- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
merhaba canım ben 4 sene önce araba almaya karar verdiğimde 33 yaşında idim ve onun tam 10 yıl öncesi okul ve ev arası yürüdüm .....10 yılın sonunda büyük oğlum okula başladığı için araba benim için ihtiyaç halini aldı ...malum ben küçük bir ilçedeyim her yer yürüme mesafesinde ve de eeeee biraz da gençtim ...günaydın kızlar hayırlı sabahlar. memlekete planım vardı. bunu iptal ettim. 500TL masrafım olacaktı. bide anneannem sürekli kafamın etini yiyip evlen evlen diyeceğin için gitmeme kararı aldım
bu ay 200TL kredi kartı ödersem, 500 lira köşeye atabilirim inşALLAH..
hiç tatile gitmedim. 1senedir aralıksız çalışıyorum. kapadokya fikride var bakalım. onun içinde yanıma biri lazım
iş ve ev arasında yürüme mesefa. yürüyerek gidip geliyorum. araç alırsam ikinci el alıcam zaten. hem acemi olduğumdam dolayı hemde bütçeden dolayı..
sakaryada işim. izmitte ailem her hafta gidiyorum neredeyse.. 1saatlik yolu ben 2bçk 3 saate gidip 4 araba değiştiriyorum.. arabanın masrafı bitmiyor buda beni korkutuyor.. parça bozulur para.. ceza gelir para.. araba olunca daha çok gezicem buda benzin bilemedim..
bugüne kadar rahatım için hiç bişi yapmadım. hem bişeylerden kısıp tasarruf yapmaya çalıştım.. bu sefer kendim için bişi yapmak istiyorum açıkçası
Varyemez abla seninde fikrini almak istiyorum
Bende bozuklukları atıyorum :) hatta sevgilimin elindeki bozukluklatıda ben alıyorum :) düğün yapacaz o kumbara küçükte olsa bizim ihtiyacımızı karşılar diorum:)benim kumbaraya bugün 20 tl go go go olacak akşama
Farmasicim bu tabloya bu aydan itibaren olan birikimlerimizi mi yazıcaz?
Yoksa geçen topuktan itibaren olanları mı yazsak?
bende eşimin ortalıkta bıraktıklarını da atıyorumBende bozuklukları atıyorum :) hatta sevgilimin elindeki bozukluklatıda ben alıyorum :) düğün yapacaz o kumbara küçükte olsa bizim ihtiyacımızı karşılar diorum:)
canım her ayın son günü saat 18:00 e kadar bildirim yapın ben listeye yazarım...Peki farmasi her ayın son günü mü bildirim yapacağız o aylık toplam biriktirdiğimi söylemeyi düşünüyorum ben sana uygun olur mu acaba?
merhaba canım ben 4 sene önce araba almaya karar verdiğimde 33 yaşında idim ve onun tam 10 yıl öncesi okul ve ev arası yürüdüm .....10 yılın sonunda büyük oğlum okula başladığı için araba benim için ihtiyaç halini aldı ...malum ben küçük bir ilçedeyim her yer yürüme mesafesinde ve de eeeee biraz da gençtim ...
şimdi ise arabasız yapamıyorum çünkü günlük araba ile ortalama 5-10 km zorunlu olarak yapıyorum bunu artık yürüyemem....
şehir içi ulaşım olayı yok burada.....
neyse araba alırken 4 yıl önce sıfır mı 2. el mi derken de bana tamirhane tamirhane dolaştırmayacak garanti kapsamında en az 5 sene arkama bakmayacağım bir şey olsun istedim...
o nedenle Avrupa otolarından 2. el olacağına kore malı sıfır olsun demiştim. ve de getz aldım ... şükür hiçbir sorunsuz bugüne geldim.
Allah gönlüne göre hakkında hayırlısını versin canımbende çok eski olmayan temiz bakılmış bir araba istiyorum. getz benimde aklımda.
almalımıyım almamalımıyım bilemiyorum işte bunu..
Allah gönlüne göre hakkında hayırlısını versin canım
Bende varım farmasi.
Ayy şimdi gördüm. Varmıştım zaten.Bende varım farmasi.Tabloda En alta yazarsın artık Ev hanımı olunca tabi azar azar yetişirim belki biryerde size