BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kuzum günler yoğun geçiyor anladığım kadarıyla. Bizde biraz öyleyiz bu aralar. Hepimizin kafalar meşgul. sık giremiyoruz. Yoksa seni unutur muyuz? Benim nöbetlerim bu ara korkunç geçiyor kendime gelemiyorum yani.
Bitcoinle de ilgilenecek zamanın olmadı sanırım. Hayırlısı olsun umarım kazandırır sonradan.
Annemin ameliyatı pazartesi canım. Yarında nöbetçiyim pazar günü bende gidicem. Evde bide anneannemiz var bakılacak. Bende kalırım artık bir hafta filan.

Evet arada evinde arada annende kalırsın bence de. Hep evde olsan sıkılırsın, hep annende kalsan belki kalabalık filandır çocukla belki sıkıntı yaşarsın. Kafana göre artık.
İşin eve çok yakın değil galiba.
Allah yardımcı olsun. Tüm çalışan kadınların büyük derdi bu. Çocuğu bırakmak maalesef. Annen yakın diye şükret kesinlikle

dikkat et kendine canım,
ben şubat bitene kadar yoğun olacağım
yarın da çalışıyorum

evimle işim karşılıklı..evden işe 5dk sürüyor...annemler arabayla 10dk...çok şükür yakınlar arkadaşım..

evimle işim karşılıklı..evden işe 5dk sürüyor...annemler arabayla 10dk...çok şükür yakınlar arkadaşım..
Ay çok güzelmiş ev iş arası yakın olması büyük nimet. Şimdiye kadar işe gitmek için o kadar çok yol katettim ki nefret ediyorum artık yollardan.
Ben çok mu şanssızdım ne okullarımda uzaktı. Bi lisede rahattım.
Şimdi de işim arabayla 10dk ama annem uzakta. Çıcuk olurda annemin yakınına taşınırsam yine bi dünya yol :S of hayat çok zor

Off yarın da mı kötü olmuş. Bu aralar hepimiz bi yoğunuz şubat bize iyi gelmedi galiba :S
2018 çok yoğun geldi, hızla da geçiyor
Eve gelince ortalığı topladım, süpürge açtım, sildim. WC banyo cifledim, toz aldım.
Bir makina çamaşır yıkadım. Şimdi de bulaşık makinası çalışıyor.
Evde yapılacak bir iş kalmadı.
Yarın sabahtan şirkete geçeceğim. İslerimi toparlamam lazim haftaici mesai cok yorucu oluyor ve eşimle de vakit geçiremeyince sorun oluyor
Akşamüzeri de kız arkadaşlarımla çıkacağız
Pazar programı malum ev bakacağız yine :)
Emlakçı aradı bugün birkaç ev bulmuş, inşallah gönlümüze ve bütçemize uyan düzgün bir yer buluruz bu sefer

Oh hamaratlığın üzerinde yine. Bi dünya iş yapmışsın maaşallah. Ben bugün yine sadece yemek yapabildim. Makine tam dolmadı anneme gitmeden yıkamak istiyordum aslında. Pazar sabah gelince yıkarım artık.
İnş umduğun gibi çıkar canım. Vallahi bu arama süreci de çok sıkıntılı (

günydın kızlar

kuzu evde sınırlı vakit geçirince mecburen herşeyi halletmek gerekiyor
senin işin de çok yorucu ama uyku düzeni de bozulunca insanın birşey yapası gelmiyor ki

sana da kolay gelsin kuzum,
ben kimse olmadığı için daha rahat çalışıyorum bugün stres yok en azından
sen de iyi bir iş günü geçirirsin umarım
Bugün gündüz rahattık şükür. Akşam üzeri açıldı biraz işler. Çoktandır geçirdiğim en iyi nöbet diyebilirim şimdilik. Umarım geceside güzel olur :S
Sen ne yaptın yarın tatil yani ev arama günü :S

