BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ne güzel eski arkadaşlaraı görebilmek ve görmek. Çok iyi olmuş çok sevindim senin adına.
Evet sürekli bi ödeme yapmak insank sinir ediyor. Psikolojikte kötü hissediyorsun ama toplu paran oldu oda güzel tarafı
Amin canım annelerimiz hep iyi olsun çoook yaşasınlar inşallah.
Konuştuk kapalı yapacak inşallah tabi bir sıkıntı söz konusu olursa açığa dönme ihtimali var herkeste olduğu gibi. Bende ondan korkuyorum. İnşallah kapalı olur, sıkıntı çıkmaz.
Sizinkiler iyi inşallah. İyi yapmışsın anneciğini de görmeye gidip.
Sana iyi geldi tatil di mi, doping etkisi :)

canım benim iyi geldi vaallahi. özlemişim eski dostları da görmek iyi oldu.ama çok yorulmuşum. dinlenemedim hala.eşim aradı az sonra gelirim çok yorgunum dedi,onu bekliyorum.gelsin yatıp uyuyabiliriz bu saatte :) o kadar dağıldık yani.

inşallah açığa dönmeden kapalı -laparoskopik diyorlar sanırım di mi,- olur ve kurtulur sıkıntısından anneciğin.

Evet canım laparoskopik. İnş bende öyle ümit ediyorum. Amin Allah razı olsun. Kimseyi hastalıkla sınamasın Rabbim.
Evet dinlenin kuzum, uyuyun tabi. :) bende işten geldim bi saat filan kestirmişim bir ara. Yine uyusam uyuyacağım ama zorluyorum kendimi uyumamak için. Gece uyuyamam sonra

merabaalar arkadaşlarım ...
naıslsınız..
birikim yapmak çok güzel..
ancak ciddi özen gerektiriyor..
işe başladığımdan beri ilk defa maaşı alalı 5gün olmasına rağmen peki bi harcama yapmadım..
bereket versin Allah ım ..
altın almayı düşünüyorum ancak çok da emin olamıyorum...
şimdilik harcamamaya devam...

1 saat uyudum sanırım. bi uyandım canım acayip bol acılı sarımsaklı tarhana çorba çekiyor.içine de ilikli kemik suyu koydum, yanına kruton ekmek yaptım naneli ve isotlu, sıcak sıcak içtim ufak bi kase kendime geldim.en güzel antibiyotikten vitaminden daha etkili...birazkırgınlığım vardı,uçtu gitti sanki..

kemik suyunu çok fazla kaynatmışım. 30 un üzrinde büyük küp çıktı sanırım. hazirana kadar kullansam ancak biter...

yapın kızlar siz de, kışın inanılmaz faydalı...

yatsam uyurum.ama yatmayacağım artık.10 a kadar sabredeyim....

ay kurabiyem gelmiş, hoşgeldin damla cikolata , güzel bir kaçamak yapmışsın adına çok sevindim.
gün içerisinde bir ara gördüm ama okuyacak zaman olmadı
bugün maaş günüydü aşırı bir yoğunluk içerisinde geçti
daha kendi maaşımın hesap kitap işlerine bakacak zamanım bile olmadı, yarın sabah salim kafayla bir bütçe yapmam gerekecek.
gerçi geçmedi mesaideyim hala çalışıyorum, yemek yerken biraz ara vereyim dedim.
şirket adına bir iki bankaya gidilmesi gerekiyordu, patron canı gitmek istemediği için mecburen ben çıktım,
araç ile gittim, arabaya sürtüp kaçmışlar
bir de yeni gelen araçlardan verdiler, içim gitti çok üzüldüm
dönünce de şoför arkadaşlar yoktu garajda park ederken azıcık ben sürttüm
patron araba vermeyelim diye özellikle mi hep sana oluyor diye takıldı ama gerçekten çok üzüldüm
bankada konut kredisi için de sorularımı sordum, faiz indirimi yapabileceklerini söyledi iki bankada
şu ev olayını bir an önce hayırlısı ile çözmek zorundayım
çok aklımı oyalıyor
gece en son saate baktığımda saat 2ydi. sonra ne zaman uyudum bilmiyorum, tabi sabah yine uyanamadım ve geciktim
çalışırken, bir şeyle meşgulken hep arka planda evler, krediler kafamda dönüyor
ne zaman buluruz, nasıl yaparız diye kafa yormaktan, ilan bakmaktan da fenalık geldi

