- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
İnşallah kuzum, dua etHadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah gönlüne göre versin tatlım.
Evet masa başı çalıştığın için de oluşan bi durum malesef :
700tl gibi birşey olacak galiba. Tam bilmiyorum.
Evet canım. Biz fiziki olarak çalışmaktan şikayet ediyoruz bazen ama masa başı çalışmanında zorlukları var. Off çalışmak başlı başına yıpratıcı.İnşallah kuzum, dua et
Ev olayını netlestirdikten sonra iş değiştirmek de hedeflerim arasında, yıllarca farketmemisim ama bu kadar uzun saatler masa başı calismanin hazin sonu malesef
Kendi işimi kurarsam ilk başta şimdiki kadar gelirim olmaz, ancak maddi olarak bir düzene girdikten sonra tabi ki kendi işimi kurmayı istiyorumEvet canım. Biz fiziki olarak çalışmaktan şikayet ediyoruz bazen ama masa başı çalışmanında zorlukları var. Off çalışmak başlı başına yıpratıcı.
Sen belki kendi işini kurar kurtulusun. Daha rahat edersin
Aynen canım. Yine de bu halimize şükür :)Kendi işimi kurarsam ilk başta şimdiki kadar gelirim olmaz, ancak maddi olarak bir düzene girdikten sonra tabi ki kendi işimi kurmayı istiyorum
Hayat kimse için kolay değil sanirim :)
Günaydın canım.Günaydın kizlar
canım yorucu olmuyor mu nöbet sonrası stajBugün staja geçtim. İş yerime yakın o yüzden nöbet çıkışı gelmek daha rahat. Yarın evimde olucammm :)
Evet canım bazen kafamı toplayamıyorum ama yarın gelsem boş günümü ziyan edicem. Bugün zaten eve gitsem yatıcam ancak. Mecbur dayanıyorum boş günümde dinleneyim rahatça diye. Öğlen çıkarım inşallahcanım yorucu olmuyor mu nöbet sonrası staj
dikkat et kendine
damla cikolata Kuzu altın filan alabildiğim yok fiyatı uçtu ama by hafta ne olursa olsun alıcam galiba artık. Aylık birikimim nakit olarak bekliyo.
Pekte pimpirik eşin :) inşallah gönlünüze göre bulursunuz ama dediğin gibi yaşı olunca illa bazı sıkıntıları olabiliyor. Benim araba 2 3 el değiştirmiş ilk sahibi çok uzun süre kullanmış o yüzden pek sıkıntımız yoktu. Şimdide yok ama bakım istiyor illa.
Ben nöbetteyim bugün iş iş iş. Çok yoğunum şu stajlar bi bitse.
K kahvemsi mutluluk canım geçmiş olsun sana da. Nasıl oldun? Düzelme var mı?
selam kuzular,damla cikolata Z zeyneprer yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım, bu aralar yine karışık ve yoğunum
kurabiyem sana da çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
senin usta aynı ben :))) hayırlısıyla bulursun inşallah gönlüne göre
ben altınlarımı bozdurduğuma gerçekten pişman oldum, şu saatten sonra da ev işi netleşmeden kolay kolay altın birikimi yapmayı düşünmüyorum.
fizik tedavi nasıl gidiyor bir fikrim yok çünkü ağrılarım aynı hatta bazen daha şiddetli oluyor, doktora göre normalmiş. ağrı kesici,vs ilaç da kullanmam yasak bu süreçte. vücut alışınca herşey daha iyi olacak diye beklemedeyim.
kurs işi için bugün öğlen görüştük ama bilemiyorum tereddütlerim var.
haftaiçi ve haftasonu grupları olacak. haftaiçi gruplara eğitmen açığı fazlaymış şu an, ama kursun yeri benim işyerime uzak ve istanbul trafiğini de gözönünde bulundurunca benim yetişmem biraz zor gibi.
haftasonunu tercih etmek istediğimi söyledim. onlarda fiyatı söyledi. karşılıklı düşünüp haberleşmek üzere görüşmeyi sonlandırdık.
