- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
İyi canım noolsun, ev halleri annem gelecek gibi bugün,ufak ufak temizlik yapıyorumsağol tatlım, sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canım noolsun, ev halleri annem gelecek gibi bugün,ufak ufak temizlik yapıyorumsağol tatlım, sen nasılsın
o zaman sana da kolay gelsin canımİyi canım noolsun, ev halleri annem gelecek gibi bugün,ufak ufak temizlik yapıyorum
iyi nöbetler kuzuMerhaba kızlar ben bugün nöbetteyim.
Kolay gelsin K kahvemsi mutluluk
Oh anneciğinle keyifli sohbetler damla cikolata
@meyraa merhaba. Ben biraz geç dahil oldum buraya. Kendisiyle tanışamadım maalesef.
merhaba;Merhaba arkadaşlar...
Varyemez den haberi olan var mı?
Bu topiğin ilk müdavimlerindenim, çok güzel, faydalı, seviyeli paylaşımlar yapılıyordu hala da öyle.... topik sahibi arkadaşımız olmadığı halde devam edebilmesi de bunun göstergesi sanırım
merhaba;
burası topik sahibi olmadığı halde aktif tek topik sanırım
kirli çıkılar zamanından biliyorum konu sahibini, hala da konunun devam etmesi çok sevindirici
hem birikim alışanlığı kazandırıyor, hem faydalı bilgiler, hem de değerli arkadaşlar tanıdım
iyi ki zamanında açılmış bu topik
Evet konu sahibini ne kadar tanıyamasam da burda sizleri tanıdığım için çok mutluyum. İyi ki dahil oldum. Sizleri çok seviyorummerhaba;
burası topik sahibi olmadığı halde aktif tek topik sanırım
kirli çıkılar zamanından biliyorum konu sahibini, hala da konunun devam etmesi çok sevindirici
hem birikim alışanlığı kazandırıyor, hem faydalı bilgiler, hem de değerli arkadaşlar tanıdım
iyi ki zamanında açılmış bu topik
Evet konu sahibini ne kadar tanıyamasam da burda sizleri tanıdığım için çok mutluyum. İyi ki dahil oldum. Sizleri çok seviyorum
yok yok ben eskiyim aslında ama sürekliliğim olmadıAaa sen kirli çıkıları da biliyorsun, ben seni çok yeni sanıyordum
gittilermi bacım. Demekkki üşengeç degilmisssin seni gezmelere itecek gücü kesfettirmek şart mısÇok şükür tatlım. Bende gurur duyuyorum.
Kızkardeşlerim geldi. Onlariçin çıktık yoksa beni az çok biliyorsunuz :) gerçi banada iyi geldi biraz.
Öyle deme yinede en ucuzundan almak gayemiz olsun. Bir market tüm poşetlerine tüm dişlerine kilo yazan kağıtlarına bile "her çok azdan olur" yazmıştı favori kedim. SözüAfiyet olsun kuzu.
Valla alınmış alınmıştır.ne kadar artsa da alıyorum ben.gidip 100 bin TL'lik almıyoruz ya.ne farkedecek,en fazla 5-10 TL.
hepde aynı saatlerde okuyunca canım çekiyor kurabiyeHahaha fit yaşam,pilates,spor ne be kuzu.tatli tatlı takılıyoruz işte :)
bacım hangi caddesi acaba. Ben Keçiören e bakıyorum açıkçası şöyle 70 80 bine 1+1 varmıdır acaba yatirimlikDemetevler de.
Eğer bakacaksanız kentsel dönüşüme dahil olan yerden bakmanızı tavsiye ederim
saygıdeğer annannne. Bizde oğlana kres baktık bakalım ne olacak.beni neler bekliyor ikinci kreş vakası yasamayiz umarımbuyur bereber olsun
kızlar bu gün nişan var
gidilecek akşam bir küçük altın 265 tel
aldık takacayız perşenbe günüde dügünde 40 tele taktım
nasıl birikim olacak
iyi çalışmalar su gibi geçer inslahselam kızlar, ben akşam mesaideyim
eve kaçta giderim bilmiyorum
günaydın herkeseGünaydın kızlar.
meyraa bacım nasılsın. Evet Farmasi hastalıklarla uğraşıyoruz. Gerçi sosyalmdy da da görüşemedim hiç benden kaynaklı girmiyorum FC e . Papatya buralarda olur bende buradayım eskilerden diğerleri nerde FC deki grubumuza da girmeyeli aylar yilllar oluyor.sizler nasılsınız. Ne var ne yok. Arada girin .girince de buraya da ugrayinMerhaba arkadaşlar...
