BİRİKİMCİ HATUNLAR

İyiyim canım çok sukur,sen nasılsın? Kısmetse ne zaman alıyorsun tapuyu?
İyiyim ben de canimmm
Bu hafta içi bankaya gidip evrakların asıllarını teslim ettim. Herşey yolunda giderse Çarşamba günü tapuyu alacağım.
28 nisanda da tasiniriz diye düşünüyoruz.
Ufaktan toparlanmaya başladım bile, yine yoğun ve yorucu bir iş temposu artı heyecanlı bir bekleyiş içerisinde geçiyor günler :)

İyi,çok sükür,gönlüne göre olsun her şey.
Kolay gelsin vallahi, taşınmayi hiç sevmem,neyse ki son olacak senin için de

Selam kızlar.
Yoğun bir nöbetin ardından evdeyim. Makineye çamaşır attım umarım uyumam. Hiç uyumadım gece boyu sanırım. Yattım mı belki eşim kaldırır bugün işten gelince :) anlayacağınız ben aynı ben.

Sizler iyisiniz inşallah. Uzun muhabbetler edemiyoruz artık. Herkes çok yoğun. Stajlar ve ek nöbetler zamanımı çok kısıtladı.

Pazar günü kuzenimi istemeye gelecekler ama ben nöbetçiyim :S belki cumartesi giderim yardıma ihtiyaçları var mı diye.

Altın aşırı pahalandı umarım 15inden sonra bir alım fırsatı verir. Bende almak istiyorum bakalım.

Taşınmak gerçekten çok zor bencede :S umarım sıradaki evim kendi evim olur benimde

Aynen canım.bi rahatlayalim.devam ederiz illaki.ben yazıyorum baktım sizden gelen giden yok, girmiyorum o zaman.
Bu sayfa benim için özel gerçekten. İlk burda sizle başladım muhabbete. Ne bileyim aslında illa zaman ayrılabilir ama kimseyide taciz eder gibi olmak istemiyorum. Kimseden ses çıkmayınca bende ses çıkarmıyorum.
Yoğunluğum doğru ama siteye hergün bakınıyorum. Hatta diğer sosyal medyaya girmiyor, buraya giriyorum diyeyim :)

hem ilk, hem son :)
daha önce hiç taşınmadım ben

O iyiymiş,ben coook taşındım.hic sevmem ev taşımayı.

Haklısın canım ben de aynı sebepten sürekli yazıp duramıyorum.bazen çok aklımdan içimden geçiyor bir şey olduğunda girip kızlara anlatayım diyorum.sonra da amaan ne gerek var şimdi kendi meselemle meşgul etmeyeyim diyorum :)

Aaa aşk olsun niye öyle yapıyorsun anlat tabiiii :S bende hep sizleri bekliyorum bi yazarsınız belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…