BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben bu aylık harçlığımı aldım kızlar 350 tl bitane çeyrek için paramı ayırdım geçen aydan kalan 30 tlmide bi kavanoza indirip buaydan kalanıda içine indirmeyi düşünüyorum başlangıç olarak iyimidir sizce:)

Bence çok güzel bir başlangıç olmuş Allah devamını getirsin inşallah:)

Kavanozun içine attığın parayı direk unutuyorsun değil mi?

İşte o konuda biraz sorun var pek unutamıyorum.özellikle bozuk para gerekli olduğunda

biz oglumun karton ayicigini bas kısmından kesdik o sekilde yaptik doluncada yirtip aticaz ebat olarak buyuk suan 2 bin lira civarinda vardir sizde acılmayan bir oyuncakdan yapabilirsiniz.

Ben yeni evlendiğimde gardolabın arkasına atıyodum dolabım çok hantal herhalde anca taşınırsam arkadaki paralara ulaşabilirim:)bikeredinde 100tl atmıştım almak için kaynımı çağırdım dolabı çeksin diye çekemedi gitti diye ne üzülmüştüm halada arkada içim acır:)

bende bursadayim oglumun bu ayicigini kesip yaptik kartondan zatenust kismini kestik kimse anlamiyor dekorasyon saniyolar esim eline kac para gecse atiyor ben bozuklari atiyorum dolunca kesicez aticaz atmayalim diyorum esime yine biriktiririz :))

Son düzenleme:
Arkadaslar selâmün aleyküm araniza yeni katıldım. Bu konuda benimde destege ihtiyacım var.yardimlasalim

Arkadaslar sabir kumbarasi her yerde var artik simarikcilarda kirtasiyelrde bile var rahatca bulursunuz bence alalim topluca ben ne yaptiysam ona aticam dolsa dahi acmicam ikinciyi alcam insl nasip olur :)
Tabi herkes nereye saklmak isrerse oraya saklasin tercih meselesi

İlahi husna sen cok yasa emi :)
olsun badana faln yapilinca cikar ortaya
ne guzrl iste kenarda garanti 100tl var :)

İlahi husna sen cok yasa emi :)
olsun badana faln yapilinca cikar ortaya
ne guzrl iste kenarda garanti 100tl var :)

Herkese günaydın kızlar....

O zaman ben bugün bir sorayım şu sabır kumbarasını var mı acaba buralarda:)

tanger

Valla şahane olmuş ki böylelikle çocuklar daha bir gaza gelir bence:)

S sevde2603

aramıza hoş geldin, sen bahset biraz kendinden yüklü ödemeler, kredi kartları var mı? Birikim yapabiliyor musun az da olsa?

delimideli

Valla ben uyumuştum o saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…