BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah gönlüne göre versin tatlım.
Evet masa başı çalıştığın için de oluşan bi durum malesef :
700tl gibi birşey olacak galiba. Tam bilmiyorum.
İnşallah kuzum, dua et
Ev olayını netlestirdikten sonra iş değiştirmek de hedeflerim arasında, yıllarca farketmemisim ama bu kadar uzun saatler masa başı calismanin hazin sonu malesef

İnşallah kuzum, dua et
Ev olayını netlestirdikten sonra iş değiştirmek de hedeflerim arasında, yıllarca farketmemisim ama bu kadar uzun saatler masa başı calismanin hazin sonu malesef
Evet canım. Biz fiziki olarak çalışmaktan şikayet ediyoruz bazen ama masa başı çalışmanında zorlukları var. Off çalışmak başlı başına yıpratıcı.
Sen belki kendi işini kurar kurtulusun. Daha rahat edersin

Kendi işimi kurarsam ilk başta şimdiki kadar gelirim olmaz, ancak maddi olarak bir düzene girdikten sonra tabi ki kendi işimi kurmayı istiyorum
Hayat kimse için kolay değil sanirim :)

Bugün staja geçtim. İş yerime yakın o yüzden nöbet çıkışı gelmek daha rahat. Yarın evimde olucammm :)

selam kızlar,

sabahtan beri çarşı pazar gezdim. hava yağmurlu,ıslandım da zaten hastayım keyfim yok..

bankaya uğrayıp kredi kartı ve ek hesabımı ödedim. saç spreyi,deodorant,duş şampuanı, tavuk bonfile,yoğurt,muz,sigara falan aldım 70 tl ödedim.

bugün 1 tam 1 yarım altın aldım kredi kartından.valla ya batacam ya çıkacam.eşim bu bütçe ile çeyrek bile alamazdım derken, ben kopardım ipimi.sıkı pazarlıkla 1740 tl ödedim ikisine 4 taksitle. ama kredi kartım 50 tl bonus verdi bu alış verişe. yani 1690 tl ye gelmiş oldu ikisi.Allah bereket versin.nasılsa bozdurmayacağım uzun süre. bu arada kuyumcularda hiç altın yok.çok gezdim. benim kuyumcu artış beklendiği için satmadıklarını,toptancının altın vermediğini söyledi. (ytd)

canım ben aldım artık bugün gidip. almazsam huzursuz hissediyorum.altın bağımlısı oldum sanırım. :))))

araç arayışı uzun süre devam eder bizim hayırlısı diyorum artık ne diyeyim...

canım yaaa, valla ben hiç o kadar titizlenmem, bir şey alacaksam alır geçerim.hislerime güvenirim sadece.mevzu uzadıkça olaydan soğuyorum ben.hayırlısı diyorum artık.sen de sıkma canını. uzun zamandır altınları bozmayı istiyordun, yüksekken de bozdurdun, neticede oldukça kar ettin, bu açıdan düşün ve sıkma canını.

mesai bitimi kurs işi zorlayıcı olacaktır.ben bile evde olduğum halde akşamüstü giderken yoruluyorum.
sen bi evini al, ödeme planını yap, şayet sıkışırsan değerlendir bence kurs olayını.

akşam yemek için çıtır tavuk, salata ve haşlanmış patates hazırlayacağım. diyete devam.çıtır tavuğu ızgarada yağsız yapıyorum.bugün kursa gitmeyeceğim, hastalığım artmasın, pek iyi hissetmiyorum.

Bende aldım bankadan bugün canım. Artık dedim düşmeyecek herhalde. Alayım gitsin. 23gr da ben yaptım. Düğün var yakın zamanda. Onun için de takı almam lazım. Bana da bir kuyumcu yolu gözüküyor.
Ben bugün nöbetten çıktım staja gittim. Öğlene kadar takıldım. Eve gelirken markete uğradım. Mantar çarptı gözüme. Bende mantar sote yaptım bide yeşil mercimek yaptım. Alakasız menü oldu sanki :))
Havalar dengesiz kuzu. Bi açıyo bi yağıyo, esiyo dikkat et valla.

iyi yapmışsın canım, bereketli olsun inşallah.altın almayınca bi huzursuz olmaya başladım artık.
menü de süper bence, tam protein deposu olmuş.mantarı da çok severim ben, birara alayım,aklıma getirdin çok saol :)

şifayı kapmışım kuzum, ilaç kullanıyorum ama henüz geçmedi. sabah da ıslandım biraz.sen de kendine çok dikkat et, tempon çok yoğun.

Bazen yoğunken insan daha dinç hissediyor galiba brnde biraz öyleyim. Çok çalışırken hayıflanıyorum ama daha iyi hissediyorum. İşleyen demir misali :)
Biraz düşseydi de alsaydık ne iyi olurdu. Olsun artık.
Valla dikkat et canım.
Benim hastalanmayı düşünmemem lazım :) nöbetlerim ek mesailer ve stajlar. Offf herşey üstüme üstğme gelir

yoğunken hasta olmamaya odaklanıyor beyin ve beden sanırım.bu kadar işin içinde ne hastalığı diyerek devam ediyor tempoya.benim tempo azıcık düştü beyin hemen yoruldun sen dinlen biraz moduna geçti galiba.

yoğunken hasta olmamaya odaklanıyor beyin ve beden sanırım.bu kadar işin içinde ne hastalığı diyerek devam ediyor tempoya.benim tempo azıcık düştü beyin hemen yoruldun sen dinlen biraz moduna geçti galiba.
Evet canım çok haklısın. Yoğunken hasta olunmuyor tempo düşünce oluyor. Benimde yaşadığım birşey.
Bakalım şimdilik iyiyim ve ek iş imkanı çıktı, gideyim bari. Hazır birikim yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…