BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aaaa kursuda başlamışşş uğramıyor hanım.
Ayy gerçekten çok mu zor iyi ki bende almışım. Nr güzel şoförlüğünü ilerletiyorsun. Güzel geçmesine sevindim.
Araba konusunda kesin kararını verdin anlaşılan. Eee artık usta şoför oluyorsun sana bir araba lazım tabi :KK66:
Bende çok yoğunum kuzu. Staj, iş bidr bu ay ekstra 3 nöbet daha aldım devlet hastanesinde.
Daha iyi ama uykum biraz düzene girdi. Hergün erken kalktığım için gece artık erken uyuyorum çok şükür :)
canımsın, Allah yardımcın olsun,hiç kolay değil senin işin de.staj bitince rahatlarsın.iyi bari uyku düzenin oturmuş, ona sevindim.

ehliyet işi fecii yaa, en ufak hatada kenara çektirip sınavı iptal ediyorlar.eskiden puantaj sistemi vardı, daha esnekti. şimdi L park, 2 duba arasına park hem de 2 hamlede. oldukça zorlayıcı. aday araca bindi kemeri takmayı unutup bastı gaza direkt sınav iptal. indiriveriyorlar. ya da 2 sarı kart yedi, sinyal vermedi ya da gözucu trafiği kontrol etmedi, 2 kez olunca, sınav iptal gibi acayip kurallar koymuşlar.direkt çek sağa diyorlar.adaylar heyecanlı yazık, illaki unutulabiliyor...işleri zor valla. zaten trafik stresi başlı başına dert.

benim hoca ileri sürüş teknikleri uzmanı. çok beğeniyor benim yol tutuşumu, araç kullanmamı. cumadan itibaren arabam olursa eğer kendi başıma düşerim yollara artık :KK66:

canımsın, Allah yardımcın olsun,hiç kolay değil senin işin de.staj bitince rahatlarsın.iyi bari uyku düzenin oturmuş, ona sevindim.

ehliyet işi fecii yaa, en ufak hatada kenara çektirip sınavı iptal ediyorlar.eskiden puantaj sistemi vardı, daha esnekti. şimdi L park, 2 duba arasına park hem de 2 hamlede. oldukça zorlayıcı. aday araca bindi kemeri takmayı unutup bastı gaza direkt sınav iptal. indiriveriyorlar. ya da 2 sarı kart yedi, sinyal vermedi ya da gözucu trafiği kontrol etmedi, 2 kez olunca, sınav iptal gibi acayip kurallar koymuşlar.direkt çek sağa diyorlar.adaylar heyecanlı yazık, illaki unutulabiliyor...işleri zor valla. zaten trafik stresi başlı başına dert.

benim hoca ileri sürüş teknikleri uzmanı. çok beğeniyor benim yol tutuşumu, araç kullanmamı. cumadan itibaren arabam olursa eğer kendi başıma düşerim yollara artık :KK66:
Ay evet benim sınav komisyonum çok anlayışlıydı. O heyecanla yoksa geçemezdim belki de. Kötü olmuş ama birazda olması gereken sanki. Hanzo dolu trafikte valla. Bugün eve gelirken bile 2 3 kişiye saydırdım. Tabi illa benimde hatalarım oluyor :))
Ay hadi bakalım atla arabana gel bu taraflara :)

Ay evet benim sınav komisyonum çok anlayışlıydı. O heyecanla yoksa geçemezdim belki de. Kötü olmuş ama birazda olması gereken sanki. Hanzo dolu trafikte valla. Bugün eve gelirken bile 2 3 kişiye saydırdım. Tabi illa benimde hatalarım oluyor :))
Ay hadi bakalım atla arabana gel bu taraflara :)
aynen canım aslında çok daha sıkı tutulmalı, kesinlikle katılıyorum.ben bile trafikte kadınlara kızmaya başladım yavaş yavaş gidip trafiği tehlikeye sokuyorlar diye.bi de yeni ehliyet alan adaylar haklı olarak ürkek ve kararsız kalıyor.trafik çok anlık,kararsız kalınca kazaya sebebiyet veriyor. Allah korusun, iyice öğrenip çıkılmalı trafiğe. benim daha 2. derste hoca bana, bu kadar yeter sen zaten kullanıyorsun gerek yok dedi, ben de olmaz dedim.yıllardır kullanmıyorum, kaza atlattım,korkuyorum. ben başta harcayayım paramı, ama uzman olup çıkayım trafiğe, hiç önemli değil bu yolda harcadığım para diyerek 7 derse anlaştım misal... bugün bile artık haybeye para veriyorsun diyor.ama yooook, iyice pişene kadar devam dedim.geziyoruz işte, sen rahat ol diyorum hocaya :))))

arabamı alıp düşeyim yollara :))))))