haftaiçi seçeneği olursa istemiyorum, bu dört gün eve gece yarısı gelmem demek, normal şartlarda şirket mesailerinde bile ertesi günü yamuluyorum, bu tempo şu aşamada sağlık sorunlarım varken beni çok zorlayacak. yer olarak evime ya da işime yakın olsa yine kabul ederdim ama yolda da uzun. ücret de ilk kurs dönemi için tüm bunları tolere edecek düzeyde değil. eğer haftasonu ya da ücret artış seçeneği ile dönüş yapmazlarsa kabul etmeyi düşünmüyorum.
bende de durumlar böyle, mesaideyim bu arada
Bende aldım bankadan bugün canım. Artık dedim düşmeyecek herhalde. Alayım gitsin. 23gr da ben yaptım. Düğün var yakın zamanda. Onun için de takı almam lazım. Bana da bir kuyumcu yolu gözüküyor.akşam yemek için çıtır tavuk, salata ve haşlanmış patates hazırlayacağım. diyete devam.çıtır tavuğu ızgarada yağsız yapıyorum.bugün kursa gitmeyeceğim, hastalığım artmasın, pek iyi hissetmiyorum.
iyi yapmışsın canım, bereketli olsun inşallah.altın almayınca bi huzursuz olmaya başladım artık.Bende aldım bankadan bugün canım. Artık dedim düşmeyecek herhalde. Alayım gitsin. 23gr da ben yaptım. Düğün var yakın zamanda. Onun için de takı almam lazım. Bana da bir kuyumcu yolu gözüküyor.
Ben bugün nöbetten çıktım staja gittim. Öğlene kadar takıldım. Eve gelirken markete uğradım. Mantar çarptı gözüme. Bende mantar sote yaptım bide yeşil mercimek yaptım. Alakasız menü oldu sanki :))
Havalar dengesiz kuzu. Bi açıyo bi yağıyo, esiyo dikkat et valla.
Bazen yoğunken insan daha dinç hissediyor galiba brnde biraz öyleyim. Çok çalışırken hayıflanıyorum ama daha iyi hissediyorum. İşleyen demir misali :)iyi yapmışsın canım, bereketli olsun inşallah.altın almayınca bi huzursuz olmaya başladım artık.
menü de süper bence, tam protein deposu olmuş.mantarı da çok severim ben, birara alayım,aklıma getirdin çok saol :)
şifayı kapmışım kuzum, ilaç kullanıyorum ama henüz geçmedi. sabah da ıslandım biraz.sen de kendine çok dikkat et, tempon çok yoğun.
yoğunken hasta olmamaya odaklanıyor beyin ve beden sanırım.bu kadar işin içinde ne hastalığı diyerek devam ediyor tempoya.benim tempo azıcık düştü beyin hemen yoruldun sen dinlen biraz moduna geçti galiba.Bazen yoğunken insan daha dinç hissediyor galiba brnde biraz öyleyim. Çok çalışırken hayıflanıyorum ama daha iyi hissediyorum. İşleyen demir misali :)
Biraz düşseydi de alsaydık ne iyi olurdu. Olsun artık.
Valla dikkat et canım.
Benim hastalanmayı düşünmemem lazım :) nöbetlerim ek mesailer ve stajlar. Offf herşey üstüme üstğme gelir
Evet canım çok haklısın. Yoğunken hasta olunmuyor tempo düşünce oluyor. Benimde yaşadığım birşey.yoğunken hasta olmamaya odaklanıyor beyin ve beden sanırım.bu kadar işin içinde ne hastalığı diyerek devam ediyor tempoya.benim tempo azıcık düştü beyin hemen yoruldun sen dinlen biraz moduna geçti galiba.
aynen canım. akarken doldurmak lazım, çok iyi yapıyorsun.maşallahhhEvet canım çok haklısın. Yoğunken hasta olunmuyor tempo düşünce oluyor. Benimde yaşadığım birşey.
Bakalım şimdilik iyiyim ve ek iş imkanı çıktı, gideyim bari. Hazır birikim yapıyorum.
Ne zamana kadar gider belli değil. Bakarsın yeni atama olur bitirirler. Ne kadar gitsem kardır dediğin gibiaynen canım. akarken doldurmak lazım, çok iyi yapıyorsun.maşallahhh