Kuzum günler yoğun geçiyor anladığım kadarıyla. Bizde biraz öyleyiz bu aralar. Hepimizin kafalar meşgul. sık giremiyoruz. Yoksa seni unutur muyuz? Benim nöbetlerim bu ara korkunç geçiyor kendime gelemiyorum yani.Kızlar okullar Açıkalın daha epi topu 4 gün bana bir aydan fazla gibi geldi bu hafta. Hem nöbet hemde kosusturmalar berbat bir his vermekte. Oğlanı kaldır giydir yedirememe hazırla ve kreş götür ordan okula geç okul desen bir başka alem sevmedim yine ya bakalım kendimi olumsuz mesajlarla doldurmayayim diyorum. Ha birde bitcoinden müthiş bir dalgada önünden fazla zarar görünce acaip acaip yorgun mutsuz huzursuz oldum. Bir düze cikamadim ve canlar. Neyse Alllah büyük tür elbet.
K kahvemsi mutluluk bacım ev de ayrı dert ama kötü ev sahibi insanı mal sahibi edermiş öyle düşün ve eminim Nisan'da bulmuş olursunuz.
Z zeyneprer bacım annenenin ameliyat da yaklaştı insalllah erken iyileşir. Kızlar var di mi bakabilecekler
@bademli kurabiye iyi gezip bence normal bile az harcamisssiniz aldıklarını okuyunca markette ucuza gelir iyi de olur.
@meyraa bacım çocuklar harika demek oturaraknamaz kılıyor benim minik de oturarak kılıyor dede ve annnannneden öyle ogrendi ne yapalım
Bitcoinle de ilgilenecek zamanın olmadı sanırım. Hayırlısı olsun umarım kazandırır sonradan.
Annemin ameliyatı pazartesi canım. Yarında nöbetçiyim pazar günü bende gidicem. Evde bide anneannemiz var bakılacak. Bende kalırım artık bir hafta filan.