geldim canım,hoşbuldum :)))
bahsetmiştin ayın 5 i maaş hesaplama yapacağım yoğun geçecek diye,tahmin ettim dün ara ara sisteme girdiğini görünce, okuyor ama yazamıyor diye düşündüm.

işin kredi kısmı hazırsa bir şekilde bir ev bulur taşınırsın,sıkma canını bu kadar.inşallah en kısa zamanda bul ki bunalma artık.
biz de mi bakıversek bi yandan? hangi semtte istediğini yaz, internetten araştıralım istersen :)

ne olacak senin bu arabalar ile imtihanın? :))) geçmiş olsun tatlım, Allah beterınden korusun. azıcık sürtmeden bir şey olmaz :)))

günaydın birikimci yoldaşlar:))))

evi toparladım.nevresimleri yıkadım astım,yenileri serdim.yatak odamı temizledim dip köşe bucak.
akşam için lavaş ekmek yaptım.buzluktan köfte çıkaracam. lavaşa dürüm yapacam yeşillik ve salatalık turşu ile, yanına da ayran. hamdolsun bugün de doyarız.

şimdi mutfağımı toparlayıp salonu ve mutfağı süpürecem, sonra duş alıp belki dışarı çıkarım.annem çağırıyor gel kahve içelim diyor, belki kaçarım.hava bulutlu.neredeyse yağdı yağacak.ama 20 derece.nasıl kış bu anlamadım.gerçi en sevdiğim havalar bunlar. yağmur yağsa keşke.

Hhahaha merhaba şekerim. Ben 12ye doğru kalktım. Çarşıda işim var. Hazırlanıcam. Ben kendimi toplayamıyorum evle uğraşcak halimde kalmadıö şu yoğunluk bitince artık bişeyler yapmak lazım.
Oh menünde pek güzel. Benim dünden bezelye ve pırasam kaldı. Yanına mis gibi bir salata. Onlar yeter bugün. Yarın yine nöbet.
Evet burdada hava bulutlu ama açıkta aynı zamanda yani güzele benziyor.
Hiç iyi olmuyor bu havaların böyle gitmesi. Su sıkıntısı yaşamayız inş. Bide yaz nasıl sıcak geçecek onu düşüniyorum :S

Geçmiş olsun canım park işi dert zaten bende dar yerlerden hep kaçıyorum. Yoksa kesin sürterim bende.
Evet aklını meşgul etmesi normal ama biraz rahatlamaya çalış kuzu. Sen çok takıntı haline getirdin. Bak uyku düzenini bozdun. Sağlığına dikkat et canım. Zaten işlerinde yoğun

Selam kızlarrrrrrr
Bugün toplantım vardı sabah öğlene kadar sürdü, yemek sonrası bankadaki işlerimi hallettim.
Bu akşam mesaiye kalmayacağım ama yarın eşim şehir dışında yine mesaide olurum.
Ben de dun eve gidince köfte yaptım, bugün lavaş ile yeriz diye düşünüyordum menü aynı olacak damla cikolata
Ev olayini biraz geri plana atmam lazım kafamda, ama pek beceremiyorum
Ev sahibi yüzünden bu kadar takıntılı oldum yoksa hayırlısı neyse der yine arardım ama bu kadar da dert etmezdim
Araba park olayı son günlerde çok başımı agritti, zaten kullanmayi sevmiyorum, yeni araba da olunca uzuluyorum ya

