- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
çooook özledim seniMerhaba kızlar çok şükür bir sıkıntımız yok. Ağrı sızı vardı doğal olarak. Hastanede 3 gün kaldık. Benim için yoğundu. Hastanede kaldım, eve yemek yapmaya gittim geldim.
Eve geçince hem anneme hem anneanneme bakmam gerekti. Haraketli günlerdi. Ziyarete gelen gidende çok oldu.
Pazartesi nöbetçiydim. Artık evdeyim. Malum biraz yorgun ve keyifsizim.
Hepinize çok teşekkür ederim. Beni düşünüp aklınızdan geçirmeniz dahi çok mutlu etti.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ayy mesailer devam mı :Siyiyim kuzum, iş güç, ev arama maratonu ile geçiyor günler.
değişik birşey yok bende bildiğin gibi
bu hafta işler çok yoğun mesideyim yine bugün
@bademli kurabiye kayıplara karıştı,Ayy mesailer devam mı :S
Hala ev aramaya devam anladığım kadarıyla.
Takma kafana canım elbet çıkacak bir tane sonuçta.
Bende çook özledim seni. Sorma gelene de hizmet gerekiyor işte valla dediğin gibi gelen yoruyor :)
Sende ne var ne yok canım aman kötü şeyler olmasın da.
@bademli kurabiye de mi yok ?
Bizim burdada aynı şekil projeler var. Dudak uçuklatan fiyatlar. Bende kara kara düşünüyorum şimdiden canım. Böyle seni de duydukça.@bademli kurabiye kayıplara karıştı,
eğer okuyorsan, seni merak ediyoruz kurbiş lütfen dön geri diye seslenmek istiyorum :)
benim bu ay çok yoğun geçiyor, geçen hafta 4 gün mesaideydim, bu hafta da 3 gün ve cumartesi gibi görünüyor
mart itibari ile biraz daha rahat olurum diye umuyorum, yine birşey çıkmazsa tabi
ev konusunda kayda değer bir gelişme henüz yok malesef, bir yerlerde olan nasibimizi bulmaya çalışıyoruz
haftasonu ailem de geldi birlikte bölgeyi gezdik,
bir tanıdık inşaatı yeni başlamış bir yeri önermişti babama oraya baktık.
müteahit site şeklinde yapacağı için fiyatı çok çoook yüksek geldi ve sonbahara teslim diyor. zaten giderken fiyatını bilmeden de aklıma hiç yatmamıştı ama babam bizim için araştırıyor, sağa sola haber saldı gönül koymasın diye gittik. projeyi çok beğendik ama bizi çok aşar.
internetten birkaç ev buldum yeni ilan girmişler, haftasonu onları gezmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa
Hoşgeldin canım umarım tez zamanda sen de toparlarsınMerhaba kızlar çok şükür bir sıkıntımız yok. Ağrı sızı vardı doğal olarak. Hastanede 3 gün kaldık. Benim için yoğundu. Hastanede kaldım, eve yemek yapmaya gittim geldim.
Eve geçince hem anneme hem anneanneme bakmam gerekti. Haraketli günlerdi. Ziyarete gelen gidende çok oldu.
Pazartesi nöbetçiydim. Artık evdeyim. Malum biraz yorgun ve keyifsizim.
Hepinize çok teşekkür ederim. Beni düşünüp aklınızdan geçirmeniz dahi çok mutlu etti.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Çok sağol canım. Hoşbulduk :)Hoşgeldin canım umarım tez zamanda sen de toparlarsın
Yok canım geçen cumartesi ev mesaidesindeydim:) Derinlemesine temizlik yaptım.Bizim burdada aynı şekil projeler var. Dudak uçuklatan fiyatlar. Bende kara kara düşünüyorum şimdiden canım. Böyle seni de duydukça.
Neyse biraz daha araştır bekle bakalım.
Gönlüne göre bulamazsan en güzeli yatırım için almak, kiracı koymak sanki.
Hafta sonu gitmedin mesaiye inşallah. Bitsin inşallah şu mesailerin de rahatla biraz
Hamarat kadın hiç durma. Maşallah sana.Yok canım geçen cumartesi ev mesaidesindeydim:) Derinlemesine temizlik yaptım.
Benim ev sahibi ile sorunum var biliyorsun mecburen bu evden çıkacağım bir daha kiraya gitmek istemiyorum.
Mart sonuna kadar gönlüme göre bakacağım sonra mantıklı davranmak zorundayım. o zamana kadar istediğim gibi bulamazsam, güzergahı ve bütçeme uygunluğuna göre ortalama bir yere karar vereceğim
Canım geçmiş olsun hayırdır ya ms nerden çıktı. Hay Allah. Nasıl şüpheleniyor. Daha mr çekilmemişsin bile dur bakalım içini ferah tut.Slm kızlar Zeynep bacım annenenin iyi olmasına sevindim. Sende toparlariz erkenden iş güç islerini. Kahvemsi bacım sende pek yogunsun vallla Alllah kolaylık vere o projeler cidden güzel oluyor da ah para vah para gecenn internette okudum allah vermeyev millet haberin altinaaaoyl e kötü yorumlar yazmiski inanamadim biz millet olarak ne ara bu hale geldik diye. Yok İstanbul'da ev alacaklar üç yıl beklesin nasılsa bu 3 yılda büyük deprem olucakmismis evler yariyariya ucuzlayacakmismis alllahim verip göstermeye afetleri ... Nasilda yaziyorlar almayın ..... Vs diye.