aynen canım aslında çok daha sıkı tutulmalı, kesinlikle katılıyorum.ben bile trafikte kadınlara kızmaya başladım yavaş yavaş gidip trafiği tehlikeye sokuyorlar diye.bi de yeni ehliyet alan adaylar haklı olarak ürkek ve kararsız kalıyor.trafik çok anlık,kararsız kalınca kazaya sebebiyet veriyor. Allah korusun, iyice öğrenip çıkılmalı trafiğe. benim daha 2. derste hoca bana, bu kadar yeter sen zaten kullanıyorsun gerek yok dedi, ben de olmaz dedim.yıllardır kullanmıyorum, kaza atlattım,korkuyorum. ben başta harcayayım paramı, ama uzman olup çıkayım trafiğe, hiç önemli değil bu yolda harcadığım para diyerek 7 derse anlaştım misal... bugün bile artık haybeye para veriyorsun diyor.ama yooook, iyice pişene kadar devam dedim.geziyoruz işte, sen rahat ol diyorum hocaya :))))

arabamı alıp düşeyim yollara :))))))
Evet canım çok güzel yaptın. İnan bende istiyorum öyle birşey. Çünkü tedirgin hissediyorum kendimi. Benimki biraz yol bilmemekten aslında. Bilmediğim yere giderken stres oluyorum. Onu aşmam lazım.

Çok iyi. Kendine güvenin artacak. Ben bide o güvensizlik yüzünden de biraz sıkıntı çekiyorum :KK43:

Evet canım çok güzel yaptın. İnan bende istiyorum öyle birşey. Çünkü tedirgin hissediyorum kendimi. Benimki biraz yol bilmemekten aslında. Bilmediğim yere giderken stres oluyorum. Onu aşmam lazım.

Çok iyi. Kendine güvenin artacak. Ben bide o güvensizlik yüzünden de biraz sıkıntı çekiyorum :KK43:
saol kuzum. yolları ben de bilmiyorum.onun için gece yarısı eşimle çıkıp, en azından belli istikametleri öğrenmeyi planlıyorum trafik yokken. nereden girip çıkayım, neresi tek yön, neresi trafiğe açık 1 hafta falan gece eşimle çıkacam. bu iyi bir yöntem canım, öneririm sana da.

saol kuzum. yolları ben de bilmiyorum.onun için gece yarısı eşimle çıkıp, en azından belli istikametleri öğrenmeyi planlıyorum trafik yokken. nereden girip çıkayım, neresi tek yön, neresi trafiğe açık 1 hafta falan gece eşimle çıkacam. bu iyi bir yöntem canım, öneririm sana da.
Aa çok iyi fikir ama sen ve gece yarısı :)) çook tehlikeli :)) bi daha düşün sen bunu uyuyan güzel :))

Aa çok iyi fikir ama sen ve gece yarısı :)) çook tehlikeli :)) bi daha düşün sen bunu uyuyan güzel :))
:)))))) artık feragat ederim azıcık güzellik uykumdan ne yapayım canım :))))) baş koydum bu yola. dönmek yok. en güzel o şekilde buldum çözümü. kestirme ve ara yolları, ana yolları ancak öyle öğrenebilirim gibi geldi, boş ve tenha iken

dün altınlarımı bozmak için izin aldım, bu hafta da vergi haftası yetişmesi gereken çok iş var :KK43:
akşam da mesaide olacağım
elbet birgün kavuşacağız :)))
ooo harikasın, bozdun mu sonunda? tedirgindin. 100 bin civarıydı tahminin.tuttu mu bari hedef canım? dün çok yüksekti altın,çok iyi yapmışsın.şimdi inşallah güzel bi ev çıkar hemen karşına ve alır geçersin .

kavuşuruz inşallah :))))

ooo harikasın, bozdun mu sonunda? tedirgindin. 100 bin civarıydı tahminin.tuttu mu bari hedef canım? dün çok yüksekti altın,çok iyi yapmışsın.şimdi inşallah güzel bi ev çıkar hemen karşına ve alır geçersin .

kavuşuruz inşallah :))))
tahminim kadar tuttu,
kuyumcuya verirken bile hala tereddütteydim ama bir şekilde bozduracaktık,
piyasaya göre iyi fiyattan bozdum, günlük vadeliye koydum parayı
asıl mesele şimdi evi bulmak, çok az vaktim kaldı
dün kuyumcu işi sonrası yine ev gezecektik ama geç oldu
sabah kasaya, oradan kuyumcuya, kuyumcudan bankaya derken saat su gibi geçti.

tahminim kadar tuttu,
iyi canım sevindim, Allah bereket versin. vedalaşmak zor olmuştur illaki :)))))

şimdi sıra evde, hemencik olacak inşallah.

kızlar selammm

2 hafta olmuş buralara uğramayalı. inanılmaz yoğun geçiyor günler.
beklediğim kurs başladı hatta 15 gün oldu bile.

