Ne güzel eski arkadaşlaraı görebilmek ve görmek. Çok iyi olmuş çok sevindim senin adına.canım yaa, denk gelemeyiz diye korkuyordum, iyi bari denk geldik :)
yazmıştım daha önce haftasonu şehirdışı programımız olacağını.biraz uzatmış olduk.ama çook yoruldum.oradan oraya koşturdum durdum. birsürü arkadaşım var o şehirde. bazısı ile buluştum bazısı ile buluşamadan döndüm artık.
ayın ilk haftası ödemeler birikip bekliyor, hazır para varken gidip halledeyim dedim.kredinin kaldı 22 taksidi. bana göre değilmiş kredi ödemek yaa, gidip o kadar para oraya bayılmak hoşuma gimedi bugün oysa karşılığında bankada duran hesabı hiç görmüyor gözüm :)
valla Allah tüm annelere uzun ve sağlıklı ömür versin ki evlatlarının üzerine hep böyle titresinler.. anne olmak demek böyle bir şey diyorum bazen..anlaması güç...
ameliyat nasıl olacak? kapalı mı? artık 3 delik açıp alıyorlar sanırım safrayı? çok kolay olduğunu duymuştum.
Evet sürekli bi ödeme yapmak insank sinir ediyor. Psikolojikte kötü hissediyorsun ama toplu paran oldu oda güzel tarafı
Amin canım annelerimiz hep iyi olsun çoook yaşasınlar inşallah.
Konuştuk kapalı yapacak inşallah tabi bir sıkıntı söz konusu olursa açığa dönme ihtimali var herkeste olduğu gibi. Bende ondan korkuyorum. İnşallah kapalı olur, sıkıntı çıkmaz.
Sizinkiler iyi inşallah. İyi yapmışsın anneciğini de görmeye gidip.
Sana iyi geldi tatil di mi, doping etkisi :)