini.
Ben yaptırdım ve memnunum. 200 ben veriyorum,50 devletpeki kızlar bu bireysel emeklilik konusuna ne diyorsunuz?
Yaptıranlar memnun kalanlar? Bi de burada konuşmak yasak mı bilmiyorum ama dini boyutunu da düşünerek cevap almam mümkün mü acaba? (eğer sıkıntı olacaksa sorun değil genel bilgi alsak da olur) Bir banka için caiz denmişti ama bilen var mı acaba?
yemekleri nişanlınız yapıyor anlaşılan. çook şanslısınızBen kardesim bize yerlestiginden beri ilk defa tek basima mutfak alisverisine cikacagim. Normalde aylik bir miktar para veriyordum yardimcimiz aliyordu. Guveniyorum aslinda ona ama sadece yumurta, tavuk falan degil meyve sebzeyi de organik almak istiyorum.
Bakalim ne kadar tutacak. Yemek yapmaktan da nefret ederim bu arada. Nisanlimin donmesini 4 gozle bekliyorum
yemekleri nişanlınız yapıyor anlaşılan. çook şanslısınız
Dün yine evde olmasına rağmen far fırçası ve kas farı aldım.ama bu boyutta yoktu fircam ve kas farim da istediğim renk değildigereksiz alışverişten nasıl kurtulucam,boş kaldığımda ne alsam diye düşünüyorum
NormaldeNereden aldiniz?
Ben de pudra fircamdan memnun degilim aksamustu almak istiyordum hatta. Pudra fircasi kullaniyorsaniz memnun musunuz?
Pek destek olamadim ama kozmetige dayanamiyorum :) bi de ihtiyacim varken sorayim dedim :)
real techniques kullaniyrum normalde dün yves roches aldım real güzel onun expert fircasini kullanıyorum fondöten ve pudra için güzel yani,allık fırçası da güzel normalde allık sevmezdim tutturamazdim bununla gayet doğal oluyorNereden aldiniz?
Ben de pudra fircamdan memnun degilim aksamustu almak istiyordum hatta. Pudra fircasi kullaniyorsaniz memnun musunuz?
Pek destek olamadim ama kozmetige dayanamiyorum :) bi de ihtiyacim varken sorayim dedim :)
Normalde
real techniques kullaniyrum normalde dün yves roches aldım real güzel onun expert fircasini kullanıyorum fondöten ve pudra için güzel yani,allık fırçası da güzel normalde allık sevmezdim tutturamazdim bununla gayet doğal oluyor
Mac in çok düz ucu ve sert gibi biraz baktım dün, çok küçük fircalarla da fondöten sürmek çok zor bence. Bu dediğim ortalama boyutta güzel yumuşak ve gür kılları, set dışında satılan bir fırça bu bakarsanBende şu an MAC' in 150' si var herkes çok memnun ama ben sevemedim. Elf' ten birkaç dolara aldığım fırça bile daha iyi sonuç veriyor.
Real techniques fırçalarını severim ben de pudra için yoktu elimde, alayım o zaman bugün
Yaklaşık 5 senedir ödüyorum gayet memnunum dahil oldugum planda yönetim gideri de yok. Bankaların yaptığı işlem hepsinde aynı bir bankada caiz olması kısmını anlamıyorum zaten resmen insanların zaaflarını kullanıyorlar lafta herşey arka planda herşey aynı.peki kızlar bu bireysel emeklilik konusuna ne diyorsunuz?
Yaptıranlar memnun kalanlar? Bi de burada konuşmak yasak mı bilmiyorum ama dini boyutunu da düşünerek cevap almam mümkün mü acaba? (eğer sıkıntı olacaksa sorun değil genel bilgi alsak da olur) Bir banka için caiz denmişti ama bilen var mı acaba?
kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler. Hepimizin birikimleri hayırlı olur inşallah. Bugün o kadar gerginim ki. Hakkıyla tamamlamam gereken bir görevim var ve gerginlikten bacaklarım bile titriyor.
listeye ekledim seniKızlar günaydın oku oku bitiremedim valla.
Bereketli olcak burası.
Listede adımı göremedim beni de ekle farmasicim.
Allah kesilecek kurbanlarımızı kabul eder inşallah.
Bayram yaklaşınca hala içim kıpır kıpır oluyo benim.
Çok seviyorum bayram sabahlarını.