BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar
Biz de komşularımıZla keseceğiz kurbanı. 7 kişiyiz. Eşimle komşu bakmaya gittiler bakalım nasıl birşey alıp gelecekler.
Banucum hayırlı olsun yeni okul hayatınız.
KışlıklarınıZı da sağlıkla yemek nasip atsin rabbşm.
Ben de bugün market alışverişi dışında 6.5 tl ye öğle yemeği yedim. 10 liranın üstü olarak bana verilen 3.5 tl kumbaraya girecek

Miniklerin yeni egitim ogretim yili hayirli olsun.

Biz de yarin basliyoruz. Ben sanirim daha heyecanliyim.
Gecen hafta oryantasyon vardi 1 gun ama yarin baslayacak kesin olarak. Anasinifiyiz biz bu arada :)

Bende altin ve doviz almak istiyorum kurbandan sonrs insl
dahabonce aldik ama hep bozdurmak zorunda kaldim 20-30tllik aldm hep dovzleri ama bozdirmak zorunds kaldm
altin biriktirneyi doviz biriktirmeyi cok severm ama bakalim kurbamdan sonra yapmaya niyetlendiklerim zor bakalim hangisini yapabilcem
- bir ay gram altin
-diger ay euro yada dolar(20-30tllik)
- her maas cektigimizde 5-10tl kuveytturlteki hesaba atmak
-esim gunluk 5-10tl kazaniyor ekmek vs ihtiyaclardan arta kalani su anda kavanoz yaptik ona atiyorz 5,10,25,50kuruslar dahil artan bozukluklar atiliyor
- bahara dogri yada kisin pek sanmiyorm ama yapablirsem 100 tl atmak
sanki yapamaMisim gibi geliyor ama insl yaparim

benim koca kuzum da bu yıl ortaokullu oldu
minik kuzum 3. sınıf artık

koca kuzum alıştırma turlarına bugün itibariyle başladı

Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur zihin açıklığı versin ....
Rabbim bizleri evlatlarımızla onları da bizlerle sınamasın AMİN

delimideli

ben de tek bir şeyden yatırım yapmanın iyi olmadığını okumuştum ama aldığın dolarları ne yapıyorsun. Dolar ya da euro hesabı açtırmayı istemiyorum çünkü 6ayda bir kesinti oluyor ve hiç mantıklı değil. Evde de tutmak istemediğim için cesaret edemiyorum. Sen nasıl yapıyorsun?

Cnm benm su anfa dolar ve altin birikimim yok oldugu zaman evde sakliyordim kuveytturlte tl vadesiz hesabim var hesap isletm ucreti alinmio hicbisekilde orda dolar euro hesabini bilemiom bankaya sorabilirsin
tek yonden yapmayi dusunmuyorm zatem insl yapabilirsem bu sekilde yapicm
Bankaya hic yatirmadim zatem cok yoktu

Herkesin çocuklarına maşallah valla biri anaokulu biri ilkokul ne güzel:) benimde bugün 3 hafta oldu evleneli ve eşim evlendikten sonra ilk iş gezisine gitti neyse ki çarşamba dönecek:)
Ayyy ne tatlı zamanlarınız öyle... Tadını çıkarın. Çocuklar olunca hiç bir şey eskisi gibi olmaz ki.
Çocuklardan gözün adamı bile görmez:)
Benim eşimde on gün oldu döneli altı aydır yurtdışındaydı.üç beş gün nedir ki? Hem aşkınız tazelenir

Arkadaşlar maaş bankanızdan açarsanız döviz altın hesaplarını kesinti olmaz diye biliyorum

Slm kızlar bende katıldım aranıza bende birikim yapmak istiyorumm nası biriktiriyosunuz bakalım paraları banada yardımcı ve destek olurmusunuz
Herkes bütçesine göre birikim yapıyor arkadaşım, ay sonunda da bildirimimizi yapacağız.
Kimi arkadaşlar kumbarada biriktirip altın , döviz alacak anladığım kadarıyla. Ben aylık gideri çıkardıktan sonra kalanı biriktirecek mesela.
Bu arada hoş geldiniz

Herkesin çocuklarına maşallah valla biri anaokulu biri ilkokul ne güzel:) benimde bugün 3 hafta oldu evleneli ve eşim evlendikten sonra ilk iş gezisine gitti neyse ki çarşamba dönecek:)
amanın yeni gelin varmış burada.maşallah,allah geçim bahtı versin..
sağol papatyam.işte ben de küçük kestirip dağıtıp,büyük yerine tanıdığa yardım edelim diyoruz.rahat rahat bir büyükbaş hayvan parası da oraya gider.
Miniklerin yeni egitim ogretim yili hayirli olsun.

Biz de yarin basliyoruz. Ben sanirim daha heyecanliyim.
Gecen hafta oryantasyon vardi 1 gun ama yarin baslayacak kesin olarak. Anasinifiyiz biz bu arada :)
2010 lu mu kardeşin violetto.
biz de anasınıfıyız bu sene.
Slm kızlar bende katıldım aranıza bende birikim yapmak istiyorumm nası biriktiriyosunuz bakalım paraları banada yardımcı ve destek olurmusunuz
hoşgeldin. herkes kendi hayat şartına göre az veya çok biriktiriyor burada.isteyen altın,döviz,isteyen tl olarak.
ne kadar yapsan kardır.o kavanozları, kumbaraları küçümsememek lazım,ne paralar birikiyor farketmeden.
aman maşallah.zaman ne çabuk geçiyor değil mi canım.çocuklara bakınca daha iyi anlıyor insan.
Yazın doğalgaz parası olmuyor ya işte ben onu seviyorum
ben de yazın bu yönünü çok ama çok seviyorum.

Anladım canım

Benim de vadesiz hesabımdan kesilmiyor ama dolar euro hangi banka olursa olsun kesiliyor. Sanırım biraz risk alıp evde mi tutmak acaba?

Herkes kurbandan bahsetmiş, biz genelde eşimin ailesiyle kesiyoruz. Ama sadece bir kez yemek nasip oldu. Giremediğimiz için sadece parayı gönderiyoruz , kayınvalideler bizim adımıza ihtiyaç sahiplerine veriyorlar.bir tane de yurt dışına gönderip orda kestiriyorum vakıflar aracılığıyla.
Allah hepimizinkini kabul eder inşa...

Ben ingilizceciyim:=) Eşimle toplam evimize giren para 5500 civarı (tabii 3 aşağı 5 yukarı değişiyor) kredi kartı borçlarımız var ama daha önemlisi eşimin öğrenim kredisi borçu var 8800 (faizi silinmiş hali tabii yasa kesin çıkarsa faizi silerlerse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…