BİRİKİMCİ HATUNLAR

Altın ufak ufak aşağı harekete geçmiş.hic pişmanlık duymuyorum böyle alımlarda.nasilsa artacak.180 i görecek. Tam altini 900-950 den alırken de,çok yüksek,bu fiyata alınmaz deniyordu.1 yıl geçmeden 1100-1120 leri gördü. Birikim birikimidir diyorum ben. (Ytd) al-gec kafasındayim ben.

bensiz neler kaynatmışsınız öyle, altınlarınız bereketli olsun kızlar
ben yine mesaideyim, bugün de harcamam yok.
pazartesi maaş alana kadar çok az nakitim kaldı, TL'ye dokunmadan onunla idare etmem gerek, Allahtan evde herşeyi stoklu gidiyorum da alışverişe gerek yok.
kurs işi için bugün haber geldi ısrarla hafta içine istiyorlar, ücretde biraz artış yapmışlar.
dün akşam eşimle konuştuk bu konuyu o da senin gibi düşünüyor kurabiyem, kredi ödeme tutarımız belli olsun ona göre gerek var mı yok mu görelim öyle net kararını ver, şu an böyle birşey gerekli değil zaten mesailerin de var, gözün doysun dedi:rapci:

bensiz neler kaynatmışsınız öyle, altınlarınız bereketli olsun kızlar
ben yine mesaideyim, bugün de harcamam yok.
pazartesi maaş alana kadar çok az nakitim kaldı, TL'ye dokunmadan onunla idare etmem gerek, Allahtan evde herşeyi stoklu gidiyorum da alışverişe gerek yok.
kurs işi için bugün haber geldi ısrarla hafta içine istiyorlar, ücretde biraz artış yapmışlar.
dün akşam eşimle konuştuk bu konuyu o da senin gibi düşünüyor kurabiyem, kredi ödeme tutarımız belli olsun ona göre gerek var mı yok mu görelim öyle net kararını ver, şu an böyle birşey gerekli değil zaten mesailerin de var, gözün doysun dedi:rapci:
Sağol canım. Sizin stoklar fena zaten. 6 ay alışveriş yapmasanız yeter herhalde :) bende alıyorum ama sadece yedekli gidiyorum. Fazladan almıyorum pek.
Maaşa da bişey kalmamış idare edersin bence :KK66:
Biz kadınlar biraz hırslı mıyız açgözlü müyüz :)
Aslında maaşımız iyi sayılır ama ek iş çıktı ben gidiyorum. Sende gitmeyi düşünüyorsun. Bizi engelleme çalışanlar eşlerimiz :)) bilemedim :)))

Günaydın kızlar, yine yoğun bir güne uyandım. Bugün hem ay sonu hem cuma, zaman kalırsa maaşları ayarlamayi planlıyorum
Z zeyneprer walla haklısın kuzum epey süre alışveriş yapmadan evdekilerle idare edebilirim, nisan ayının öyle olmasını düşündüm zaten.
Hala buzluk sebze dolu, kahvaltılık da var.
Bu ay çok şahsi harcama oldu nisanda dengelerim inşallah
Kurs yakın yerde olsa hiç dinlemezdim eşimi ama yol çok yorucu, bakalım belki başka eş iş alternatiflerimiz de olabilir, kismet

Sağol canım. Sizin stoklar fena zaten. 6 ay alışveriş yapmasanız yeter herhalde :) bende alıyorum ama sadece yedekli gidiyorum. Fazladan almıyorum pek.
Maaşa da bişey kalmamış idare edersin bence :KK66:
Biz kadınlar biraz hırslı mıyız açgözlü müyüz :)
Aslında maaşımız iyi sayılır ama ek iş çıktı ben gidiyorum. Sende gitmeyi düşünüyorsun. Bizi engelleme çalışanlar eşlerimiz :)) bilemedim :)))
Benim ki ikisi birden, hem hırs hem açgözlülük var sanırım:)

X