BİRİKİMCİ HATUNLAR

ev sahibi de niye vazgeçerek neyse sabır bulacaksınız emin ol

iyi yapmışsın bende seneye giyinecegim. Şaka maka en son 4 yıl önce almıştım kasemi. Bu çok tarz hardal tam aradığım model ama seneye de insllhin hardal modası devam eder. 499 TL den o mağazaya özel ekstra yüzde 30 indirimle aldım 350 ye. Cidden bakan diyor kaliteli olduğu bellli. Tüm aile gruplarına resim atttim da ... Bot ya Gön alacam yine. Hotiç aldo sevmiyorum kaç ayakkabı aldıysan beklemede dolapta rahat değiller ama Gön cidden hem rahat hemde çok uyguna

Günaydın kızlar . Herkese sağlık dolu bol birikimli muhteşem bir hafta diliyorum. Bu hafta da hem maaş hemde dünya çapında bir tuketim günü var olduğu için aman dikkat diyerek başlayalım.

Z zeyneprer annenenin ameliyat i kolay gece inslh erkenden iyileşir ..

biz de tüm birikimimizi bozduk.
gram altın . vs
ev aldık.
şimdi borç ödüyoruz.
ufaktan almaya başladık yine gram altın.
ben değil eşim alım yapıyor artık.
ona da bulaştırdım bu işi

MERHABA KIZLAR UZUN ZAMANDIR YOKTUM ÇOOK ÖZLEMİŞİM SİZİ BİR ÇIRPIDA OKUDUM YAZDIKLARINIZI NE ÇOK ŞEYLER OLMUŞ ÖYLE ANNESİ AMİLYAT OLAN ARKADAŞA ACİL ŞİFALAR VERSİN RABBİM EV ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞTA İNŞ BÜTCENE VE HAYALLERİNE UYGUN YERİ TEZ VAKİTTE BULURSUN EV ALMAK ZOR İŞ VALLA EDERİNDEN FAZLA FİYAT BİÇİYORLAR ALTIN KAPLAMA EV YAPSAK DAHA UYGUN OLUR HERALDE :)

selam kızlar
bu aralar işler çok yoğun pek girecek fırsatım kalmıyor
ev iş mesailer ile zaman geçiyor
@bademli kurabiye Z zeyneprer kgokce ? nasılsınız
Selam bacimbenimde durum sen gibi inanılmaz yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. Ayın 15 diye gireyim istedim ama ne birikim ne bişey. Gün içerisinde bir miktar gram altın alayım istedim ama 163.4 lerdeydi atın 15 i ile 25 i arası en pahalı evresi oluyor sonra düşüyor diye boşa almayim 1 hafta sonra alırım dedim bakalım bacım.

Z zeyneprer bacım senin durum nasıl annnen nasıl oldu tekrar geçmişler ola.

Merhaba kızlar çok şükür bir sıkıntımız yok. Ağrı sızı vardı doğal olarak. Hastanede 3 gün kaldık. Benim için yoğundu. Hastanede kaldım, eve yemek yapmaya gittim geldim.
Eve geçince hem anneme hem anneanneme bakmam gerekti. Haraketli günlerdi. Ziyarete gelen gidende çok oldu.
Pazartesi nöbetçiydim. Artık evdeyim. Malum biraz yorgun ve keyifsizim.
Hepinize çok teşekkür ederim. Beni düşünüp aklınızdan geçirmeniz dahi çok mutlu etti.
Umarım hepiniz iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…