- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Kisin daha cok masraf oldugu icin sanirim kurban parasini marttan itibaren baslarim bakalim.zamn ne gostericek
Cnm benm su anfa dolar ve altin birikimim yok oldugu zaman evde sakliyordim kuveytturlte tl vadesiz hesabim var hesap isletm ucreti alinmio hicbisekilde orda dolar euro hesabini bilemiom bankaya sorabilirsindelimideli
ben de tek bir şeyden yatırım yapmanın iyi olmadığını okumuştum ama aldığın dolarları ne yapıyorsun. Dolar ya da euro hesabı açtırmayı istemiyorum çünkü 6ayda bir kesinti oluyor ve hiç mantıklı değil. Evde de tutmak istemediğim için cesaret edemiyorum. Sen nasıl yapıyorsun?
Ayyy ne tatlı zamanlarınız öyle... Tadını çıkarın. Çocuklar olunca hiç bir şey eskisi gibi olmaz ki.Herkesin çocuklarına maşallah valla biri anaokulu biri ilkokul ne güzel:) benimde bugün 3 hafta oldu evleneli ve eşim evlendikten sonra ilk iş gezisine gittineyse ki çarşamba dönecek:)
Herkes bütçesine göre birikim yapıyor arkadaşım, ay sonunda da bildirimimizi yapacağız.Slm kızlar bende katıldım aranıza bende birikim yapmak istiyorumm nası biriktiriyosunuz bakalım paraları banada yardımcı ve destek olurmusunuz
amanın yeni gelin varmış burada.maşallah,allah geçim bahtı versin..Herkesin çocuklarına maşallah valla biri anaokulu biri ilkokul ne güzel:) benimde bugün 3 hafta oldu evleneli ve eşim evlendikten sonra ilk iş gezisine gittineyse ki çarşamba dönecek:)
sağol papatyam.işte ben de küçük kestirip dağıtıp,büyük yerine tanıdığa yardım edelim diyoruz.rahat rahat bir büyükbaş hayvan parası da oraya gider.Merhaba kızlar
Biz de komşularımıZla keseceğiz kurbanı. 7 kişiyiz. Eşimle komşu bakmaya gittiler bakalım nasıl birşey alıp gelecekler.
Banucum hayırlı olsun yeni okul hayatınız.
KışlıklarınıZı da sağlıkla yemek nasip atsin rabbşm.
Ben de bugün market alışverişi dışında 6.5 tl ye öğle yemeği yedim. 10 liranın üstü olarak bana verilen 3.5 tl kumbaraya girecek
2010 lu mu kardeşin violetto.Miniklerin yeni egitim ogretim yili hayirli olsun.
Biz de yarin basliyoruz. Ben sanirim daha heyecanliyim.
Gecen hafta oryantasyon vardi 1 gun ama yarin baslayacak kesin olarak. Anasinifiyiz biz bu arada :)
hoşgeldin. herkes kendi hayat şartına göre az veya çok biriktiriyor burada.isteyen altın,döviz,isteyen tl olarak.Slm kızlar bende katıldım aranıza bende birikim yapmak istiyorumm nası biriktiriyosunuz bakalım paraları banada yardımcı ve destek olurmusunuz
ne kadar yapsan kardır.o kavanozları, kumbaraları küçümsememek lazım,ne paralar birikiyor farketmeden.Bende altin ve doviz almak istiyorum kurbandan sonrs insl
dahabonce aldik ama hep bozdurmak zorunda kaldim 20-30tllik aldm hep dovzleri ama bozdirmak zorunds kaldm
altin biriktirneyi doviz biriktirmeyi cok severm ama bakalim kurbamdan sonra yapmaya niyetlendiklerim zor bakalim hangisini yapabilcem
- bir ay gram altin
-diger ay euro yada dolar(20-30tllik)
- her maas cektigimizde 5-10tl kuveytturlteki hesaba atmak
-esim gunluk 5-10tl kazaniyor ekmek vs ihtiyaclardan arta kalani su anda kavanoz yaptik ona atiyorz 5,10,25,50kuruslar dahil artan bozukluklar atiliyor
- bahara dogri yada kisin pek sanmiyorm ama yapablirsem 100 tl atmak
sanki yapamaMisim gibi geliyor ama insl yaparim
aman maşallah.zaman ne çabuk geçiyor değil mi canım.çocuklara bakınca daha iyi anlıyor insan.benim koca kuzum da bu yıl ortaokullu oldu
minik kuzum 3. sınıf artık
koca kuzum alıştırma turlarına bugün itibariyle başladı
Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur zihin açıklığı versin ....
Rabbim bizleri evlatlarımızla onları da bizlerle sınamasın AMİN
ben de yazın bu yönünü çok ama çok seviyorum.Yazın doğalgaz parası olmuyor ya işte ben onu seviyorum
Cnm benm su anfa dolar ve altin birikimim yok oldugu zaman evde sakliyordim kuveytturlte tl vadesiz hesabim var hesap isletm ucreti alinmio hicbisekilde orda dolar euro hesabini bilemiom bankaya sorabilirsin
tek yonden yapmayi dusunmuyorm zatem insl yapabilirsem bu sekilde yapicm
Bankaya hic yatirmadim zatem cok yoktu
Kızlar giderleri yazdık. Gelirleri ve ne iş yaptığımızda yazalım mı. Gerçi çoğumuz tanışıyoruz ama yeni gelen arkadaşlar için iyi olur.
Yok mu burda bi öğretmen sınıfı kaynaştırsa ya
Aynen cnm evde sakla cek besmele ve ayetel kursi oku insl bisi olmazAnladım canım
Benim de vadesiz hesabımdan kesilmiyor ama dolar euro hangi banka olursa olsun kesiliyor. Sanırım biraz risk alıp evde mi tutmak acaba?
amanın yeni gelin varmış burada.maşallah,allah geçim bahtı versin..
ben de yazın bu yönünü çok ama çok seviyorum.