Evet biraz sert bir hamur oluypr ondan istirahat istiyor kendine gelmek için :)aaa yine de dinlendiriliyor mu... anladım kuzuuu...
ayy keşke gelebilseydim :))) işin yeme kısmıyla ilgiliyim bu arada
Ay ne güzel. Bende bi kursa gitmek istiyorum ama bu dönem stajlarım var okuldan dolayı. Askıya aldım.ohh misss gibi olmuş afiyet olsun.kurs yeni bir meslek kursu. dur merak ettiysen özelden yazayım, deşifre olmayayım.bu yaştan sonra meslek değiştiriyorum şaka gibi :)
dur sen de merak etme sana da özelden yazayım..bu arada özel mesajlarına bak K kahvemsi mutluluk canım...Ay ne güzel. Bende bi kursa gitmek istiyorum ama bu dönem stajlarım var okuldan dolayı. Askıya aldım.
Yoksa dikiş nakış, örgü gibi bişeye gidip öğrenmek istiyorum bişeyler. Pek bilmiyorum böyle şeyleri :S
sert olur tabi mayasızsa .. oh oh.mis olmuştur şimdi o. hemen bakayım ben de netten tarifineEvet biraz sert bir hamur oluypr ondan istirahat istiyor kendine gelmek için :)
Ay ne demek kızlar. Ispanaklı yaptım buyrun gelin yiyelim ne demek :)
baktım canım. oo baya uğraştırıcı oluyor. yapıştırmış tezgaha çekip duruyor. elle çeke çeke büyütüyor hamuru. bi de başının üstünde döndürmek gerek ama fazla yağlı sanırım :))))Evet biraz sert bir hamur oluypr ondan istirahat istiyor kendine gelmek için :)
Ay ne demek kızlar. Ispanaklı yaptım buyrun gelin yiyelim ne demek :)
Evet canım çok yağlıyorsun ama pişerken üzerine de yağ sürüyorsun sürmezsen hiç yağ yokmuş gibi oluyor. :))baktım canım. oo baya uğraştırıcı oluyor. yapıştırmış tezgaha çekip duruyor. elle çeke çeke büyütüyor hamuru. bi de başının üstünde döndürmek gerek ama fazla yağlı sanırım :))))
aaa bu da döner gerçi baş üstünde :)))))Evet canım çok yağlıyorsun ama pişerken üzerine de yağ sürüyorsun sürmezsen hiç yağ yokmuş gibi oluyor. :))
Hahaha başının üzerinde döndürülende kol böreği galiba :)
Eşim aradı. Ev projesi varmış bayağı lüks rezidans. Napim dedim para mı var sanki :)
ben vadeli ve altın olarak ikiye böldüm.birikimimi bu yönde yapıyorum.Arkadaşlar izninizle bişey sorabilir miyim.Paranızı nasıl biriktiriyorsunuz.Benim elimde birkaç birikimim var onu bir senede biraz çoğaltmak istiyorum evlilik masrafları için falan.Sizce vadeli hesaba yatırılabilir mi? Ya da başka ne yapılabilir.
Bem altın olarak değerlendiriyorum ama genelde 2ye bölünmesi gerekiyormuş yatırımın.Arkadaşlar izninizle bişey sorabilir miyim.Paranızı nasıl biriktiriyorsunuz.Benim elimde birkaç birikimim var onu bir senede biraz çoğaltmak istiyorum evlilik masrafları için falan.Sizce vadeli hesaba yatırılabilir mi? Ya da başka ne yapılabilir.
dün ntv de 4 e bölün yoksa üzülürsünüz diyordu. tl,altın,euro,dolar diyordu uzman...Bem altın olarak değerlendiriyorum ama genelde 2ye bölünmesi gerekiyormuş yatırımın.
Bide aslında amacım sadece biriktirmek ve enflasyona yenik düşmemek. Ev alma düşüncem var.
Vadeli hesap için en iyi banka sizce hangisi.Benim pek bilgim yokta bu konularda yeni yeni başlayacağımben vadeli ve altın olarak ikiye böldüm.birikimimi bu yönde yapıyorum.
şimdiden hayırlı olsun , çook mutlu olun inşallah :)))
Doğru valla yapmak lazım ama işte ben eski kafalıyım biraz :Sdün ntv de 4 e bölün yoksa üzülürsünüz diyordu. tl,altın,euro,dolar diyordu uzman...
Altın birikimi faydalı oluyor mu acabaBem altın olarak değerlendiriyorum ama genelde 2ye bölünmesi gerekiyormuş yatırımın.
Bide aslında amacım sadece biriktirmek ve enflasyona yenik düşmemek. Ev alma düşüncem var.
valla en iyi banka diye bir şey diyemem. kime göre ne iyi onu bilemiyorum ki. kimi güvenilir ama az faiz versin der kimi çok faiz versin param değer yitirmesin der. buna siz karar vermelisiniz önceliğiniz nedir.Vadeli hesap için en iyi banka sizce hangisi.Benim pek bilgim yokta bu konularda yeni yeni başlayacağım
:)))) benim de 2 ye bölünmüş durumda şuan. euro da almaya başlayacağım ilk fırsatta ama o seyahat için birikim için olmayacak.Doğru valla yapmak lazım ama işte ben eski kafalıyım biraz :S
Şuan çok faiz vermesi önceliğim.valla en iyi banka diye bir şey diyemem. kime göre ne iyi onu bilemiyorum ki. kimi güvenilir ama az faiz versin der kimi çok faiz versin param değer yitirmesin der. buna siz karar vermelisiniz önceliğiniz nedir.
altın risk de olabiliyor.artıyor da azalabiliyor da..uzun vadeli birikim için altın öneriliyor. vadelide de altında da geçen yıllarda yıllık %10-%15 gibi kar sağlanıyor sanırım. ben öyle araştırmıştım. ama enflasyon düşünüldüğünde para değerini korumuş oluyor, öyle çılgın kazançlar olmuyor. yatırım tavsiyesi değildir bu arada.Altın birikimi faydalı oluyor mu acaba
bankalara gidip görüşmeniz gerek. meblağa, kaç günlük vade yapacağınıza göre bile değişiyor faiz oranları.enpara ve turuncu hesapları söylüyor arkadaşlar, online hesaplar ama en yüksek onlarmış sanırım. %14 başlangıç olarak hoşgeldin faizi veriyor. kimi 1 ay kimi ilk 3 ay sonrasında %12-%13.50 arası gibi değişiyor.Şuan çok faiz vermesi önceliğim.
altın risk de olabiliyor.artıyor da azalabiliyor da..uzun vadeli birikim için altın öneriliyor. vadelide de altında da geçen yıllarda yıllık %10-%15 gibi kar sağlanıyor sanırım. ben öyle araştırmıştım. ama enflasyon düşünüldüğünde para değerini korumuş oluyor, öyle çılgın kazançlar olmuyor. yatırım tavsiyesi değildir bu arada.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.İkisi de aynı demek. Bende de şöyle düşünce vardı mesela bin liram varsa senede bana bin lira daha kazandıracak bir yöntem olsa diyealtın risk de olabiliyor.artıyor da azalabiliyor da..uzun vadeli birikim için altın öneriliyor. vadelide de altında da geçen yıllarda yıllık %10-%15 gibi kar sağlanıyor sanırım. ben öyle araştırmıştım. ama enflasyon düşünüldüğünde para değerini korumuş oluyor, öyle çılgın kazançlar olmuyor. yatırım tavsiyesi değildir bu arada.