evet bu ay çok artacağı söylendi altin in bakalim öyle olacak mi evet aslında vadeye koyacaksın ne kadar geleceğini bilirsin. biz kendimize entrika arıyoruz galiba:))) kinoa evde var hatta ..kavanoza koydum o bana bakıyor ara ara ben de ona. aramız yok ama, görmezden geliyorum :))))
o kadar çok 2018 de artacak dediler ki. bankacım bile altın al artık hesaba yatırma şubattan sonra çok artacak dedi. o sebeple oturdum bekliyorum ben.
Günaydın canımGunaydin kızlar :)))
Danışmak istediğim bir konu var.
Pirinç stokluyor musunuz?
Dün şu aldığım 2.5 kg 10.95 yerli pilavlık pirinç çok aklımda kaldı.paketi açmadan uzun süre muhafaza olur mu bioceklenmeden? Bi akıl verin lutfen
Buzdolabı iyi fikirmis tatlım , alayım bari bugün yeniden o halde.bi daha bulamam bu fiyata sankiGünaydın canım
Fazla aldıysam açmadan buzdolabına koyuyorum ben . Hiçbirşey olmuyor
GAYET UYGUN FİYATI..Buzdolabı iyi fikirmis tatlım , alayım bari bugün yeniden o halde.bi daha bulamam bu fiyata sanki
Bir kaç gün önce açık pirinç aldım deneyecepim. Yerli yazıyordu kilosu 4 tl yoktu tam hatırlamıyorum yarım filan aldım denemek için. Bakalım.Buzdolabı iyi fikirmis tatlım , alayım bari bugün yeniden o halde.bi daha bulamam bu fiyata sanki
Allah kavuştursun canım. Bende buna benzer şeyler yaşadım eşim şarktaydı yanına gidemedim. Bende çocuk yoktu.GÜNAYDINLAR :)
yeni birgün ..cumaya son 1 :)
nasipse haftaya bu gün eşimle kavuşuyoruz...
gerçi 1ay sonra askere gidecek ama birlikte geçirdiğimiz her dakka çok kıymetli...
ayrıca 1aydır k.validem bizde..yemek temizlik açısından rahatım..
boşluklarımda çekmece dolap düzenleme işleriyle uğraşıyorum..
malum eşim gidince oğlumla tek başıma ilgileneceğim..iş sonrası bütün vaktimi ona vereceğim..
iş yapmaya ne kadar fırsatım olur bilemem..
haftalık görevli çağırmak seçeneklerim arasında..
bir şekilde bir düzen tutturmam gerek...
oğluma annem bakacak k validem gidince..
annemi evinden al bize getir,kahvaltı sonra iş ..biraz zorlayacak ..
oğlum uyanmazsa onu nasıl götüreceğim bilmiyorum...
ah sorular sorular....
bi fikir>?
Allah kavuştursun canım. Bende buna benzer şeyler yaşadım eşim şarktaydı yanına gidemedim. Bende çocuk yoktu.
Evet çok zor olacak senin için. Oluruna bırak ama bir şekilde düzene girer. Annen yakınsa sorun olmaz. Çocuğu kreşe bakıcıya işe gelmeden bırakan arkadaşlar var çok. Ama annen gelecekse çok daha güzel olur tabi.
Sen annene gitsen taşınmış gibi yani eşim askerde iken ben öyle yapmıştımGÜNAYDINLAR :)
yeni birgün ..cumaya son 1 :)
nasipse haftaya bu gün eşimle kavuşuyoruz...
gerçi 1ay sonra askere gidecek ama birlikte geçirdiğimiz her dakka çok kıymetli...
ayrıca 1aydır k.validem bizde..yemek temizlik açısından rahatım..
boşluklarımda çekmece dolap düzenleme işleriyle uğraşıyorum..
malum eşim gidince oğlumla tek başıma ilgileneceğim..iş sonrası bütün vaktimi ona vereceğim..
iş yapmaya ne kadar fırsatım olur bilemem..
haftalık görevli çağırmak seçeneklerim arasında..
bir şekilde bir düzen tutturmam gerek...
oğluma annem bakacak k validem gidince..
annemi evinden al bize getir,kahvaltı sonra iş ..biraz zorlayacak ..
oğlum uyanmazsa onu nasıl götüreceğim bilmiyorum...
ah sorular sorular....
bi fikir>?
altın düşmesin hatta yükselsin lütfennnSelam kızlar
Ne güzel sohbet etmişsiniz, bana da okuması düştü ..
Altın 15 yılda epeyce katlamış .
damla cikolata m paylaşmış böyle görünce iyi oldu bana . Tabi o da risk bir dönem düşmüş. Ama yine yükselmiş.
O zaman altıncı turta altına devam derbenim düşüncem uzun vadede olacak kısmetse .
Ama yakın zamanda kullanacak olsam nakit biriktirmeyi tercih ederdim..
Merhaba evet harcamamakta ciddi bir birikim. Ancak sonra o harcanmayanlari başka bir şekle sokup kesin harcamama yapmak onemlimerabaalar arkadaşlarım ...
naıslsınız..
birikim yapmak çok güzel..
ancak ciddi özen gerektiriyor..
işe başladığımdan beri ilk defa maaşı alalı 5gün olmasına rağmen peki bi harcama yapmadım..
bereket versin Allah ım ..
altın almayı düşünüyorum ancak çok da emin olamıyorum...
şimdilik harcamamaya devam...
harcamadığını yatırıma dönüştürmek ..haklıısn çok hemde...Merhaba evet harcamamakta ciddi bir birikim. Ancak sonra o harcanmayanlari başka bir şekle sokup kesin harcamama yapmak onemli
annemlerden her gün işe gelmek öğlen gitmek geri gelmek akşam tekrar gitmek ancak arabayla olabilr..Sen annene gitsen taşınmış gibi yani eşim askerde iken ben öyle yapmıştım
Benim sık nöbetten iyice allak bullak olan düzenimle bi uykular filan uyumaya çalışıyorum :)selam kızlar, neredesiniz