BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben de ilk suanki işe basladigim zaman kıymalı pırasayı şirkette görüp yok artık demiştim.
Patron etli yemek seviyor diye her gün bir çeşit etli yemek çıkarmış
Neyse ki sonradan şekeri, kolesterolü çıktı da herşeyi etli, kıymalı yemekten kurtulduk
Ben eti yemeğin içi de değilde ayrı olarak seviyorum :))

Hahahah :)) evet bende çoğu yemeği sade yaparım. Bazı yemeklere yakışıyor tabi. Yarın nöbete 4te gidicem. Halim olursa eşime birşey yapayım diyorum. Ne yapsam yine bilemiyorum :)) ayy bu ne yapsam derdi ne giysem derdi kadınların kabusu :))

canım yaa, bak işte aklın yolu bir. annen çok haklı.
son güne kadar çıkaramaz ev sahibi seni. bu psikoloji ile sevmediğ,n içine sinmeyen bi ev alıp pişman olmandan korkuyorum. o sebeple yavaş yavaş, strese girmeden hareket et tatlım. taşınmak artık çok kolay. verirsin 1000 tl gelir her şeyini paketler taşırlar gerekirse. her şey olacağına varıyor elbet. hayat güzel,kuşlar uçuyor :))) sakın sıkma kendini, sakın kuzum.

zeyzeyim buradaymış.
kuzum biz de z.yağlı yaparız ama az salça koyarız.etli ben de hiç yemedim pırasayı.

ben de K kahvemsi mutluluk gibi yemeklerde sevmiyorum eti. illa mangal , kebap olacak. evde yemek içine konan et haşlama gibi oluyor, keyif vermiyor.

mantı aç
büyük olsun ama çerkez mantısı.hem yapımı kolay hem de çok lezzetli oluor

Hahaha mantı mı ? Yok kuzum o kadar maharetli değilim. Yufka gibi açamıyorum. Küçük şeyler ancak
yok bebeğim ya açarsın.ince olmuyor o çok. büyük büyük. dur resim paylaşayım sana

6-7 tanesi doyuruyor insanı

ya da sosyete mantısı yap tavuklu.yufka ile. geçen vardı burada yemek yarışmalarında yapmıştı bi arkadaş.oy verdim hatta ona :)

Ay yok kuzum soğuk filan yok. Burda şubat iyi kış yapardı hep. Kış filan yok piyasada. Valla yazdan korkuyorum. Çok sıcak geçebilir. Klima almamız lazım :S
biz şuan 21 derecelerdeyiz yazın 100 olur artık buralaaaa :))))

bu arada etli bezelyeli talaş böreği yapabilirsin milföyden..ayranla süper gider..off acıktım mı ne

damla cikolata pek hamaratsin canım maşallah
Z zeyneprer bu kurabiye piremmmsesiinden çok şey öğrenmeliyiz
Ben böyle mantidir, hamurisidir pek yapmıyorum. Eşim sevmiyor öyle şeyleri, yapınca da hepsini ben yiyorum:)
Yarın akşam eşim yok, ben de mesaide olacağım. Yemek derdi yok:) dolaptakiler de haftasonuna yeter herhalde.
Akşam ortalığı toplayıp bir makina çamaşır yıkadim.
Yarın gece belki arkadaşım ben de kalacak, ortalık düzgün olsun:)

Hahahaaaa amannn evlere zarar benim bu hamur işi düşkünlüğüm , siz bana uymayın

Gözümden uyku akıyor,eşim halısaha maça gitti, uyumamak için zor duruyorum

bir süredir ki bu süre bir hayli uzun bir zaman dilimini kapsıyor ''birikim sade yaşam az harcama ihtiyaç dışı almama'' gibi kavramları araştırıyorum..hayatıma yerleştirmeye çalışıyorum...sanırım bu konuda biraz biraz başarılı olmaya başladım..
ekonomi mezunu olmama ve işe başlayana kadar idareli ve harcamalarını minimum düzeyde tutan biri olarak yaşayan bir insan olmama rağmen işe başlayıp para kazanmaya başlayınca harcamalarım arttı..daha doğrusu gereksiz harcamalarım.bunun yanında iş ortamı kıyafet ayakkabı aileye yardım ve sonrası evlilik çeyiz harcamalarım olduğundan bir türlü birikim yapamadım .

alışveriş yapınca mutluluk bi rahatlama oluyor sanki ..ancak bu geçici bir mutluluk ...bunu farkettim..
az harcamak işin aslı..ihtiyacın kadarını almak , eldekini değerlendirmek ,idare etmek,bir şeyi eskitip yenisini almak paha biçilemez...

işin özü şu iyi bir birikim Harcamamaktan geçer...zorunlu ihtiyaçlar ve giderler hariç....

maaşı alalı 1hafta oldu..halen hesabımda maaşımın %87si duruyor..elektirik su kk ödemelerini yaptığım halde...
bin şükür..
inşaallah daim olur...

altın alma fikrim hala var..
şimdilik eşimin şehir dışından gelmesini bekliyorum...

sinirliportakal canım nasılsın? aklım kaç gündür sende. her şey yolunda mı? bebişine dua ediyorum, inşallah sonuçlar güzel çıkmıştır. özlüyoruz seni
sağol canım iyiyim. kızımın sonuçlarında doktorun beklediği gibi sonuç çıkmadı yani teşhisi koyamadı takip edeceğiz dedi. hayırlısı inşallah. ben okuyorum sizleri ara ara girip. teşekkür ederim sizlerin de iyi olması beni mutlu ediyor :)

sinirliportakal evet nerdesin canım? Çocuk nasıl?
İyi misiniz?
sağol canım buralardayım ben okuyorum sizleri. annen için dua ediyorum sorunsuz bir ameliyat geçirir inşallah. kendinize iyi bakın.

Sağol canım benim ama olmaz ki okuyup kaçmak :S
İki muhabbet edelim gözük arada.
İyi olmanıza çok sevindim.
Çok sağol bakalım 12sinde ameliyat kısmetse. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…