Ne yaptın ev bakmaya gidecektinBenim ki ikisi birden, hem hırs hem açgözlülük var sanırım:)
yarın inşallah canım,Ne yaptın ev bakmaya gidecektin
Hadi bakalım güzel haberler gelir inşallahyarın inşallah canım,
Ayyy insalllah, dua edin banaHadi bakalım güzel haberler gelir inşallah
Canım oh gezmişsiniz ne güzel, marmaris i görünce yazmak istedim, yaz tatili için erken rezervasyon yaptırdık marmaris İçmeler de bi otele, var mı tavsiyen, şuraya gidin şurda şunu yiyin gibiGünaydın kızlar, iyi haftalar dilerim.
Dün Marmaris'e gittik ve oldukça harcamalı bir gün oldu...bu hafta toparlamam gerekecek.maaşa da daha çok var.kurs,koşturma devam bende.
K kahvemsi mutluluk canım nasilsin, ne
yaptın ev işini ? Meraktayim.
Z zeyneprer iyi misin kuzu?
Çok sağol canım, evet gezmek iyi geldi.marmarisi hiç bilmem.cok uzun yıllar sonra dün günübirlik gittik.merkezdeydik.kosu ve yelkenli yarışları vardı,inanılmaz kalabalıktı.9 km kadar sahil şeridi varmış.kordonda yürüyüş yaptık ve onlarca mekan var tabi.sezonu açmışlar,mekanlar hep doluydu.kahvalti yaptık biz bir mekanda, başka bir yerde de kahve içtik.donuste de akyaka gokovaya gittik orası da muhteşem.gunluk bir gezi oldu yani canım, akşam döndük.otelleri ve içmeleri hiç bilmiyorum.marmaris merkez şehir gibi, cook büyük.keyifli bir yerdi.Canım oh gezmişsiniz ne güzel, marmaris i görünce yazmak istedim, yaz tatili için erken rezervasyon yaptırdık marmaris İçmeler de bi otele, var mı tavsiyen, şuraya gidin şurda şunu yiyin gibi
Teşekkürler canım, ne kadar uzun sahil şeridi varmış,Akyaka ve Gökova'ya uğramak lazım o zamanÇok sağol canım, evet gezmek iyi geldi.marmarisi hiç bilmem.cok uzun yıllar sonra dün günübirlik gittik.merkezdeydik.kosu ve yelkenli yarışları vardı,inanılmaz kalabalıktı.9 km kadar sahil şeridi varmış.kordonda yürüyüş yaptık ve onlarca mekan var tabi.sezonu açmışlar,mekanlar hep doluydu.kahvalti yaptık biz bir mekanda, başka bir yerde de kahve içtik.donuste de akyaka gokovaya gittik orası da muhteşem.gunluk bir gezi oldu yani canım, akşam döndük.otelleri ve içmeleri hiç bilmiyorum.marmaris merkez şehir gibi, cook büyük.keyifli bir yerdi.
Canım hotel aqua marmaris i ayarladık biz, ödüllü bi otel, çocuk dostu bir de, ama ilk kez gideceğiz. Bi inceleyebilirsin istersenBende marmaris düşünüyorum, otel tavsiyesi olan varmı
Canım hotel aqua marmaris i ayarladık biz, ödüllü bi otel, çocuk dostu bir de, ama ilk kez gideceğiz. Bi inceleyebilirsin istersen
Canım hotel aqua marmaris i ayarladık biz, ödüllü bi otel, çocuk dostu bir de, ama ilk kez gideceğiz. Bi inceleyebilirsin istersen
Biraz yorgun canım. İşler güçler. Çok sevindim senin adına değişiklik olmuş. Açıkçası benimde çok ihtiyacım varmış gibi geliyor böyle bir değişikliğeGünaydın kızlar, iyi haftalar dilerim.
Dün Marmaris'e gittik ve oldukça harcamalı bir gün oldu...bu hafta toparlamam gerekecek.maaşa da daha çok var.kurs,koşturma devam bende.
K kahvemsi mutluluk canım nasilsin, ne
yaptın ev işini ? Meraktayim.
Z zeyneprer iyi misin kuzu?
Canım biz erken aldık 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk( gerçi henüz ücretsiz) Olarak. baya artmışçok güzelmiş ama 2 yetiştin 5 gece 4 bine yakın fiyat veriyor, benim düşündüğüm rakamın çok üzerinde
canım merhaba. inşallah bu sefer olacak sanki senin ev işi. Allah gönlüne göre versin, içine sindirsin inşallah tatlım.biz hala şehirdeki tüm satılık arabalara bakmaya devam ediyoruz.hobi gibi oldu artık, alıcı değil bakıcı gibi olduk :))))))))damla cikolata merhaba canım, yine ev gezmelerle geçen yoğun bir haftasonuydu
bir ev beğendik ama fiyatı çok yüksek, evin sahibi şehirdışındaymış haftasonu gelecek, o zaman yüz yüze pazarlık yapacağız. inşallah makul bir fiyat söylerse almak istiyoruz, o evi çooook beğendim
Teşekkürler canım, ne kadar uzun sahil şeridi varmış,Akyaka ve Gökova'ya uğramak lazım o zamankızkumunu merak ediyorum ayrıca
Biraz yorgun canım. İşler güçler. Çok sevindim senin adına değişiklik olmuş. Açıkçası benimde çok ihtiyacım varmış gibi geliyor böyle bir değişikliğe
yoğun bir günün ardından yine mesaideyim
kurabiyem tatil iyi gelmiştir sana, hem ruhen hem bedenen arada böyle değişiklikler insanı canlandırıyor
benim de çok ihtiyacım var aslında böyle ufak bir kaçamağa
ama ev olayını netleştirmeden hiçbirşey düşünemiyoruz bile