selam kuzular,
damla cikolata Z zeyneprer yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım, bu aralar yine karışık ve yoğunum
kurabiyem sana da çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
senin usta aynı ben :))) hayırlısıyla bulursun inşallah gönlüne göre
ben altınlarımı bozdurduğuma gerçekten pişman oldum, şu saatten sonra da ev işi netleşmeden kolay kolay altın birikimi yapmayı düşünmüyorum.
fizik tedavi nasıl gidiyor bir fikrim yok çünkü ağrılarım aynı hatta bazen daha şiddetli oluyor, doktora göre normalmiş. ağrı kesici,vs ilaç da kullanmam yasak bu süreçte. vücut alışınca herşey daha iyi olacak diye beklemedeyim.
kurs işi için bugün öğlen görüştük ama bilemiyorum tereddütlerim var.
haftaiçi ve haftasonu grupları olacak. haftaiçi gruplara eğitmen açığı fazlaymış şu an, ama kursun yeri benim işyerime uzak ve istanbul trafiğini de gözönünde bulundurunca benim yetişmem biraz zor gibi.
haftasonunu tercih etmek istediğimi söyledim. onlarda fiyatı söyledi. karşılıklı düşünüp haberleşmek üzere görüşmeyi sonlandırdık.
haftaiçi seçeneği olursa istemiyorum, bu dört gün eve gece yarısı gelmem demek, normal şartlarda şirket mesailerinde bile ertesi günü yamuluyorum, bu tempo şu aşamada sağlık sorunlarım varken beni çok zorlayacak. yer olarak evime ya da işime yakın olsa yine kabul ederdim ama yolda da uzun. ücret de ilk kurs dönemi için tüm bunları tolere edecek düzeyde değil. eğer haftasonu ya da ücret artış seçeneği ile dönüş yapmazlarsa kabul etmeyi düşünmüyorum.
bende de durumlar böyle, mesaideyim bu arada