Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar hayırlı cumalar
evet çok şükür daha iyiyim canımmerhaba canım, hayırlı Cumalar...
daha iyi görünüyorsun....
Günaydın hanımlar
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim. Evet altın biriktirme topiğindeyim sen de gelsene...bir yudum mutluluk , canım bi yerlerde gördüm, nerde gördüğümü hatırlayamasam da :)
Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah, sana da, yavrularına da, bizlere de...
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim. Evet altın biriktirme topiğindeyim sen de gelsene...
Amin canımgünaydııın… :)
eskiden bizler ne masrafsız okumuşuz, şimdikilerin masrafı hiç bitmiyor... bunu kendi adıma şikayet anlamında söylemiyorum ama, bu devirde tek maaşlı, sabit gelirli, özellikle de büyük şehirlerde yaşayan insanların çocuk okutması çok zorlaştı... etraftan o kadar şikayet duymaya başladım ki, devlet okulunda, ilkokula giden çocukların velileri dahi yetiştirememekten, her gün bir şey çıkmasından dertli.... Rabbim yardım etsin ne diyeyim....
bana gelince; en büyük yatırım, çocuğun eğitimine yapılan yatırımdır deyip, ilerde onlara bırakacağım malı mülkü, şimdiden peşlerine harcıyorum.... :)) dini ve dünyevi en iyi yetiştirmek için, hanlara hamamlara yapacağım yatırımları, onlara yapıyorum... Rabbim inşallah karşılığını verecektir, ha belki karşılığını alamayacağım, o zaman, bunu da bir çeşit imtihan görüp, elimden geleni yaptım, tedbirimi aldım, takdir Allah ındır deyip, o vicdan rahatlığını yaşayacağım... tabi gönül istiyor ve umuyor ki, hem dünyada, hem ahirette karşılığını alanlardan olalım, inşallah... :)
Herkese merhabalar
Gram altında kademe yapmaya başladım
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sağolasın canım benimcanım, ne kadar sevindim anlatamam, tekrar sahalara dönmene, :) şeyy yani uzun bir aradan sonra, tekrar gram al-sat, kar et, zarar et durumlarına dönmene... :)
benim durum vahim, 250 küsürlerden başladım gram almaya, en son 237 lere kadar geldim... şu an tersteyim baya... ama artık tecrübeliyim... :) bu yıl defalarca gram aldım, çok zarardayken, karlı duruma gelip sattım... en kısa zamanda karla çıkarız yine umarım... hayat tecrübeden ibaret... :)) ytd
Herkese merhabalar
Gram altında kademe yapmaya başladım
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Ve aleykümselamselam...
iyileştiğinize çok sevindim..zira;sizden öğreneceğimiz çok şey var..maddii ,manevii,yöresel,hayata dair....
not:kirli çıkılar 3392 deyim
Vay iyi o zaman zaten borcumuz vardi altın ve kıredi selâm kız hemen atıldım ya gerçekten borç çokMerhaba hanımlar
Altın ve dolar aşağıya doğru süzülüyor