- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
haaa, sabit değil mi görev yerin? atama gelebilir mi yakın zamanda?Ne zamana kadar gider belli değil. Bakarsın yeni atama olur bitirirler. Ne kadar gitsem kardır dediğin gibi
Yok benim yerim sabitte. Ek işe devlet hastanesine gidiyoruz. Personel yetersizliğinden. Yarın öbürgün alırlar ihtiyaç kalmaz belkidehaaa, sabit değil mi görev yerin? atama gelebilir mi yakın zamanda?
tamam canım şimdi anladım.olsun.olduğu kadar devam etmek gerekYok benim yerim sabitte. Ek işe devlet hastanesine gidiyoruz. Personel yetersizliğinden. Yarın öbürgün alırlar ihtiyaç kalmaz belkide
Aynen kuzum artık bende öyle yapim dedim. Eşim pek istemiyor ama ben gidicem dedim. Sonra pek ses çıkartmadı napsın. Hatunlar dişli artık :)tamam canım şimdi anladım.olsun.olduğu kadar devam etmek gerek
:))))) sen kendini iyi hissettikçe karışamaz kimseAynen kuzum artık bende öyle yapim dedim. Eşim pek istemiyor ama ben gidicem dedim. Sonra pek ses çıkartmadı napsın. Hatunlar dişli artık :)
Aynen valla zaten bi yakınsam sanırım hemen açıcak ağzını :) sana kim dedi git diye yetmiyo mu çalışıyosun da. Doğru valla :)):))))) sen kendini iyi hissettikçe karışamaz kimse
hahahahaaa aynen kuzuu, aman sakın yakınma.bıksan da eşe çaktırma, yoksa dilinden kurtulunmaz :)))Aynen valla zaten bi yakınsam sanırım hemen açıcak ağzını :) sana kim dedi git diye yetmiyo mu çalışıyosun da. Doğru valla :))
Aynen valla :))) senin kurs ne durumda ? Bitiyor mu?hahahahaaa aynen kuzuu, aman sakın yakınma.bıksan da eşe çaktırma, yoksa dilinden kurtulunmaz :)))
nisanın 7 si gibi kurs bitecek sanırım canım. sonra uygulama olacak bir kaç gün ve sınavlar diyorlar. bakalım değişiklik olmazsa nisan ortasında alacağız gibi sertifikalarıAynen valla :))) senin kurs ne durumda ? Bitiyor mu?
Oo bişey kalmamış. Napıcaksın inş kurs bitimi eğitmenlik yapmaya karar veridin minisanın 7 si gibi kurs bitecek sanırım canım. sonra uygulama olacak bir kaç gün ve sınavlar diyorlar. bakalım değişiklik olmazsa nisan ortasında alacağız gibi sertifikaları
bakalım canım, kısmet.henüz bir karar vermedim...Oo bişey kalmamış. Napıcaksın inş kurs bitimi eğitmenlik yapmaya karar veridin mi
Selam bacım bizim rahatsızlık gecemedi oğlusun hala hasta onla ugrasıyoz, huyu zaten berbattı iyice berbatşastıkgokce sen nerelerdesin kuzu
Ay yavrum benim normal tabi. Biz bile hastayken çekilmez olabiliyoruz yani şahsen ben.Selam bacım bizim rahatsızlık gecemedi oğlusun hala hasta onla ugrasıyoz, huyu zaten berbattı iyice berbatşastı
Sağol canım. Sizin stoklar fena zaten. 6 ay alışveriş yapmasanız yeter herhalde :) bende alıyorum ama sadece yedekli gidiyorum. Fazladan almıyorum pek.bensiz neler kaynatmışsınız öyle, altınlarınız bereketli olsun kızlar
ben yine mesaideyim, bugün de harcamam yok.
pazartesi maaş alana kadar çok az nakitim kaldı, TL'ye dokunmadan onunla idare etmem gerek, Allahtan evde herşeyi stoklu gidiyorum da alışverişe gerek yok.
kurs işi için bugün haber geldi ısrarla hafta içine istiyorlar, ücretde biraz artış yapmışlar.
dün akşam eşimle konuştuk bu konuyu o da senin gibi düşünüyor kurabiyem, kredi ödeme tutarımız belli olsun ona göre gerek var mı yok mu görelim öyle net kararını ver, şu an böyle birşey gerekli değil zaten mesailerin de var, gözün doysun dedi
Geçmiş olsun canım, havaların da etkisi vardır iyileşememesindeSelam bacım bizim rahatsızlık gecemedi oğlusun hala hasta onla ugrasıyoz, huyu zaten berbattı iyice berbatşastı
Benim ki ikisi birden, hem hırs hem açgözlülük var sanırım:)Sağol canım. Sizin stoklar fena zaten. 6 ay alışveriş yapmasanız yeter herhalde :) bende alıyorum ama sadece yedekli gidiyorum. Fazladan almıyorum pek.
Maaşa da bişey kalmamış idare edersin bence
Biz kadınlar biraz hırslı mıyız açgözlü müyüz :)
Aslında maaşımız iyi sayılır ama ek iş çıktı ben gidiyorum. Sende gitmeyi düşünüyorsun. Bizi engelleme çalışanlar eşlerimiz :)) bilemedim :)))
Hahhaah evet canım bendekide öyle birşeyler sankiBenim ki ikisi birden, hem hırs hem açgözlülük var sanırım:)