Varyemez den haberi olan var mı?
Bu topiğin ilk müdavimlerindenim, çok güzel, faydalı, seviyeli paylaşımlar yapılıyordu hala da öyle.... topik sahibi arkadaşımız olmadığı halde devam edebilmesi de bunun göstergesi sanırım
yok yok ben eskiyim aslında ama sürekliliğim olmadı
ilk evlendiğim zamanlar sıkı takipçisiydim kirli çıkıların, çok şeyler öğrendim o zamanki ablalardan, arkadaşlardan ama sonra nedense buraları takibi bıraktım. çok büyük hata etmişim
7 yıl kadar ara verdikten sonra yine kirli çıkıları arayarak geri döndüm buraya. farmasiyi bulamayınca üzüldüm ama yine onun topiğinin ve karamelli_turta nın altın topiğinin çok faydası oldu geri dönüşümde
Vavvv sen de mi 7 yıldır takip ediyordun bacım süper. Dimi 7 yıl a her aya 1 gram ataydin ne ederdi 7*12=en az 84 gram bes den kat ve kat iyi.neyse ozrengin yani kirliçıkılardan Farmasi bacimin isbankasi hesabiydi ve derdi hep şu sukAdar gram oldu yatırım.icin ilerde diye .oluyorsa Varyemez bacım oğluslarini da seninde çok öpüyorum hepinizi aklıma geldiğinizde oğlanların mutfakta iş yapması ve senin ev yapımı pizzalarin gelmekte aklıma.yok yok ben eskiyim aslında ama sürekliliğim olmadı
ilk evlendiğim zamanlar sıkı takipçisiydim kirli çıkıların, çok şeyler öğrendim o zamanki ablalardan, arkadaşlardan ama sonra nedense buraları takibi bıraktım. çok büyük hata etmişim
7 yıl kadar ara verdikten sonra yine kirli çıkıları arayarak geri döndüm buraya. farmasiyi bulamayınca üzüldüm ama yine onun topiğinin ve karamelli_turta nın altın topiğinin çok faydası oldu geri dönüşümde
Gel gel bacım bende şu ekime kadar girmedim giremedim daha doğrusu Şimdi oglus biraz büyüdü işler farklı açıdan yola girdide merhaba dedim. Acaba numara larindan kalizlara yazsam mi gelseler diye.Ben de çok aktiftim o dönem... sadece kirli çıkılar daydım, sonrasında birikimci hatunlarda.... artık eskisi kadar gelemiyorum, doğru düzgün sohbet ve paylaşım bulmak çok zor....
@özrengin gelene kadar topiği aynı seviyede aktif tutan arkadaşları görmek güzel.... :)
Kaç TL civarları acaba bacım. Bende bir lira para yok ev için ama birikiminin krediye girmek farz bu devirde
Gel gel bacım bende şu ekime kadar girmedim giremedim daha doğrusu Şimdi oglus biraz büyüdü işler farklı açıdan yola girdide merhaba dedim. Acaba numara larindan kalizlara yazsam mi gelseler diye.
[QUOTE="k
meyraa bacım nasılsın. Evet Farmasi hastalıklarla uğraşıyoruz. Gerçi sosyalmdy da da görüşemedim hiç benden kaynaklı girmiyorum FC e . Papatya buralarda olur bende buradayım eskilerden diğerleri nerde FC deki grubumuza da girmeyeli aylar yilllar oluyor.sizler nasılsınız. Ne var ne yok. Arada girin .girince de buraya da ugrayin
Face de de mi yoktunuz. Bende aktif olamadım.sosyal medya da samimiyet gidiyorBende hiç numara falan da yok, uzun zaman geçtiği için, isimler özellikler vs de hep unutuldu maalesef....