BİRİKİMCİ HATUNLAR

Canım oh gezmişsiniz ne güzel, marmaris i görünce yazmak istedim, yaz tatili için erken rezervasyon yaptırdık marmaris İçmeler de bi otele, var mı tavsiyen, şuraya gidin şurda şunu yiyin gibi

Canım oh gezmişsiniz ne güzel, marmaris i görünce yazmak istedim, yaz tatili için erken rezervasyon yaptırdık marmaris İçmeler de bi otele, var mı tavsiyen, şuraya gidin şurda şunu yiyin gibi
Çok sağol canım, evet gezmek iyi geldi.marmarisi hiç bilmem.cok uzun yıllar sonra dün günübirlik gittik.merkezdeydik.kosu ve yelkenli yarışları vardı,inanılmaz kalabalıktı.9 km kadar sahil şeridi varmış.kordonda yürüyüş yaptık ve onlarca mekan var tabi.sezonu açmışlar,mekanlar hep doluydu.kahvalti yaptık biz bir mekanda, başka bir yerde de kahve içtik.donuste de akyaka gokovaya gittik orası da muhteşem.gunluk bir gezi oldu yani canım, akşam döndük.otelleri ve içmeleri hiç bilmiyorum.marmaris merkez şehir gibi, cook büyük.keyifli bir yerdi.

Teşekkürler canım, ne kadar uzun sahil şeridi varmış,Akyaka ve Gökova'ya uğramak lazım o zaman kızkumunu merak ediyorum ayrıca

Biraz yorgun canım. İşler güçler. Çok sevindim senin adına değişiklik olmuş. Açıkçası benimde çok ihtiyacım varmış gibi geliyor böyle bir değişikliğe

yoğun bir günün ardından yine mesaideyim
kurabiyem tatil iyi gelmiştir sana, hem ruhen hem bedenen arada böyle değişiklikler insanı canlandırıyor
benim de çok ihtiyacım var aslında böyle ufak bir kaçamağa
ama ev olayını netleştirmeden hiçbirşey düşünemiyoruz bile

canım merhaba. inşallah bu sefer olacak sanki senin ev işi. Allah gönlüne göre versin, içine sindirsin inşallah tatlım.biz hala şehirdeki tüm satılık arabalara bakmaya devam ediyoruz.hobi gibi oldu artık, alıcı değil bakıcı gibi olduk :))))))))

Teşekkürler canım, ne kadar uzun sahil şeridi varmış,Akyaka ve Gökova'ya uğramak lazım o zaman kızkumunu merak ediyorum ayrıca

aynen canım akyaka, gökovayı kesinlikle tavsiye ederim. ufacık ama huzur dolu...

Biraz yorgun canım. İşler güçler. Çok sevindim senin adına değişiklik olmuş. Açıkçası benimde çok ihtiyacım varmış gibi geliyor böyle bir değişikliğe

iyi geldi valla kızlar, hafta daha kolay geçiyor.günübirlik bile olsa kaçmak lazım arada.

benim kurs devam.bu arada kursta 4 lü grup oluşturduk.erken gidip kahve içip sohbet ediyoruz, dışarıda buluşup eğleniyoruz falan. kafa dengi çocuklar. yeni kurslar bulmuşlar, bu bitince başka kurslara kayıt olduk. hiç boş vakit yok gibi. günler yoğun ve koşturmalı. bugün kredi ödemem var, sabah gidip halledeceğim. amaaan kredi çekmesi güzel de, ödemesi pek zormuş. her ay kira öder gibi günügününe gidip yatırmak pek hoşuma gitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…