BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ooo ne güzel. Kalabalık kalabalık olmuş burası. Giderleri yazmanız çok iyi olmuş. Ve farkettimki ben çok müsrifmişim. Bu ay çok dikkat edicem inşallah.

V violetto

neden yüzüne gözüne bulaştırasın:)

1-Bence altın olayını güzel bir şekilde halletmişsin senin de dediğin gibi en uygun olan zamanda bozdurulur altınlar.

2-Bizim evin karşısında bufe var onlar almışlardı ben kumbaramı boşaltınca. Ama artık uzun bir süre kumbaramı açmayı düşünmüyorum Sen de yanına bozuklukları almadan bir kaç yere sorabilirsin getirsem bozuklukları tüm hale getirebilir misiniz diye. Ya da alışveriş yapınca bozuklukları kasiyerin önüne dökeceksin artık:) :)

Gelecek ay kurban parası ne kadar ayıracaksınız kızlar? Biz 1000 ayırdık geçmez herhalde değil mi?

Gelecek ay kurban parası ne kadar ayıracaksınız kızlar? Biz 1000 ayırdık geçmez herhalde değil mi?
canım sanırım 2 kurbanlık 1500 tl yi geçmez ... 1500 tl ayırmayı düşünüyorum
geçen yıl burada aşevi vekaleten kurbanlık bedelini 400 tl demişti bakalım bu yıl ne kadar olur bilmiyorum

İyi bari canım....bizim daha netleşmedi sanırım biraz geç kaldık ama tahmini bütçe ayarlaması yaparken ben gelecek aya direk 1000 kurban diye yazdım bakalım.

Biz esimim ailesiyle kesiyoruz maas malum cok buyuk bi kurbana giremiyoruz
ben maasimizi koycaz kenara para ayiramadik bu sene kurban icin maasi koyucaz yada verebilirse kaynim 500 tl borc verck neyse

Farmasi neden 2 kurbanlık dedin kafam karıştı. Biz 5 kişi topluca alalım bir adet dana alalım diyoruz ama?

Biz esimim ailesiyle kesiyoruz maas malum cok buyuk bi kurbana giremiyoruz
ben maasimizi koycaz kenara para ayiramadik bu sene kurban icin maasi koyucaz yada verebilirse kaynim 500 tl borc verck neyse

Olsun canım ne olacak önemli olan büyüklük küçüklük değil ki.

Biz de kpler, eltimler beraber keseceğiz bakalım

kurbanlık için bizde 1000-1500 arası ayırdık. ama bin tl geçmez sanırım.
bir de masraflarımızı biz evde aylık tablo yaptım deftere yazıyorum.
maaşlar belli iken masrafları saptamak kolay oluyordu.
hala tutuyorum. yarın net gider yazarım buraya.

Farmasi neden 2 kurbanlık dedin kafam karıştı. Biz 5 kişi topluca alalım bir adet dana alalım diyoruz ama?

sen ne kadar kurbanlık parası ayırmayı düşündüğümüzü sormuşsun ya ben de ayırmayı düşündüğüm miktarı yazdım ....

neden 2 kurbanlık sorusuna gelince 1 tanesi benim için diğeri ise sevabı peygamber efendimiz (s.a.v)'e bağışlanmak üzere Allah rızası için kestirdiğimden .....

Son düzenleme:
Kurbanlık konusuna ben çok dikkat ediyorum.Geçen yıl düğün borcu vs ödüyorduk ama her ay kenarı 100 tl atsak bir sene sonunda o kurbanın parası çıkar zaten.
Bu gözle değerlendirilmeli bence.Allah kanını kabul etsin inşallah.

Olsun canım ne olacak önemli olan büyüklük küçüklük değil ki.

Biz de kpler, eltimler beraber keseceğiz bakalım
Bizde oyle cnm tabiki oyle maas 1000 zaten 300 kira vercz 500ukurbana vercz 110 bes hesabim var otomatik oraya yatio raabm yarfimcimiz olsun
borc alip faturalari hallederix herhalfr
bi bilezik bozdurmustum istanbul avmyr ve kurbam icin ama ablam nisanlancaj
mecbur kiyafet aldim geriye 200 kaldi
durum bu yani

Allah kabul etsin canım

yesa

Birkac yere sorayim yolumu dusurup , hep bakkal diye dusundum niyeyse. Bufe de mantikliymis

bizde oyle yapcz sksmamak icin bayramdan sonra 100 tl atcz her ay yada bahardan itibaren baslicz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…