BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar, dün çok yoğundum pek ugrayamadim. Sabah kahvemi yudumlarken hepinizi tek tek selamlıyorum Z zeyneprer damla cikolata kgokce
Kolay gelsin canımm. Dayım vardı kahvaltı filan ettik. Öğlen çıktı. Evdeyim oturuyorum şimdi. Bi bakayım kızlar ne alemde dedim. Ayy benimde canım kahve istedi. Neyse birazdan kalkıp bi Türk kahvemi yapayım.

Kıyamam aman uykusuzlukta çok fena. İnsan bütün gün kendini toplayamıyor. Gün bitmez şimdi sana.
Altın çok fena oldu kuzu. Bende aylık birikimimi yapmak istiyorum ama nakitte bekliyorum hala. Düşer mi diye beklerken daha çok çıkıyor

Bizde geçen sene çok çıkardık dışarda yemeğe. Şimdi o kadar azaldı ki. Bu sene buzluğu çok doldurmuştum. Yorgun olsam bile yapabildim kısa sürede. Bide dışarda yemekten ikimizde çok hoşlanmıyoruz onunda etkisi var galiba. Zaten benim nöbetlerimde eşimde bende dışardan yemek zorunda kalabiliyoruz. Evde yiyince bana hep teşekkür ediyor :) dışarda yemek bütçeye ciddi zarar gerçekten.
Ayy bahçenizin olması ne güzel. Doğal olanı kendiniz yetiştiriyorsunuz. Çok sevindim sizin adınıza. Benim bi dayım var yazın keyfiye domates salatalık filan eker onu dağıtır. Zeytini, meyvesi filanda var şükür bizde faydalanıyoruz biraz.

kesinlikle uyku çok önemli dün oğlanlar TV karşısında l koltukta uyuya kalmışız saat 4 de yerimize geçtik var siz düşünün halimizi.
Altına da cidden ne oldu böyle

helal olsun bacım harikasın bende nisanda başlayacak bu ay sağlık giderleri çöktü hem özel poliklinik ücreti hem devletin karşılamadı ilaçlar ve ekstra damla ve vitamin takviye derken taksi ve acil durum parasını yedim bitti bakalım ne olacak nısan

kardeşim sen temkinlisin vardır bir ikinci yolun :)
hastaneye ciddi para gidiyor..muayene bile olmuş 50tl..ki daha fazlası da mümkün...
Allah ım şifa versin inşaallah kuzum

kardeşim sen temkinlisin vardır bir ikinci yolun :)
hastaneye ciddi para gidiyor..muayene bile olmuş 50tl..ki daha fazlası da mümkün...
Allah ım şifa versin inşaallah kuzum
Vallahi bacım temkinlilik değilde kendime ayırdığım bitti eridi aman sağlık olsun Mutsuzum

günaydın kızlar :)

oldukça yoğun geçen bir haftadan sonra nihayet azıcık boşa çıkabildim bugün.
direksiyon derslerim bitti çok şükür.şimdi sıra arabayı almada.şehirdeki tüm satılık arabalara baktık sanırım. titiz miyiz neyiz, bir türlü karar verip alamıyoruz. dün ani bir kararla otomatik almaya karar verdim.trafikte stop etme, vites değiştirme, dur kalk stresine girmek istemedim.yönümüz tekrar değişti. araç fiyatları da bu ara çok tutarsız. 2 hafta önce 22 bin olan araç dün 23.50 idi.. dolarla birlikte araç fiyatları da artıyor otomatik araç fiyatları manuele göre daha da yüksek, 3-4 bin oynuyor neredeyse aynı modelde. 20 bin olan bütçemi üzülerek 30 bine çekeceğim arayışa devam

dün akşam hafif kırgınlığım vardı yatarken, gece 01.00 gibi öksürük,ateş ve boğaz ağrısı ile uyandım
eşim hemen eczaneye gidip ilaç aldı sağolsun, içip sıkı sıkı giyinip yattım. sabah daha iyi uyandım, terle atmışım sanırım bi miktar. sabah ilikli kemik sulu bol karabiberli limonlu bir çorba yaptım kendime. ilacımı içtim tekrar. battaniye altına girip yine terlemeyi planlıyorum.hiç sevmiyorum hasta olmayı

kursum devam ediyor bu arada. akşama gideceğim.
bu arada yaza 2 ay kaldı. 10 kilo vereip fazlalıkları atmak üzere 3 gün önce diyete başladık eşimle. iyi gidiyor şimdilik.
cumartesi haftalık alış verişimi yaptım. 200 tl tuttu.
bol bol piliç göğüs aldım,rondodan çekip piliç köfte yapıyorum.hem doyurucu, hem de lezzetli oluyor.
ıspanak,kabak, ton balığı,salata malzemeleri, kinoa, yulaf kepeği, tavuk, grisini,galeta, soda, yeşilçay, yoğurt,yumurta vs derken 1 haftalık menüme uygun yaptım alış verişi.

