BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
kgokce kötü düşünme sakin, yoğun iş yaşantısı, hayat stresi birçok hastalığın belirtisi gibi görünür, sen içini ferah tut
İyi düşün iyi olsun canim
gunaydin bacım. Evet. Bakalım zamansızlık ne zormuş yetisemiyorum inanır mısın. Ayrıca vallla yorucu da olsa işte dinleniyorum demek ne garip ev çocuk çok zor

Çok şükür canım eski halime döndüm :)
Sen nasılsın işler yoğun mu
Nöbetler in nasıl bacım. Aslında saçma ama bende ki algı su aman olsun bitsin bir hafta dış sıkayim rahat edeyim yani nöbet ard Arda tutup üç hafta rahat geçeyim ama yanlış algı. Vücut kaldırmıyor zor

Gündüz iyiydi de gece işler açıldı maşallah. Canım zaten hepsini ardarda tutmak istesen bile 15 gün ediyor. Gün aşırı tutunca yani.
Eskiden yapılıyordu ama artık 1 haftadan fazla ara açmıyorlar. Tabi şehir şehir değişiyor. Ama gün aşırı tutmaktan nefret ediyorum. İnsanı mahvediyor.
Sende keyifler nasıl?

kızlarr merhaba...

ben de sizleri çok özledim K kahvemsi mutluluk Z zeyneprer kgokce

2 haftadır girememişim sisteme. önce yatılı misafirlerim vardı. sonrasında bir sürü koşuşturmam oldu.
yürüyüşe ve yüzmeye başladım. hafta içi sabah çıkıp akşam üstü dönüyorum eve..

bu ara birikim hiç yok, deli gibi para harcadık.birikimime dokunmamak için eşim avans çekti, önümüzdeki aya bile borçlu konumdaız şuan. birikim yapmak istemyormuş, bunalıyormuş eşim.

dün gece fasıla gittik 2 kişi 400 tl para harcadık. içim çok acıyor ama eşime laf anlatmaktan bunaldım.
açıkcası birikim yapacam diye onu bunaltmaktan da korkuyorum. bende durumlar bu şekilde.

yorgun hissediyorum.kafam kazan gibi. geceden kalmayım. uzandım tv seyrediyorum.

bu arada hiç bildirim maili gelmedi bu sefer kk dan. dün zeyzeyim özelden yazmış merak edip öyle gördüm geldim, meğerse buralarda sohbet devam ediyormuş...

sizler nasılsınız;? her şey yolunda mı?

sabah marketleri gezdim.
a101 lerde 10 tl alışverişe 17 tllik dardanel ton balığı 9.90 a mı ne düşüyordu, hemen aldım, sevilir bizde ton balığı.aklınızda olsun...

bim de nestle çokella büyük boy 10 tl civarıydı, ayrıca domates sos 700 gr 2.45 di bunlardan da aldım, aklınızda bulunsun...

bugünde bim, a101, migros derken 70 tl civarı gitti yine.

Yaaaaa çok özledim seni, müge anliya haber verip atacaktım seni
İki satır olsun yaz canım bizlere

aaaa nasıl bildirim gelmedi vallla bende çok sordum iyiki yazmış Zeynep özelden. Hattta bende uzun süre giremeyince çok para harcamıştım dedim aynısını yaşıyor kurbis .. ama ciddden 400 TL ne dur yahu nerdeyse iki çeyrek ne içtiniz kız öyle , işin şakası ama cidden gençsin yeni evli sayılırsın elbettte borç batağına gir demem ama yine de gönlünce olanca harca gez ye iç bacım. Geriye bakınca güzel anılar biriktirmek gerek. Hayat çok çok kısa. Sonra çoluk-çocuk hastalık vs girince daha iyi anlıyorsun hem geçmişi hemde PARANİN DA ÖNEMİNİ . O bilinçle gereken en harca ay ay. Neyse yeniden hoşgeldin yüzme keşke bir kafa dengim olsa da bende gitsem ay ay

kgokce canım geçmiş olsun tüm hastalıkların başı stres sen üzme kendini allah yavrunu sana seni yavruna bağışlasın inşallah
Amin bacım tüm güzel dileklerin için. Çok çok teşekkürler. Sorma az ağrım var oğlan arttı metal arabasını deli gibi bir hızla kafa taşıma gözüme vurdu da şişti ağrıdı. Bir an kör oldum sandım . Valla ne zormuş cocuk buyütmek