3 hafta sonra sınavımız olacak. her gün ders var

bu arada sabahları direksiyon hocası ile trafiğe çıkıyorum.
neredeyse 1 saat boş vaktim olmuyor.
çok para harcadım.kursa ve hocaya toplamda 2000 ödeme yapacağım bu cuma. hatta param yok vadelimden yapacağım ödemeyi.

yalnızzz, Allahtan ehliyetimi yıllar önce almışım.şu an inanılmaz saçma sapan zorlaştırmışlar. adaylar ağlaya ağlaya terk ediyorlar sınavı. şuan olsa alamazdım sanırım ehliyeti.

özel dersim çok güzel gidiyor maşallah.. 3 gün sonra sona erecek. her yere girip çıkıyorum artık.korku da kalmadı.çok şükür, maşallah kondurayım şuraya :)))):halay::halay::nazar::nazar::nazar:
benim için araba aramaya devam. hemen her gün bi araç bakıyoruz.artık kısmette ne varsa. 1 haftaya almış oluruz umarım.

sizler nasılsınız.
K kahvemsi mutluluk tatlım merak etmişsin çok saol, aldım mesajını
sen neler yaptın ev arayışı devam mı? var mı içine sinen bi daire görüşmeyeli.?

Z zeyneprer kuzucum sen de iyi misin? staj, nöbet hala yoğun devam mı?
kgokce kgokce sen nasılsın canım? evladın nasıl oldu?

benden haberler bu kadar. maddi olarak battım bu ay resmen.
ama olsun çok büyük bir sıkıntıyı halletmiş oldum. artık trafikte çok rahatım.

önümüzdeki aya toparlarız inşallah...yılbaşındaki hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz.
hayırlısı artık.
Wawww demek bu süreçte araba işini hallletttin yani sürme işini gerisi kolay alırsınız darısı bana. İki üç ders alıp uzun araçla park sorununu asarsam bende el atacağım çok zor boyle kapıda araç var ben ne işkenceler ediyorum kendime ve oglusa. Şuan ağlamayla uyandiktine yorgun dusuyorum giremiyorum buraya sakinleşti de bir yazayım istedim kulak ağrısı yaşıyoruz her gece ağlamaklı uyanıyor antibiyotik de iki tür kulllandim bakalım daha neler olacak nevrim dondu . Yorgunum çok.herkese iyi gunlerdiliyorum

tahminim kadar tuttu,
Oooocidddi bir gelişme daha okuyorum haydi hayırlısı bacım. İnsallİn yakında bulursunuz evi de. Açıkçası 100binlik evler kentsel donusum vs diye olmuş 300 400bin yani fiyatlar nedense rant meselesine dondu Alllah kolaylık vere

Günaydın kızlar, dün çok yoğundum pek ugrayamadim. Sabah kahvemi yudumlarken hepinizi tek tek selamlıyorum Z zeyneprer damla cikolata damla cikolata kgokce kgokce
Günaydın ve afiyet olsun bacım.
Gece 1-2 arası ağlamalı kucakta gezdirmeye tam uyuduk derken 3-5 arası aynısı sonra 8.30 da uyandık başım çatlıyor Bu altına ne olmuş böyle 10 çeyrek alacam ama neden nasıl alayım peh

günaydınlar :)

kızlar üç defadır dışarda yemek yiyelim diyen eşimi bir şekilde ikna ediyorum..aslında onun da dışarı çıkma isteği o akşam yemek olmaması.. ben de haftasonu hazırlıklarımı değerlendirerek 1.köfte patates ayran salata 2.erişte cacık 3.et kavurarak
harcamadan kurtuldum :) nerden baksak 25tl*3=75 tl kardayız ayrıca temizlik için yardımcı da almadık kendimiz temizledik evimizi 75tl de öylr kardayız :)
bu miktar paraları ayırdım yoksa bilinmeden harcanıp gidiyor...

kasaptan 100tl ye aldığımız et ve kıymayı farklı menülerle en az 10 öğün yiyebiliyoruz..ancak 100tl ye dışarda en fazla 3 kez yemek yiyebiliyoruz..
araada sırada dışarda yiyoruz ancak sıklaştırmak ve sürekli hale getirmek cidden külfetli...

en çok da haftasonu atıştırmalıklarımızı hazırlayıp çayımızı kahvemizi yapıp sahile karşı kamp sandalyelerimize oturup eşimle oğlumla muhabbet etmeyi seviyorum...
bir de bahçede ekip dikmeyi...geniş ailemle...
zaten hayat böyle anlardan dolayı çok güzel değil mi?

X