Maşallah diyelim de gece de sakın geçsin o zaman kuzum
4e kadar çalıştım, sonra arkadaşlarımla buluştuk, biraz mağaza gezdik. Bazi uffak tefek eksiklerimi aldim.
Kızlarla kahve içmeye çıktık sözüm ona daha yeni kalktım eve dönüyorum:)
Keyifli vakit geçirdim ama iyi oldu.
Yarın evet ev arama günü, ama eşim bu hafta ssehirdisinda cok yoruldum, yarın biraz keyif yapıp sinemaya gidelim istiyor.
Havada soğuk ve yağmurlu, ne yapacağız bilmiyorum
Emlakçının bu hafta bulduğu evleri de beğenmedim aslında yarın onunla da bir konusmaliyim
Yarın hiç belli degil yani sabah ola hayrola

Ev süpürdüm sildim toz aldım
Perdeleri storlar dahil yıkadım camları sildim perdeleri astım
Oğlumun oyuncaklarını düzenledim yumuşak oyuncakları ve çadırımı yıkadım astım
Gardrop üzerini süpürdüm sildim
Oturma odasını. Şeklini değiştirdim
Tamirsel işler yaptım...
Ah yoruldum ama değdiii...

Para durumu şükür olsun iyi.. uzun zaman sonra ilk defa bu kadar iyi..harcamamak güzel...
Maaşım alalı 10gün oldu şükür hesapta henüz para var ..bereketli olsun inşaallah...

Oğlumun odasına perde diktirecektim hali hazırdaki sıcaktan erimiş yırtıldı hep..
Ama sonra vazgeçtim malum kiracıyız..başka yere gitme ihtimalimiz olabilir bir ek masraf olmasın diye .. k validem dikiş makinası ile kesip dikecek yırtık yeri..bugün yıkayıp ütüleyince perde gayet hoş Durdu
Harcama evdekini en iyi şekilde kullan felsefeme devam ...
Şükür bin şükür halimize

Evet benimde yoğun sizlerinde yoğun olması malum. Alllah şifa ve kolaylık vere bacım. İnsalllah kolay olan yoldan hallloldu pazartesi annenenin amelyati . inanır mısın annenenin ameliyat indan pazartesi ayın 12 diye bilyom. Soranlara him arkdsin annnesi 12 sin de ameliyat olacak yani ayın 12 su pazartesi diyom. Haydi haydi 14 Şubat'ta değilde amelyattan mi akılda tutyon diyolar. Kızlar seviyom sizleri. Yazismayi. Derrtleşmeyi..

kahvemsi bacım evet her pazar aklımda ev arayışın ve sen. Üç ev bulmuş yazmisssin emlakçı bakabildinz mi yarın mi.

Haydi kolay gele

Azıcık girmedim girmedim ya siteye bu arada next tower da bir mağazadan kaşe kaban aldım . 1399 TL den indirime girmis

kahvemsi bacım evet her pazar aklımda ev arayışın ve sen. Üç ev bulmuş yazmisssin emlakçı bakabildinz mi yarın mi.

Haydi kolay gele
Bacım emlakçının bulduğu tüm evleri gezdik ama beğenmedim ya da fiyatı çok yüksek geldi. Bir tane evi begendik, fiyatı da çevreye göre iyiydi tamam dedik ama ev sahibi vazgeçti
Su an olabilir dediğimiz bir ev yok
Bu haftada emlakçı birkaç ev ilanı yolladı ama beğenmedim ve fiyat yüksek
Yarın da yine bakmaya gidecekmiyiz daha karar vermedik

Azıcık girmedim girmedim ya siteye bu arada next tower da bir mağazadan kaşe kaban aldım . 1399 TL den indirime girmis
1399 TL ye aldın anladım yuhhhh diyecektim ama düşmüş fiyatı:) ne kadar düşmüş olanilirse :)
Ben de bugün internetten 2 bot kendime, 1 ayakkabı eşime aldım.
Öğlen de şirketin oradaki mağazada indirim vardı, kapatıyorlarmis. 3 tane bot beğendim, içi dışı deri ve çok uygun fiyatı, onları da ayirttim. Pazartesi geniş zamanda bakıp onlardan da bir tanesini kesin alacağım.
Böyle söyleyince yuhh o kadar botu ne yapican demeyin, internetten gelenlerin kalıbı olmayabilir, bir de bu kış hicbisey almadım. Seneye giyerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…