Ben de ilk suanki işe basladigim zaman kıymalı pırasayı şirkette görüp yok artık demiştim.5i gwçiyordu döndğm eve. Yemektir filan şimdi oturdum. Yarın nöbete 16da gidecekmişim. İyi bari uyurum :)
Bir tabak daha var canım buyur ikram edeyim :)
Pırasayı salçasız beyaz yaparız biz. Zeytinyağlı. Salçalı etli pırasayı kayınvalidede görmüştüm de şaşırmıştım :)
Hahahah :)) evet bende çoğu yemeği sade yaparım. Bazı yemeklere yakışıyor tabi. Yarın nöbete 4te gidicem. Halim olursa eşime birşey yapayım diyorum. Ne yapsam yine bilemiyorum :)) ayy bu ne yapsam derdi ne giysem derdi kadınların kabusu :))Ben de ilk suanki işe basladigim zaman kıymalı pırasayı şirkette görüp yok artık demiştim.
Patron etli yemek seviyor diye her gün bir çeşit etli yemek çıkarmış
Neyse ki sonradan şekeri, kolesterolü çıktı da herşeyi etli, kıymalı yemekten kurtulduk
Ben eti yemeğin içi de değilde ayrı olarak seviyorum :))
Ben de burayı ve sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız, size yazmak iyi geliyor
Annemle konuştuk öğlen tam olarak senin yazdıklarını söyledi bana
Evet haklısınız bir az kafamı rahatlatmam lazım, ben hayatım boyunca hiç taşınmadim biraz da iki kere taşınmak zorunda kalırım diye korkuyorum açıkçası
Bütçe kısıtlı olunca herşeyi malesef düşünüyorum
Şimdi eve girerken yine ev sahibiyle karşılaştık, bir akrabası boş ev var mı diye sormuş buna
Walla ben bulmadan çıkmayı düşünmüyorum haberin olsun diye bir daha söyledim.
5i gwçiyordu döndğm eve. Yemektir filan şimdi oturdum. Yarın nöbete 16da gidecekmişim. İyi bari uyurum :)
Bir tabak daha var canım buyur ikram edeyim :)
Pırasayı salçasız beyaz yaparız biz. Zeytinyağlı. Salçalı etli pırasayı kayınvalidede görmüştüm de şaşırmıştım :)
mantı açHahahah :)) evet bende çoğu yemeği sade yaparım. Bazı yemeklere yakışıyor tabi. Yarın nöbete 4te gidicem. Halim olursa eşime birşey yapayım diyorum. Ne yapsam yine bilemiyorum :)) ayy bu ne yapsam derdi ne giysem derdi kadınların kabusu :))
Hahaha mantı mı ? Yok kuzum o kadar maharetli değilim. Yufka gibi açamıyorum. Küçük şeyler ancakmantı aç
büyük olsun ama çerkez mantısı.hem yapımı kolay hem de çok lezzetli oluor
yok bebeğim ya açarsın.ince olmuyor o çok. büyük büyük. dur resim paylaşayım sanaHahaha mantı mı ? Yok kuzum o kadar maharetli değilim. Yufka gibi açamıyorum. Küçük şeyler ancak
oraların soğuğu düşünüldüğünde gayet güzel tatlım, maşallahDoğalgaz 145 gelmiş bu arada kızlar.
Ay çokta güzel duruyorlar. Bakim ben bunların yapılışına bi :)yok bebeğim ya açarsın.ince olmuyor o çok. büyük büyük. dur resim paylaşayım sana
Eki Görüntüle 2107190
6-7 tanesi doyuruyor insanı
ya da sosyete mantısı yap tavuklu.yufka ile. geçen vardı burada yemek yarışmalarında yapmıştı bi arkadaş.oy verdim hatta ona :)
Eki Görüntüle 2107192
evet canım çok pratik ve lezzetli oluyorAy çokta güzel duruyorlar. Bakim ben bunların yapılışına bi :)
Yufkadan mantı oda iyiymiş :) çokpratik olur.
Ay yok kuzum soğuk filan yok. Burda şubat iyi kış yapardı hep. Kış filan yok piyasada. Valla yazdan korkuyorum. Çok sıcak geçebilir. Klima almamız lazım :Soraların soğuğu düşünüldüğünde gayet güzel tatlım, maşallah
biz şuan 21 derecelerdeyiz yazın 100 olur artık buralaaaa :))))Ay yok kuzum soğuk filan yok. Burda şubat iyi kış yapardı hep. Kış filan yok piyasada. Valla yazdan korkuyorum. Çok sıcak geçebilir. Klima almamız lazım :S
Ay sorma bende doyamıyorum bu gece. Hep bişeyler yiyesim var :Sbiz şuan 21 derecelerdeyiz yazın 100 olur artık buralaaaa :))))
bu arada etli bezelyeli talaş böreği yapabilirsin milföyden..ayranla süper gider..off acıktım mı ne
Hahahaaaadamla cikolata pek hamaratsin canım maşallah
Z zeyneprer bu kurabiye piremmmsesiinden çok şey öğrenmeliyiz
Ben böyle mantidir, hamurisidir pek yapmıyorum. Eşim sevmiyor öyle şeyleri, yapınca da hepsini ben yiyorum:)
Yarın akşam eşim yok, ben de mesaide olacağım. Yemek derdi yok:) dolaptakiler de haftasonuna yeter herhalde.
Akşam ortalığı toplayıp bir makina çamaşır yıkadim.
Yarın gece belki arkadaşım ben de kalacak, ortalık düzgün olsun:)
Aaa senin uyku saatim geçti ama olmaz kiHahahaaaaamannn evlere zarar benim bu hamur işi düşkünlüğüm , siz bana uymayın
Gözümden uyku akıyor,eşim halısaha maça gitti, uyumamak için zor duruyorum
sağol canım iyiyim. kızımın sonuçlarında doktorun beklediği gibi sonuç çıkmadı yani teşhisi koyamadı takip edeceğiz dedi. hayırlısı inşallah. ben okuyorum sizleri ara ara girip. teşekkür ederim sizlerin de iyi olması beni mutlu ediyor :)sinirliportakal canım nasılsın? aklım kaç gündür sende. her şey yolunda mı? bebişine dua ediyorum, inşallah sonuçlar güzel çıkmıştır. özlüyoruz seni
sağol canım buralardayım ben okuyorum sizleri. annen için dua ediyorum sorunsuz bir ameliyat geçirir inşallah. kendinize iyi bakın.
Sağol canım benim ama olmaz ki okuyup kaçmak :Ssağol canım iyiyim. kızımın sonuçlarında doktorun beklediği gibi sonuç çıkmadı yani teşhisi koyamadı takip edeceğiz dedi. hayırlısı inşallah. ben okuyorum sizleri ara ara girip. teşekkür ederim sizlerin de iyi olması beni mutlu ediyor :)
sağol canım buralardayım ben okuyorum sizleri. annen için dua ediyorum sorunsuz bir ameliyat geçirir inşallah. kendinize iyi bakın.