- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Bazi urunler haric tabiki cnm bende pahali bulask detrjni almam bazi urunler dedim haklisin bu tur urunler ii oluoBen bulaşık deterjanını bim'den alırım pek memnunum valla:) Daha önce en pahalısından alırdım bi fark göremedim acıdım verdiğim paraya:)
ben de öle yapmaya çalışıyorum. yeni tayinim çıktı işte eşya vs derken baya birkimim gitti. şimdi de eksiklikleri kaptmaya çalışıyorum. kredi kartları da dolduBazen en ucuzlarini alsanda sasip kaliyo insan kasada hayat cok pahali artik marketler ates pahaso ben a101den yapiyorum uyguna geliyor baya bya urunleride kaliteli
Evet guzel fikir kitap kaybolmazsa tabi :)Olur bence.
Benim bir arkadaşım fazla para saklayacaksa hep kitap aralarında saklar. Kasanız yoksa fikir olabilir :)
Olsun cnnnm borc bitsinde yaparsiniz insl geliriniz iyigelir 2600-2700 olur herhalde ek derse göre değişicek
kira+ aidat 590
internet 50
su
elektrik
doğalgaz yakıt
bunları ilk kes kullanacağım fikrim yok
market
kuaör dışarda yeme içme.
korkuyorum hep ailemleydim yediğimi yiyor onlara yardım edip kenara koyuyordum artık ev geçindireceğim ve borç içindeyim bakalım birikimden daha çok borç bitirme olacak
aynen öle üstüme doğalgazı elektiği alması vs. birde istanbula alışma çabaları. içimde gezme isteği büyük şehiri bulmuşken eğitim almak istiyorum ama hepsinin ücretleri çok yüksek en ucuzu bin küsurlardan başlıyor. ailemle yaşarken iyidim ben ya :)Limon
ilk zamanlar masraf olur ama zamanla düzene girer. İlk eve çıkmak gerçekten çok masraflı emlakçısı, depozitosu, ilk kirası yıpratıyor valla.
inşallah 3 yıldır rahata alıştım şimdi kısmam gerekiyor bakalımOlsun cnnnm borc bitsinde yaparsiniz insl geliriniz iyi
Yaparsin cnm sen bile sasarsin :)inşallah 3 yıldır rahata alıştım şimdi kısmam gerekiyor bakalım
Müşrik değil müsrif :)Kızlar ben bugün bir gider tablosu yapıp buzdolabına astım. Benim eşim hani müşrik demiyimde hiç bilmez para tutmasını belki onuda özendiririm bu şekilde.
Merhaba kızlar
Oğlana okul çantası aldık. 60 tl. Bir de okul kıyafetlerini alınca mazot ve zaruri market alışverişi dışında kartı kullanmayacağıZ inşallah
Gelecek ay 3000 tl yi geçmemeli
Biz cok sansliyiz ya hic kredi kartimiz yok cok sukur
Ayyy 4tanemi ben ilk tanismada sornustum esime kredi kartin varmi varsa kapat diye :) kendi annenmlerden biliyorum cok zor ve hala kapatamadilar ablamda nisanlancsk sindiŞu hayatta en çok istediğim şeylerden biri:) ama sanırım öyle bir dünya yok bizim için. En azından 4 olan sayıyı 2'ye bir indirebilsek, biraz da limit azaltırsak çok iyi olur
Teşekkür ederizGüle güle kullansın..
Kredi kartı için 3000 pek fazla geldi ama toplu çektirdiğiniz büyük bir meblağ mı vardı acaba?
Sanırım kredi kartlarını hiç kullanmamak en iyisi ama oluyor işte. O yüzden ben inşallah biraz limitlerini aşağıya çekmeyi istiyorum tabii borçlarını kapatabilirsek
Of ne güZel.Biz cok sansliyiz ya hic kredi kartimiz yok cok sukur
İyiymiş... Biz eskiden pek kullanmamadık. Ne zaman taksit olayı başladı o tuzağa biz de düştük malesefAyyy 4tanemi ben ilk tanismada sornustum esime kredi kartin varmi varsa kapat diye :) kendi annenmlerden biliyorum cok zor ve hala kapatamadilar ablamda nisanlancsk sindi
ben boyle mutluyum :)
Ayyy 4tanemi ben ilk tanismada sornustum esime kredi kartin varmi varsa kapat diye :) kendi annenmlerden biliyorum cok zor ve hala kapatamadilar ablamda nisanlancsk sindi
ben boyle mutluyum :)
Amacımız kredi kartlarından topluca kurtulmak aslında
Aynen oyle cnm en iisi bazn ozenmior defilim param olmayinca ama sonradan iyiki yok diorm :)Bir tanesi kp'nin ama tabii içindeki borç bizim. Onu bir kapatıp teslim etsek çok mutlu olacağım. Bir tanesi de 500tl lik pek kullanılmıyor hatta hiç kullanılmıyor. Onun dışında bir benim bir eşimin ama limitlerini azaltmak şart.
En iyisini sen yapıyorsun bence