bende şimdilik durumlar bu şekilde.
sizler nasılsınız? nasıl geçti hafta sonunuz?
K kahvemsi mutluluk Z zeyneprer kgokce

Günaydın canım. Oo dersler bitti demek sayın hocam. Hayırlı olsun. Ee ders alma durumu nasıl? İşe başlayacak mısın peki?
Kesinlikle akıllıc bir karar otomatik vites. Sanırım düz vitesi hiç bir zaman kullanmak istemem yani otomatiğin rahatlığı varken hiiiiç gerek yok canım. dediğin gibi malesef biraz oynuyor fiyatlar ama rahatını düşün bence kuzum.

Çok geçmiş olsun canım. Havalar soğudu bikaç gündür. Aman dikkat et kendine.

Ay senin 10kg fazlalığın mı var hiç inanamadım şimdi. Senin abartman sanki :))
Kendi adıma konuşayım aynı bende herşey bildiğin gibi. İşe git, staja git. Bide ek nöbet almaya başladım. Bu ay 3 tane aldım. Bu akşamda ona gidicem.

Ooooo fit kurabiyem merhaba canım.
Biz haftasonunu yine ev gezmelerle geçirdik, dört farklı bölgeye daha baktık. Evler güzel ve bütçemize yakın ama muhit olarak bize uygun yerler değil. Eşim sehirdisindayken yalnız kalamam.
Dün akşam eşimle konuşup ilk baktığımız bölge için bütçemizi biraz daha arttırıp daha iyi bir ev bakma konusunda karar kıldık. Kredi tutarı ve ödemesi biraz fazla olacak ama ömürlük bir ev olacak.
Tabi hesap kitap yaptık dört bin civarı kredi için bütçe ayıracağız. İlk yıl biraz zorlanacağız ama sıkmadan da birşey olmuyor.
Ek iş yapabileceğim bir alternatif var. Muhasebe kursunda eğitmenlik haftasonu ya da akşam saatleri. Yarın onlarla da görüşeceğim eğer düşündüğüm rakamı verirlerse kredi için de iyi olacak.
Onun dışında bugün fizik tedaviye başladım. Boynum için, bir buçuk ay sürecek.
Benden de haberler boyle

canım benim dersler devam.sınav nisanın 2.haftası ...biten özel direksiyon dersi.

hastalığım halen devam, ilaç içip dinlenmeye çalışıyorum tatlım,çok saol

evet 10 du ama an itibariyle 7 kg :))) boy uzun ve et sıkı olunca kimse inanmıyor kiloma. bi de çok şükür bölgesel değil, eşit dağılım.zaten biraz balık etli olmayı da seviyorum. ideal balık etli kilom 70-74 arası...

sana da kolay gelsin canım.

birikim nasıl gidiyor kızlar? altın aldı başını gitti? bu ara ne alıyorsunuz?
Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk kgokce

canım geçmiş olsun, faydasını görürsün inşallah fizik tedavinin.acil şifalar dilerim sana.

iyi bari ev konusunda yeni karar almışsınız, karar vermek bitirmenin yarısı.şimdi sıra gönlüne göre ev bulmakta.
dediğin gibi ilk yıl zor olsa da, sonraki yıllar maaş artışı ile rahata geçersiniz.

kurs işini de çok iyi düşünmüşsün. anlaşabildiniz mi bari?

Selamün Aleyküm a dostlarr :)))))))

dün eşim ustayla 2 arabaya daha bakmış. tabi ki olmamış..delirtecek bu usta beni, hiç bir şeyi beğenmiyor.
bir tane çok beğendiğim bir araba oldu, usta kullandıktan sonra eşime şanzıman arızası var boşver demiş.nasıl sinir oldum! arkadaş, sıfır araba almıyoruz,illaki arızası olacak, usta dediğin satıcıya der ki, şu kadar arızası var, tamir ederim ama fiyattan düşerim, böyle satamazsın falan der.bunlar bırakıp gelmiş.eşime çemkirdim akşam, biz böyle araba falan alamayız.adam alışmış sıfır almaya.şirketteki tüm araçları sürekli yenileyip sıfır alıyorlar.ufacık bir arıza bırakıp gelmesine sebep oluyor. e bizde 10-15 yaşında araba bakıyoruz.olacak illaki çarpması,ufak tefek kazası, arızası...offf of şu ara derdimiz araba....çok şükür, Allah başka dert vermesin.

damla cikolata Kuzu altın filan alabildiğim yok fiyatı uçtu ama by hafta ne olursa olsun alıcam galiba artık. Aylık birikimim nakit olarak bekliyo.

