BİRİKİMCİ HATUNLAR

Gelin canim gelin iki paket de siz açar yerine yerlestirirsiniz
Kendi evimde uyandım ya hala inanamiyorum, rabbim Z zeyneprer ve tüm isteyenlere nasip etsin, çok tarifsiz hisler içerisindeyim
Dün mutfagin büyük kısmını hallettik annemle, bugünde kalanı ve salonu bitirirsek yeter. Boynum tutulmuş yine derin acılar içerisindeyim, ilaçlarımi da bulamadım ;( çok zorlamadan yavaş yavaş yaparım.
hahahhaaa :) hemen iş kitledin bakıyorum da :))))

seve seve yardım ederiz tatlım..
ev artık senin, hiç kasma kendini, yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara yerleş..1 ay sürse kime ne! hemen olacak diye sıkma kendini ne olur, artık sefasını sür.

para yok, öldüm bittim diye dövünen bennnn, dün kk ödememi yaptıktan sonra 850 tllik güzellik yatırımı yaptım.hemi de kredi kartına 6 taksit... maddi anlamda geleceğimi görmekten çok uzaktayım..... sadece kendimi gelecekte kırışıksız, ay gibi pırıl pırıl parlarken hayal ediyorum şu an :p :)))))) pişman mıyım? nayırrrr, naslaaa.... o pişmanlığı sanırım önümüzdeki ay kk ödemesinde yaşayacağım...şimdilik 1 ay mutlu olayım bari...

bugün eşim öğleden sonraya kadar çalışıyor neyse ki... kahvaltı ve gezme masrafı olmaz bugün.
3 te hazır ol beni arabanla gezdireceksin dedi..stresi şimdiden gerim gerim germeye yetti beni :)))))
Çok tatlısın :)
Kırışıksiz, ay piremsessssi
Nelermis o ürünler merak ettim
Ben de çok ihmal ettim kendimi bu aralar, en kısa zamanda yoğun bir bakıma ihtiyacım var

hahahhaaa :) hemen iş kitledin bakıyorum da :))))

seve seve yardım ederiz tatlım..
ev artık senin, hiç kasma kendini, yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara yerleş..1 ay sürse kime ne! hemen olacak diye sıkma kendini ne olur, artık sefasını sür.
Tatlım henüz kahve fincanları açılmadı yoksa ben hiç size kiyip çalıştırır miyim :)))
Haklisin son zamanlarda gerçekten çok sıktım kendimi artık relaks
Dur gidiym de bir kahve içeyim en iyisi keyifleee

Çok tatlısın :)
Kırışıksiz, ay piremsessssi
Nelermis o ürünler merak ettim
Ben de çok ihmal ettim kendimi bu aralar, en kısa zamanda yoğun bir bakıma ihtiyacım var
hahahaha :) ay piremsesi tam benlik :))))
yaa aslında şaka gibi ama ilk defa kullanacağım, clarins aldım..bu ara çevremde öve öve bitiremiyorlar.
nemlendirici, makyaj bazı, bakım maskesi bi de yerlere göklere sığdıramadıkları cilt onarıcısını aldım :))))))) hayırlısı bakalım :))))

Tatlım henüz kahve fincanları açılmadı yoksa ben hiç size kiyip çalıştırır miyim :)))
Haklisin son zamanlarda gerçekten çok sıktım kendimi artık relaks
Dur gidiym de bir kahve içeyim en iyisi keyifleee
aynen beybim yaa... ev ararken çok sıkıldın, artık rahatlama zamanı. sanki haldır haldır insanlar yığınla ev tebriğine mi gelecek..bırak azıcık dağınık kalsın...ben ev yerleştirirken kağıt tabak bardak çatal vs almıştım. bulaşık bile yıkamadım. ne ne zaman çıkar yerleşirse o zaman kullanılır diyerek hiç kasmadım kendimi...

Sen kullan o zaman, senin düşüncelerine göre araştırırim ben de.
Mümkünse birkaç ay kimse gelmesin zaten, hele toplanırken arayıp sormayanlar hiç gelmese de olur
Bir oda zaten bir süre kiler gibi kalacak, dolap yaptırmak gerekiyor bazı yerlere
Ya kendimi içine attım ya gerisini artık hiç düşünmüyorum inan, bir ay mı iç ay mı ne zaman olursa artık yormayacagim çünkü boynum ciddi ağrıyor, doktorum da kızacak zaten yine tutuldum diye

Sen kullan o zaman, senin düşüncelerine göre araştırırim ben de.
Mümkünse birkaç ay kimse gelmesin zaten, hele toplanırken arayıp sormayanlar hiç gelmese de olur
Bir oda zaten bir süre kiler gibi kalacak, dolap yaptırmak gerekiyor bazı yerlere
Ya kendimi içine attım ya gerisini artık hiç düşünmüyorum inan, bir ay mı iç ay mı ne zaman olursa artık yormayacagim çünkü boynum ciddi ağrıyor, doktorum da kızacak zaten yine tutuldum diye
tamam canım yazarım düşüncelerimi :)
boynun için bir eczaneden kas gevşetici merhem falan aldır ilaçlarını bulana kadar bari idare etsin seni tatlım. ben-gay, termodolin falan ......eczacı verir zaten etkili bir şey.

Hoşgeldin canım, nasılsın daha iyisin umarım, geçmiştir sıkıntıların :KK43:
Sağolasın canım
Allah razı olsun
Rabbim hiç kimseyi böyle birşeyle imtihan etmesin inşaallah Amin
Benimle ocak ayından beri ilgilenen hoca
Bu işlerin çok çabuk insana musallat olduğunu ama baştan savmanın biraz zaman aldığından bahsetti
1 2 sene devam eder sıkıntılar ama inşaallah geçer dedi
Rabbim verdim şifanı derse bitecek inşaallah

Sağolasın canım
Allah razı olsun
Rabbim hiç kimseyi böyle birşeyle imtihan etmesin inşaallah Amin
Benimle ocak ayından beri ilgilenen hoca
Bu işlerin çok çabuk insana musallat olduğunu ama baştan savmanın biraz zaman aldığından bahsetti
1 2 sene devam eder sıkıntılar ama inşaallah geçer dedi
Rabbim verdim şifanı derse bitecek inşaallah
Merhaba eskilerde topiğinizi takip ederdim yazmadan sonra takip edemedim ne olduğunu bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun sıkıntınız her ne ise.
Topik çok güzeldi umarım yine yazarsınız sık sık

X