Kızlar ya alakasız birşey yazacam ama cidden bu birikim ayağına saçlarımı boyatmadigimi kasa bile ayda 1 gitttigimi fark etttim. Az önce inst GM da bir arkdsim gördüm ay hatunun yilllar öncesinde bana gelip eşinden dert yanmisligi var boşanacam senin ne güzel işin var diyordu boşa bunu ne kahrını çektin diyordu neyse Alllah vermesin kötü bir şeyden dolayı devlettte iş sahibi oldu onun yerinde olmak istemem Alllah korusun ama nasıl bir dünyası varsa tesettür lu ama ellleri nin ojelemis garip bir tavır ful makyaj sakin sakın yanlış yerlere cekmeyin konumu kızlar ama bu kişi bana gelip ağladı ve o an ozelderdsen aldığım 100 tlm vardı onu cart diye çıkarıp verdim borç istedi hicte konusunu etmedim haaa çeyreğin 120 lira olduğu bir zamandır düşünün ve hala gelmedi borç verdiğim ama yalandan her anının fotosu hepde bakım dolu kuaförde orda burda videolar hikayeler resimlerini görünce bu kez hemmkendime kızdım anı hiç yaşamıyor um diye hemde garip bir noktadan ders aldım . Giderek guvenecegim insan sayısı sıfıra iniyor sonra psikoloğu para veririm. Vallla ortaokul mezunu insanlar master yapmış beni kandırıyor pes vallla dediğinde nekadar hakkliymis babacim. Ben niye böyleyim niye kızlar.ne olur el atın bana
mutsuz olmak istemiyorum. Mutluluğu doktorla ve para harcayarak da elde etmek istemiyorum. O halde ne edeyim. Haline şükret elbettte bin şükür ama işte işler psikolojileri böyle yürümüyor ve canlar. Sizlere ben nerde yanlış yaptım parçasını gönderiyorum. Yazdıklarımda yanlış anlamayın ama işte ne bilim kızlar. Eve temizlik için abla çağırdım kadın bana eldiven al der alırdım niye mi diyorum sonra çıkar çamaşır sulu suya atar bezi ordan bağırır hocaaammm gel şu bezi sık ver tabi eldiveni olan o eldivensiz ben sıkar verirdim. Elllerim berbat her zaman hep yani konu konuyu açtı dertli noktami yazmak istedim. Daha çok var da insanlardan yüzüm gülmedi ah ah