Pekte pimpirik eşin :) inşallah gönlünüze göre bulursunuz ama dediğin gibi yaşı olunca illa bazı sıkıntıları olabiliyor. Benim araba 2 3 el değiştirmiş ilk sahibi çok uzun süre kullanmış o yüzden pek sıkıntımız yoktu. Şimdide yok ama bakım istiyor illa.
Ben nöbetteyim bugün iş iş iş. Çok yoğunum şu stajlar bi bitse.
K kahvemsi mutluluk canım geçmiş olsun sana da. Nasıl oldun? Düzelme var mı?

selam kuzular, damla cikolata Z zeyneprer yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım, bu aralar yine karışık ve yoğunum
kurabiyem sana da çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
senin usta aynı ben :))) hayırlısıyla bulursun inşallah gönlüne göre
ben altınlarımı bozdurduğuma gerçekten pişman oldum, şu saatten sonra da ev işi netleşmeden kolay kolay altın birikimi yapmayı düşünmüyorum.
fizik tedavi nasıl gidiyor bir fikrim yok çünkü ağrılarım aynı hatta bazen daha şiddetli oluyor, doktora göre normalmiş. ağrı kesici,vs ilaç da kullanmam yasak bu süreçte. vücut alışınca herşey daha iyi olacak diye beklemedeyim.
kurs işi için bugün öğlen görüştük ama bilemiyorum tereddütlerim var.
haftaiçi ve haftasonu grupları olacak. haftaiçi gruplara eğitmen açığı fazlaymış şu an, ama kursun yeri benim işyerime uzak ve istanbul trafiğini de gözönünde bulundurunca benim yetişmem biraz zor gibi.
haftasonunu tercih etmek istediğimi söyledim. onlarda fiyatı söyledi. karşılıklı düşünüp haberleşmek üzere görüşmeyi sonlandırdık.
haftaiçi seçeneği olursa istemiyorum, bu dört gün eve gece yarısı gelmem demek, normal şartlarda şirket mesailerinde bile ertesi günü yamuluyorum, bu tempo şu aşamada sağlık sorunlarım varken beni çok zorlayacak. yer olarak evime ya da işime yakın olsa yine kabul ederdim ama yolda da uzun. ücret de ilk kurs dönemi için tüm bunları tolere edecek düzeyde değil. eğer haftasonu ya da ücret artış seçeneği ile dönüş yapmazlarsa kabul etmeyi düşünmüyorum.
bende de durumlar böyle, mesaideyim bu arada

Canım kolay gelsin öncelikle. Şimdi tedaviye yeni başladığın için tam anlayamazsın. Devam ettikçe inşallah faydasını görürsün ama yine de tamamen geçmiyor maalesef. Gerçi tanı ne bilmiyorum ama.

Evet kurs meselesi sıkıntıymış evine yakın olsa sorun olmazda eve mesafe olunca çok zor geliyor yani. Umarım istediğin gün ve saatlere uydururlar. Olmazsa da canın sağolsun boşver.

Bende şimdi ek mesai yapıyorum bu ay 48 saat. Gelecek ayda 48 olur en az sanırım. Daha getirisini almadım ama alınca direkt birikime atmayı düşünüyorum.

Canım sen her an evimi alabilirim niyetiyle bozdurdun. Bozma moralini. Zaten çok kar yapmış oldun. Çokta düştükten bozdurmadın üzülme onun için.

Teşhis boyun düzleşmesi canım, fibromiyalji dedi sanırım
48 saat ek mesai çok iyiymiş, umarım getirisi de iyi olur kuzu
ev kredisini öderken iyi olur diye istiyorum kursu ama sartlar uymazsa yapacak birşey yok
bir tane daha ev buldum ilanlardan haftasonu bakacağız inşallah

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah gönlüne göre versin tatlım.
Evet masa başı çalıştığın için de oluşan bi durum malesef :
700tl gibi birşey olacak galiba. Tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…