Zor evet zor demek öyle dediğin gibi şehir şehir değişiyor heralde. Bir arkdsm var doğuda işleri kolay gibi sana nazaran. Yoksa ne kolayı. Şu Adıyaman'da ki ekibi okudun mu görevden uzaklaştırıldı bacım. Aman yani

Selam kızlar
Biz bugün yine ev gezmeye gittik
Bir sürü ev gördük, begendiklerim tabiki bütçemizin üstünde yine
Eşim artık isyanlarda ne zaman normal hayatımıza döneceğiz, her pazar ev aramaktan yoruldum diyor
Fiyatı bütçemize yakın birkaçı evi beğendiğini ve benimde artık mantıklı dusunup bunlardan birini seçmem gerektiğini söylüyor.
Bir de babamı arayıp ona dert yanmış, her eve bir kusur buluyor diye:)))
Çift yönlü baskı görüyorum resmen
Ama içime sinmeyen, yuva hissi vermeyen bir ev almayacağım nokta

selam bacım.yine ev bakmışsınız ne hoş. Ama kararlılığın daha bir hoş cidden nokta koyabiliyorsan bak biraz daha eminim en makul ve en mantıklı sini yapacaksındir. Herşey gönlünce olsun

selam bacım.yine ev bakmışsınız ne hoş. Ama kararlılığın daha bir hoş cidden nokta koyabiliyorsan bak biraz daha eminim en makul ve en mantıklı sini yapacaksındir. Herşey gönlünce olsun
sağol canım, rabbim isteyen herkese en güzeli versin inşallah
kesinlikle kararlıyım içime sinmeyen bir evi sırf mantıklı diye almayacağım
belki bir ömür geçireceğim o evde, bir de bir sürü borç yapıp alınacak mutlaka içim ısınmalı

iyi haftalar kızlar. yürüyüşümü yapıp geldim,bugün yüzme yok.ev işleri vs boğulacağım yine.

dün şehirdışına çıktık ve outlet avm bulduk. kredi kartımı dün ödedim ve tekrar harcamaya başladım bile boynerde çok güzel indirimler vardı.altınyıldız kazak 226 tl den 69 a düşmüş, fabrika kazak 169 dan 49 a, polo gömlekler 140 dan 75 e inmiş. 1 er tane aldık eşime. ... vitamin siparişi verdim kendime 190 tl. 415 tl bu şekilde gitti bile. gidiş dönüş, yolda 40 tl pide yedik vs derken yine harcamalı bir haftasonu oldu.

bu sabah da yürüyüş sonrası çarşıda gezdim, 2 adet borcam aldım 20 tl, markette 30 tl harcadım..bu ara sırf harcıyorum

Yaaaaa çok özledim seni, müge anliya haber verip atacaktım seni
İki satır olsun yaz canım bizlere

canımsın, ben de çok özlüyorum sizleri. yazarım söz, merak etmeyin siz.
ev aramaya devam hala?
inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bulursun tatlımmm

mailime bildirim geliyordu normalde gelmemiş canım bu sefer.
aynen çok harcadım bu ara.canım sıkkın.
400 tl bence de çok, ciğerim yandı valla :) 100 lük rakı içtik 220 tl yazmış, 3 porsiyon ciğer yedik 90 tl ona yazmış, 5 adet meze 40 tl, 10 tl de kuver ve su. meyve ve kahveyi ikram etmiş sağolsun :) taksiile gtiik döndük 20 gidiş,20 dönüş, toplam 400 uçtu gitti.gönlümce gezip tozunca değil birikim yapmak, ay sonunu çıkaramıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…