- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Aynen cnm bende olsa bitmistm zatem.:)bizimde iki adet kredi kartimiz var limitleri cok yuksek ama en az sekilde harcamaya calisiyoruz esim yeni is kurdu bazen gercekden cok ise yariyor ama odemeye gelince tutar insani cok yoruyor.
Ben bu aylık harçlığımı aldım kızlar 350 tl bitane çeyrek için paramı ayırdım geçen aydan kalan 30 tlmide bi kavanoza indirip buaydan kalanıda içine indirmeyi düşünüyorum başlangıç olarak iyimidir sizce:)
İşte o konuda biraz sorun var pek unutamıyorum.özellikle bozuk para gerekli olduğunda
Göremedim ben neymiş o:)
Arkadaslar selâmün aleyküm araniza yeni katıldım. Bu konuda benimde destege ihtiyacım var.yardimlasalimgerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....
İlahi husna sen cok yasa emi :)Ben yeni evlendiğimde gardolabın arkasına atıyodum dolabım çok hantal herhalde anca taşınırsam arkadaki paralara ulaşabilirim:)bikeredinde 100tl atmıştım almak için kaynımı çağırdım dolabı çeksin diye çekemedi gitti diye ne üzülmüştüm halada arkada içim acır:)
İlahi husna sen cok yasa emi :)Ben yeni evlendiğimde gardolabın arkasına atıyodum dolabım çok hantal herhalde anca taşınırsam arkadaki paralara ulaşabilirim:)bikeredinde 100tl atmıştım almak için kaynımı çağırdım dolabı çeksin diye çekemedi gitti diye ne üzülmüştüm halada arkada içim acır:)