BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aaaaaa ben de ikiye bölüp kullanıyorum:) Bi yerde söylemiştim ikiye bölüp kullandığımı garipsemişlerdi:) çok sevindim seni duyunca:)

Çok teşekkür valla bugun 22. günüm yeni gelin halimle:)

Su an cocugumuz yok. İşten dolayı 2016ya kadar ertelemek Zorundayız. O yüzden buBes.e yatan paramizi unuttuk inşallah cocugumuz olursa okula falan başladığında kullanmayı planlıyorz.

ya kızlar ben parayı biriktiriyorum ama neden biriktirdiğimi bile bilmiyorum. ev düşünmüyorum tayinciyiz. kiracıyla ya da satıp almayla uğraşamam beceremeyiz de zaten hep zarar ederiz. lüks arabaya para vermem. dükkan ya da arsa alırız diye düşünüyoruz ama bakalım. eşim yurt dışından maaşının dşında 16.000 dolar gibi bir parayla döndü. ama bu parayı bile napsak bilemedik

Yesa1;
Hiç umursama garipseyenleri.servisi çağırmıştım çiziyo diye,yarım at tableti demişti. Kesmesi zorluyo ama olsun bende yarım kullanıyorum tablet aldıysam

Ben yaptırdım ve memnunum. 200 ben veriyorum,50 devletRisk yok bişey yok. 10 yıl sonra toplu para olarak geri alıcam. Tabi benim 10 yıl içinde çekerim gibi bi düşüncem yok. Siz belli olmaz derseniz çok kesiyorlar. Dini açıdan bi bilgim yok açıkcası

Ben kardesim bize yerlestiginden beri ilk defa tek basima mutfak alisverisine cikacagim. Normalde aylik bir miktar para veriyordum yardimcimiz aliyordu. Guveniyorum aslinda ona ama sadece yumurta, tavuk falan degil meyve sebzeyi de organik almak istiyorum.
Bakalim ne kadar tutacak. Yemek yapmaktan da nefret ederim bu arada. Nisanlimin donmesini 4 gozle bekliyorum

yemekleri nişanlınız yapıyor anlaşılan. çook şanslısınız

Dün yine evde olmasına rağmen far fırçası ve kas farı aldım.ama bu boyutta yoktu fircam ve kas farim da istediğim renk değildi gereksiz alışverişten nasıl kurtulucam,boş kaldığımda ne alsam diye düşünüyorum

yemekleri nişanlınız yapıyor anlaşılan. çook şanslısınız

Nehir Ada geldiginden beri evet. Yemek yapmayi cok sever ve kardesime cok duskun oldugundan onun gelisimi icin cesit cesit yemek yapiyor.

Kardesimden once oyle degildik, yine yemek yapardi ama genelde meyve cerez ne bulursak yerdik ya da disaridan soylerdik

Cunku ben yemek yapmamak icin acikmamayi secenlerdenim , fenalik basiyor mutfakta

Nereden aldiniz?
Ben de pudra fircamdan memnun degilim aksamustu almak istiyordum hatta. Pudra fircasi kullaniyorsaniz memnun musunuz?
Pek destek olamadim ama kozmetige dayanamiyorum :) bi de ihtiyacim varken sorayim dedim :)

Nereden aldiniz?
Ben de pudra fircamdan memnun degilim aksamustu almak istiyordum hatta. Pudra fircasi kullaniyorsaniz memnun musunuz?
Pek destek olamadim ama kozmetige dayanamiyorum :) bi de ihtiyacim varken sorayim dedim :)
Normalde
Nereden aldiniz?
real techniques kullaniyrum normalde dün yves roches aldım real güzel onun expert fircasini kullanıyorum fondöten ve pudra için güzel yani,allık fırçası da güzel normalde allık sevmezdim tutturamazdim bununla gayet doğal oluyor

Bende şu an MAC' in 150' si var herkes çok memnun ama ben sevemedim. Elf' ten birkaç dolara aldığım fırça bile daha iyi sonuç veriyor.
Real techniques fırçalarını severim ben de pudra için yoktu elimde, alayım o zaman bugün

Mac
Mac in çok düz ucu ve sert gibi biraz baktım dün, çok küçük fircalarla da fondöten sürmek çok zor bence. Bu dediğim ortalama boyutta güzel yumuşak ve gür kılları, set dışında satılan bir fırça bu bakarsan

Yaklaşık 5 senedir ödüyorum gayet memnunum dahil oldugum planda yönetim gideri de yok. Bankaların yaptığı işlem hepsinde aynı bir bankada caiz olması kısmını anlamıyorum zaten resmen insanların zaaflarını kullanıyorlar lafta herşey arka planda herşey aynı.

kolay gelsin canım
listeye ekledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…