BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet bu ay çok artacağı söylendi altin in bakalim öyle olacak mi evet aslında vadeye koyacaksın ne kadar geleceğini bilirsin. biz kendimize entrika arıyoruz galiba
bu ay da geçsin bakalim

Gunaydin kızlar :)))

Danışmak istediğim bir konu var.
Pirinç stokluyor musunuz?
Dün şu aldığım 2.5 kg 10.95 yerli pilavlık pirinç çok aklımda kaldı.paketi açmadan uzun süre muhafaza olur mu bioceklenmeden? Bi akıl verin lutfen

Günaydın canım
Fazla aldıysam açmadan buzdolabına koyuyorum ben . Hiçbirşey olmuyor

GÜNAYDINLAR :)
yeni birgün ..cumaya son 1 :)

nasipse haftaya bu gün eşimle kavuşuyoruz...
gerçi 1ay sonra askere gidecek ama birlikte geçirdiğimiz her dakka çok kıymetli...

ayrıca 1aydır k.validem bizde..yemek temizlik açısından rahatım..
boşluklarımda çekmece dolap düzenleme işleriyle uğraşıyorum..
malum eşim gidince oğlumla tek başıma ilgileneceğim..iş sonrası bütün vaktimi ona vereceğim..
iş yapmaya ne kadar fırsatım olur bilemem..
haftalık görevli çağırmak seçeneklerim arasında..
bir şekilde bir düzen tutturmam gerek...
oğluma annem bakacak k validem gidince..
annemi evinden al bize getir,kahvaltı sonra iş ..biraz zorlayacak ..
oğlum uyanmazsa onu nasıl götüreceğim bilmiyorum...
ah sorular sorular....

bi fikir>?

Allah kavuştursun canım. Bende buna benzer şeyler yaşadım eşim şarktaydı yanına gidemedim. Bende çocuk yoktu.
Evet çok zor olacak senin için. Oluruna bırak ama bir şekilde düzene girer. Annen yakınsa sorun olmaz. Çocuğu kreşe bakıcıya işe gelmeden bırakan arkadaşlar var çok. Ama annen gelecekse çok daha güzel olur tabi.

Merhaba kızlar. Yine çok yoğun bir nöbetti ya. Orda uyuyakalmışım sabah. Şimdi de tv karşısındayım uyurum bir ara galiba :S

normaldede annem bakıyor oğluma canım..
Allah a şükür ailemle aynı şehirdeyiz ve yakınız...
hayırlısıyla olsun inşaallah her şey

Sen annene gitsen taşınmış gibi yani eşim askerde iken ben öyle yapmıştım

Son düzenleme:
selam kızlarrrr
ben yine mesailerden canlı yayın yapıyorum
çok yoğun, stresli ve gergin bir gün benim için,
işini doğru düzgün yapmayan kimseler yüzünden çok sıkıntılar yaşadım, planladığım iş programının çoook gerisindeyim, şubat ayı benim için çok zor olacak çoook
artık dayanamayıp herkese esip gürledim.
yumuşak davranınca karşılığı bu mu olmalı yani
sabahtan berdir geçmek bilmeyen bir baş ağrısı da bonusum
bir an önce evime gidip, duş alıp uzanmak istiyorum
lütfen bu gün bitsin bir an önce

altın düşmesin hatta yükselsin lütfennn
ben şu evi alana kadar altın düşmemeli, yoksa tüm hesap kitap yine bozulacak
sabah ilk piyasa açıldığında enparada altının gramı 159,50 görünce dünkü mesia harcirahım ile hemen altın aldım
sonra da yaaa ben peşinat altınlarımı 164lere geldiğinde bozdurmadım, şimdi düşemez hayırrrr diye sinir oldum
zaten sonrasında tüm günüm çok kötü geçti :)))

3434. Sayfadayim. Kızlar hiç merak etmemisssiniz beni ;( ay çok çok kosusturmadan yazamadım ah ah

Kızlar okullar Açıkalın daha epi topu 4 gün bana bir aydan fazla gibi geldi bu hafta. Hem nöbet hemde kosusturmalar berbat bir his vermekte. Oğlanı kaldır giydir yedirememe hazırla ve kreş götür ordan okula geç okul desen bir başka alem sevmedim yine ya bakalım kendimi olumsuz mesajlarla doldurmayayim diyorum. Ha birde bitcoinden müthiş bir dalgada önünden fazla zarar görünce acaip acaip yorgun mutsuz huzursuz oldum. Bir düze cikamadim ve canlar. Neyse Alllah büyük tür elbet.
K kahvemsi mutluluk bacım ev de ayrı dert ama kötü ev sahibi insanı mal sahibi edermiş öyle düşün ve eminim Nisan'da bulmuş olursunuz.
Z zeyneprer bacım annenenin ameliyat da yaklaştı insalllah erken iyileşir. Kızlar var di mi bakabilecekler
damla cikolata iyi gezip bence normal bile az harcamisssiniz aldıklarını okuyunca markette ucuza gelir iyi de olur.
@meyraa bacım çocuklar harika demek oturaraknamaz kılıyor benim minik de oturarak kılıyor dede ve annnannneden öyle ogrendi ne yapalım

Merhaba evet harcamamakta ciddi bir birikim. Ancak sonra o harcanmayanlari başka bir şekle sokup kesin harcamama yapmak onemli

Sen annene gitsen taşınmış gibi yani eşim askerde iken ben öyle yapmıştım
annemlerden her gün işe gelmek öğlen gitmek geri gelmek akşam tekrar gitmek ancak arabayla olabilr..
evim normalde hemen karşıda:
ah bilmiyourm..
hafta içi ev haftasonu annemler olabilir aslında..hem abimlerin çocuklarıyla oynar oğlum..
bilmiyorum şu sıra muallaktayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…