Tatil de gerekli tabiSelam kızlar
Bugün ev bakmaya gitmiyoruz
Biraz gerildik eşimle ama düşününce ona hak verdim, bugün tatil bize
Sinemaya gidip kafa dağıtacağız
Ev bakmaya gitmedik ama gündemimiz hep ev. İnternetten bakıyoruz, önceki gezdiklerimiz değerlendiriyoruzTatil de gerekli tabi
ev sahibi de niye vazgeçerek neyse sabır bulacaksınız emin olBacım emlakçının bulduğu tüm evleri gezdik ama beğenmedim ya da fiyatı çok yüksek geldi. Bir tane evi begendik, fiyatı da çevreye göre iyiydi tamam dedik ama ev sahibi vazgeçti
Su an olabilir dediğimiz bir ev yok
Bu haftada emlakçı birkaç ev ilanı yolladı ama beğenmedim ve fiyat yüksek
Yarın da yine bakmaya gidecekmiyiz daha karar vermedik
iyi yapmışsın bende seneye giyinecegim. Şaka maka en son 4 yıl önce almıştım kasemi. Bu çok tarz hardal tam aradığım model ama seneye de insllhin hardal modası devam eder. 499 TL den o mağazaya özel ekstra yüzde 30 indirimle aldım 350 ye. Cidden bakan diyor kaliteli olduğu bellli. Tüm aile gruplarına resim atttim da ... Bot ya Gön alacam yine. Hotiç aldo sevmiyorum kaç ayakkabı aldıysan beklemede dolapta rahat değiller ama Gön cidden hem rahat hemde çok uyguna1399 TL ye aldın anladım yuhhhh diyecektim ama düşmüş fiyatı:) ne kadar düşmüş olanilirse :)
Ben de bugün internetten 2 bot kendime, 1 ayakkabı eşime aldım.
Öğlen de şirketin oradaki mağazada indirim vardı, kapatıyorlarmis. 3 tane bot beğendim, içi dışı deri ve çok uygun fiyatı, onları da ayirttim. Pazartesi geniş zamanda bakıp onlardan da bir tanesini kesin alacağım.
Böyle söyleyince yuhh o kadar botu ne yapican demeyin, internetten gelenlerin kalıbı olmayabilir, bir de bu kış hicbisey almadım. Seneye giyerim:)
çok geçmiş olsun canım. acil şifalar versin rabbim.Canlarım annem çok iyi şükür. Atlattık. Güzel geçti. Biraz ara ara safra kusmaları oluyor. Onun haricinde sorunumuz yok. Kapalı oldu.
Allah razı olsun hepinizden
Selam bacimbenimde durum sen gibi inanılmaz yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. Ayın 15 diye gireyim istedim ama ne birikim ne bişey. Gün içerisinde bir miktar gram altın alayım istedim ama 163.4 lerdeydi atın 15 i ile 25 i arası en pahalı evresi oluyor sonra düşüyor diye boşa almayim 1 hafta sonra alırım dedim bakalım bacım.selam kızlar
bu aralar işler çok yoğun pek girecek fırsatım kalmıyor
ev iş mesailer ile zaman geçiyor
@bademli kurabiye Z zeyneprerkgokce ? nasılsınız
geçmiş olsun tez zamanda kalkar inşallahCanlarım annem çok iyi şükür. Atlattık. Güzel geçti. Biraz ara ara safra kusmaları oluyor. Onun haricinde sorunumuz yok. Kapalı oldu.
Allah razı olsun hepinizden