Bu arada sinirliler nerede kızlar kurabiyeler portakal....
Bende de sağlık berbat MS olabilir on tanıya göre beyin mr i ve egg çekilecek uf bana da dua edin...
@zeyneprer sen bilirsin belki kanda üre azot u çok çok düşük seviyede ise ne oluyor birkaç birşey daha var abuk sabuk degerlerde . Beyin cerrrahi arkds var ama ona sormadım hemen en kötüyü yormamak adına...
Kesinlikle stres.... El ayaklarda uyuşmalar arttti. Şiddetle baş agrilarim. Ve en önemlisi geceleri uyandığımda ağzım kan li dilim dişlerim ağrıyor. Ve bazen en alakasız zaman ve yerlerde beynimin istediği kelimeler değilde anlamsız sesler çıkar oldu ağzımdan. Ha çift görmem de cabası. Gözlerime birsey oluyor adetaCanım geçmiş olsun hayırdır ya ms nerden çıktı. Hay Allah. Nasıl şüpheleniyor. Daha mr çekilmemişsin bile dur bakalım içini ferah tut.
Canım bun karaciğer ve böbrek fonsiyonları ile alakalı bi test daha çok. Bazı başka şeyleride gösterebiliyor. Tam ayrıntılı bende bilemiyorum şimdi açıkçası. Detaylı başka görüntülemeler filan yapılmalı. Tek başına çok anlamlı olmaz nedeninin bulunması gerekir.
Dur bakalım üzme kendini herşeyin başı stres sıkıntı. Moralini yüksek tut.
Hay Allah ya. Dur bakalım hemen kondurma sen tetkiklerin yapılmadan. Göz dr gittin mi?Kesinlikle stres.... El ayaklarda uyuşmalar arttti. Şiddetle baş agrilarim. Ve en önemlisi geceleri uyandığımda ağzım kan li dilim dişlerim ağrıyor. Ve bazen en alakasız zaman ve yerlerde beynimin istediği kelimeler değilde anlamsız sesler çıkar oldu ağzımdan. Ha çift görmem de cabası. Gözlerime birsey oluyor adeta
Göz doktoruna daha önce de giymiştim bilmem kaçıncı sinir hücresi felci dedi o ayrı ama ağrı sızı uyuşma konuşamama yoktu onlar niye olduysaHay Allah ya. Dur bakalım hemen kondurma sen tetkiklerin yapılmadan. Göz dr gittin mi?
Hepsinin bi nedeni olabilir. Tabi tetkiklerini yaptır sakın aksatma. Allah vermesin kötü şey inşallah.
İnsan bazen kendini sinir stresten o kadar kasıyor ki ve hiç anlamıyor. İşte sonuçları da bu oluyor.
Sen hemen kötü düşünme canım. Geeginlikten olur herşeyden olabilir. Gözde problem olunca ağrı yapabilir başını da ağrıtabilir. İşinde hep kafa yorgunluğu yapan bi iş. Kafa dolu olunca insan diyeceğini de yapacağını da unutuyor.Göz doktoruna daha önce de giymiştim bilmem kaçıncı sinir hücresi felci dedi o ayrı ama ağrı sızı uyuşma konuşamama yoktu onlar niye olduysa
Evet zaten kötüye yorupda ne edecem bir dakika duramiduram ki . Dediğin gibi dur bakalım.Sen hemen kötü düşünme canım. Geeginlikten olur herşeyden olabilir. Gözde problem olunca ağrı yapabilir başını da ağrıtabilir. İşinde hep kafa yorgunluğu yapan bi iş. Kafa dolu olunca insan diyeceğini de yapacağını da unutuyor.
Kötüye yormayalım, kötü düşünmeyelim hemen.
Ayrıca çok sağolasın bacimSen hemen kötü düşünme canım. Geeginlikten olur herşeyden olabilir. Gözde problem olunca ağrı yapabilir başını da ağrıtabilir. İşinde hep kafa yorgunluğu yapan bi iş. Kafa dolu olunca insan diyeceğini de yapacağını da unutuyor.
Kötüye yormayalım, kötü düşünmeyelim hemen.
Ne demek canım benim. Kendine dikkat et.Ayrıca çok sağolasın bacim
Evet iyi iyi de çok geç uyuyor geç uyanıyor onunuyutmakla mesgulsuj kusura bakma geç yazdimNe demek canım benim. Kendine dikkat et.
Oğluşun iyi mi