Bu aydan sonra birikim için ayirdigim parayı TL de tutacağım, ev alırken kullanacağım.
kumbaradan cikanlar ve mesai harcirahlariyla ufak ufak altın, USD alacağım.
Bunlarında bir kısmını yine TL olarak tutabilirim, küçük birikimlerimi ev için kullanmayacağım
Maaşımdan sembolik ufak bir miktar altın aldım, süreklilik için:)

kuzummmm denk geldik nihayet

yeni girdim ben de eve.

tatlım valla çok taktın sen bu mevzuya, bu konuda zeyzeyime Z zeyneprer sonuna kadar katılıyorum, sağlığın bozulacak, endişe ediyorum.

azıcık kafanı rahatlat.bulamazsan taşırsın evini, kiraya çıkarsın, ne olacak! dert mi bu.içine sinene kadar ararsın gerekirse 1 yıl daha..ya da 3 ay 5 ay ne farkeder. bir sürü arkadaş var burada eşi ile ayrı şehirlerde 2 ev için masraf ödeyen..tayin durumundan habire ev taşıyan.her şey insanlar için, mecbur olunca illaki katlanılıyor..zor biliyorum ama , çok dert ettin,üzdün kendini.. hiç bir şey sağlığından kıymetli değil. hastalık bulup yatsan daha mı iyi.. alt tarafı 2 kere iş ve taşınma masrafı olur. 200 binlik ev alacak insana koyar mı oraya harcadığı 2-3 bin. gözünü seveyim bi derin nefes al. olduğu kadar, olmadığı kader de. sen bu niyete girdin. ama bugün ama 6 ay sonra. illaki alacaksın evini. ama bu kadar stres bünyeye zarar, etme kendine, yapma lütfen.seni seviyoruz, üzülüp strese girmen bizi de üzüyor

Son düzenleme:
kuşumm,seni yakalayamadım bugün.

gel beraber yiyelim şekerim..sende de pırasa varmışş, en sevdiğimmmm...bulup da alamadım bu ara marketten.

havalar yüzünden herkes hasta.kar yağmadı.mikrop kırılmadı, halk kırıldı.aciller dolmuş taşmış.
Allah korusun vallahi, salgın var diyorlar.

ben de bi süre tl birikimi arttıracağım sanırım. sembolik altına da devam inşallah..
iyi düşünmüşsün bence de. altın ne olur belli değil.

Ben de burayı ve sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız, size yazmak iyi geliyor
Annemle konuştuk öğlen tam olarak senin yazdıklarını söyledi bana
Evet haklısınız bir az kafamı rahatlatmam lazım, ben hayatım boyunca hiç taşınmadim biraz da iki kere taşınmak zorunda kalırım diye korkuyorum açıkçası
Bütçe kısıtlı olunca herşeyi malesef düşünüyorum
Şimdi eve girerken yine ev sahibiyle karşılaştık, bir akrabası boş ev var mı diye sormuş buna
Walla ben bulmadan çıkmayı düşünmüyorum haberin olsun diye bir daha söyledim.

Mahalledeki markette indirim günü, bakiym dedim şöyle.
Cif sprey çeşitlerinde yüzde elli indirim varmış, yeni evimi temizlerken kullanırım diye her çeşidinden aldım :)))
Posetleti yerleştirirken de kendime güldüm, daha ev yok ben temizliğini düşünüyorum.
Görün ne kadar vahim durumdayım

Olacak kuzum inş. Sen karar verdin bir kere. Yolun önemli kısmı bu. Bulunca da alacaksın sonuçta.

5i gwçiyordu döndğm eve. Yemektir filan şimdi oturdum. Yarın nöbete 16da gidecekmişim. İyi bari uyurum :)
Bir tabak daha var canım buyur ikram edeyim :)
Pırasayı salçasız beyaz yaparız biz. Zeytinyağlı. Salçalı etli pırasayı kayınvalidede görmüştüm de şaşırmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…