BİRİKİMCİ HATUNLAR

Gecmksi okuyamadim canim hem kurabiye hemdr kahve cekti kahvemsi ve bademlikurabiye yuzunden vu nicklerinizi fityasam. Spor. Pilates.mi yapsaydiniz ne dermisim. Kahvemsi esinin gulmesi de demeside cok hos bende ortada ev yok selimbey sayesinde mdf dograma granit yok niş daha birsuru sey ogrenip istemistim ama yakindir inslh evi alirsiniz. Oglanin kumbarasini actim 40tl kaldi gidip yemek yedik birsey aldim 40 ina ocak maaas farkini ekleyip 100 tl civari gram altin alacam da firlamis yine ay ne bilim
Hahaha :KK66: fit yaşam,pilates,spor ne be kuzu.tatli tatlı takılıyoruz işte :)

siz nereden baktiniz 900 mu kira getirisi cok iyi hangi muhit acaba.cebeci falan oyle ama kim ogrenciyle ugrasacak kiracida saglami bulmak zor

K kahvemsi mutluluk insalllah bulucaksin istedigin evi bacim.insalllah

Demetevler de.
Eğer bakacaksanız kentsel dönüşüme dahil olan yerden bakmanızı tavsiye ederim

gördüklerim içinde, bu ev içi en iyi durumda olan diyebilirim
ama yol durumu çok büyük sıkıntı
dün ve sabah eşimle epey konuştuk bu evi elemeye karar verdik.
TLC'de ev gezdiren programlar var ya dün aynı onlar gibi her evi değerlendire değerlendire bunu eledik :))))
çiftimiz emlakçıdan kullanılmış ev için haber beklerken, diğer yandan hayallerindeki evi almak için biraz daha araştırma yapmaya karar verdi :))))
bende o pogramı izliyorum
çok güzel birde temizlik bagımlıları diy bir pogram var
onları izlerince daha çok iş yapasım geliyor
:temizlik::temizlik:

Bugün karnabahar yemeği yapiyim bari. Yanına ne yapsam acaba
Sizde menüler ne durumda?
10 gün kadar nöbetlerim biraz sık aralıklarla olacak malesef. Annemin ameliyatı için ara açtım biraz.
Bende karnabahar yaptım canim, ama yarın için.simdi de bazlama pişiriyorum.esim yiyip gelecek.ben de yedim bugun.bazlamalar önümüzdeki günler için.

buyur bereber olsun
kızlar bu gün nişan var
gidilecek akşam bir küçük altın 265 tel
aldık takacayız perşenbe günüde dügünde 40 tele taktım
nasıl birikim olacak
saol canım, yemiş kadar oldum :KK66:
valla çok mecburi değilse altın falan almamalı ama nasıl olacak..ben de bu ay arkadaşıma aldım. düğünü vardı ve bir anda ortaya çıkmıştı... tarihi belli düğünler için ufak ufak önceden takı kumbarası yapıp biriktirilebilir. mesela temmuz ağustosa çok var, şimdiden belli düğünler varsa aylık 50-100 gibi kenara atılabilir.

X