- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
canımsın, Allah yardımcın olsun,hiç kolay değil senin işin de.staj bitince rahatlarsın.iyi bari uyku düzenin oturmuş, ona sevindim.Aaaa kursuda başlamışşş uğramıyor hanım.
Ayy gerçekten çok mu zor iyi ki bende almışım. Nr güzel şoförlüğünü ilerletiyorsun. Güzel geçmesine sevindim.
Araba konusunda kesin kararını verdin anlaşılan. Eee artık usta şoför oluyorsun sana bir araba lazım tabi
Bende çok yoğunum kuzu. Staj, iş bidr bu ay ekstra 3 nöbet daha aldım devlet hastanesinde.
Daha iyi ama uykum biraz düzene girdi. Hergün erken kalktığım için gece artık erken uyuyorum çok şükür :)
ehliyet işi fecii yaa, en ufak hatada kenara çektirip sınavı iptal ediyorlar.eskiden puantaj sistemi vardı, daha esnekti. şimdi L park, 2 duba arasına park hem de 2 hamlede. oldukça zorlayıcı. aday araca bindi kemeri takmayı unutup bastı gaza direkt sınav iptal. indiriveriyorlar. ya da 2 sarı kart yedi, sinyal vermedi ya da gözucu trafiği kontrol etmedi, 2 kez olunca, sınav iptal gibi acayip kurallar koymuşlar.direkt çek sağa diyorlar.adaylar heyecanlı yazık, illaki unutulabiliyor...işleri zor valla. zaten trafik stresi başlı başına dert.
benim hoca ileri sürüş teknikleri uzmanı. çok beğeniyor benim yol tutuşumu, araç kullanmamı. cumadan itibaren arabam olursa eğer kendi başıma düşerim yollara artık