Çok sevindim hayırlı olsun inşallah:)damla cikolata Z zeyneprer @kgokce karamelli_turta
kızlar, ben bugün konut kredisi için başvuru yaptım
ev ararken çok sıkıntımı dinlediniz
şimdi de sevincimi paylaşmak istiyorum
Canımmmm hayırlı olsun inşallahhhhhdamla cikolata Z zeyneprer @kgokce karamelli_turta
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah:)
Teşekkür ederim kızlar, çok sağolunCanımmmm hayırlı olsun inşallahhhhh
Ay nasıl sevindimmm
Çok sevindim canım ,hayırlı olsun. ..damla cikolata Z zeyneprer @kgokce karamelli_turta
canııımmmmm, çok ama çoook mutlu oldum. keyifle, huzurla, sağlıkla oturun inşallah. Rabbim ödeme gücü versin. borç bitti müjdelerini de duymak nasip olsundamla cikolata Z zeyneprer @kgokce karamelli_turta
Günaydın canım nasılsınGunaydin kizlar, hayırlı kandiller,hayırlı cumalar dilerim.bugun altın alım fırsatı verirse biraz almayı planliyorum.piyasalari takipteyim.
İyiyim canım çok sukur,sen nasılsın? Kısmetse ne zaman alıyorsun tapuyu?Günaydın canım nasılsın
İyi kandiller kizlar
İyiyim ben de canimmmİyiyim canım çok sukur,sen nasılsın? Kısmetse ne zaman alıyorsun tapuyu?
İyi,çok sükür,gönlüne göre olsun her şey.İyiyim ben de canimmm
Bu hafta içi bankaya gidip evrakların asıllarını teslim ettim. Herşey yolunda giderse Çarşamba günü tapuyu alacağım.
28 nisanda da tasiniriz diye düşünüyoruz.
Ufaktan toparlanmaya başladım bile, yine yoğun ve yorucu bir iş temposu artı heyecanlı bir bekleyiş içerisinde geçiyor günler :)
Hepsi tamam tatlım,ayrıntıları özelden yazıyorumBu arada senin sınav ne oldu ve araba işi ne durumda canımdamla cikolata
Ayrıca hayırlı kandiller inşallah hepimize
Aaaa çok sevindimHepsi tamam tatlım,ayrıntıları özelden yazıyorumözledim seninle sohbetimizi canım yaa, çok yogunuz galiba hepimiz :)
Aynen canım.bi rahatlayalim.devam ederiz illaki.ben yazıyorum baktım sizden gelen giden yok, girmiyorum o zaman.Aaaa çok sevindim
Evet bu yoğun dönem geçsin kaldığımız yerden devam ama
hem ilk, hem son :)İyi,çok sükür,gönlüne göre olsun her şey.
Kolay gelsin vallahi, taşınmayi hiç sevmem,neyse ki son olacak senin için de
Bu sayfa benim için özel gerçekten. İlk burda sizle başladım muhabbete. Ne bileyim aslında illa zaman ayrılabilir ama kimseyide taciz eder gibi olmak istemiyorum. Kimseden ses çıkmayınca bende ses çıkarmıyorum.Aynen canım.bi rahatlayalim.devam ederiz illaki.ben yazıyorum baktım sizden gelen giden yok, girmiyorum o zaman.
hem ilk, hem son :)
daha önce hiç taşınmadım ben
Bu sayfa benim için özel gerçekten. İlk burda sizle başladım muhabbete. Ne bileyim aslında illa zaman ayrılabilir ama kimseyide taciz eder gibi olmak istemiyorum. Kimseden ses çıkmayınca bende ses çıkarmıyorum.
Yoğunluğum doğru ama siteye hergün bakınıyorum. Hatta diğer sosyal medyaya girmiyor, buraya giriyorum diyeyim :)
Aaa aşk olsun niye öyle yapıyorsun anlat tabiiii :S bende hep sizleri bekliyorum bi yazarsınız belki diyeO iyiymiş,ben coook taşındım.hic sevmem ev taşımayı.
Haklısın canım ben de aynı sebepten sürekli yazıp duramıyorum.bazen çok aklımdan içimden geçiyor bir şey olduğunda girip kızlara anlatayım diyorum.sonra da amaan ne gerek var şimdi kendi meselemle meşgul etmeyeyim diyorum :)