günaydın kızlar :)
oldukça yoğun geçen bir haftadan sonra nihayet azıcık boşa çıkabildim bugün.
direksiyon derslerim bitti çok şükür.şimdi sıra arabayı almada.şehirdeki tüm satılık arabalara baktık sanırım. titiz miyiz neyiz, bir türlü karar verip alamıyoruz. dün ani bir kararla otomatik almaya karar verdim.trafikte stop etme, vites değiştirme, dur kalk stresine girmek istemedim.yönümüz tekrar değişti. araç fiyatları da bu ara çok tutarsız. 2 hafta önce 22 bin olan araç dün 23.50 idi.. dolarla birlikte araç fiyatları da artıyor
otomatik araç fiyatları manuele göre daha da yüksek, 3-4 bin oynuyor neredeyse aynı modelde. 20 bin olan bütçemi üzülerek 30 bine çekeceğim
arayışa devam
dün akşam hafif kırgınlığım vardı yatarken, gece 01.00 gibi öksürük,ateş ve boğaz ağrısı ile uyandım
eşim hemen eczaneye gidip ilaç aldı sağolsun, içip sıkı sıkı giyinip yattım. sabah daha iyi uyandım, terle atmışım sanırım bi miktar. sabah ilikli kemik sulu bol karabiberli limonlu bir çorba yaptım kendime. ilacımı içtim tekrar. battaniye altına girip yine terlemeyi planlıyorum.hiç sevmiyorum hasta olmayı
kursum devam ediyor bu arada. akşama gideceğim.
bu arada yaza 2 ay kaldı. 10 kilo vereip fazlalıkları atmak üzere 3 gün önce diyete başladık eşimle. iyi gidiyor şimdilik.
cumartesi haftalık alış verişimi yaptım. 200 tl tuttu.
bol bol piliç göğüs aldım,rondodan çekip piliç köfte yapıyorum.hem doyurucu, hem de lezzetli oluyor.
ıspanak,kabak, ton balığı,salata malzemeleri, kinoa, yulaf kepeği, tavuk, grisini,galeta, soda, yeşilçay, yoğurt,yumurta vs derken 1 haftalık menüme uygun yaptım alış verişi.
bende şimdilik durumlar bu şekilde.
sizler nasılsınız? nasıl geçti hafta sonunuz?
K kahvemsi mutluluk Z zeyneprer kgokce